Skip to content

Kuinka muuttaa toimituspäivää Amazon -tilauksessani

3 de syyskuu de 2021
amazon 14457

Muokkaa Amazon -tilauksen toimituspäivää tai päivää, on yksi verkon eniten suoritetuista toiminnoista. Verkkokaupoista on ollut paljon apua, varsinkin kun et voi lähteä kotoa.

On lukemattomia syitä, jotka johtavat ihmisiä lisää verkko -ostoksia, mutta yksi yleisimmistä johtuu ilmeisesti Covid-19: stä.

”Verkkosivujen” turvallisuuden ostaa ”verkossa” on kyseenalaistettu, koska tietyissä tilanteissa tai useimmissa tapauksissa on tehtävä ostoksia verkossa tietyillä digitaalisilla alustoilla.

Vaiheet tilaukseni ajoitetun toimituksen muuttamiseksi

Muokkaa tiedostoa tai toimituspäivää Amazon -tilauksesta, se ei ole mahdoton prosessi, koska useiden vaiheiden noudattaminen voidaan tehdä ilman suuria ongelmia.

Tätä varten sinun on annettava Amazon -sivu espanjaksi, siirry kohtaan ”Tilaukseni” ja etsi muokattava ostos ja valitse sitten vaihtoehto ’Tilaustiedot’.

Kun olet siellä, etsi vaihtoehto, joka ilmoittaa ’Muokkaa’, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että olet ”Toimitusvaihtoehto” -asennossa tai -alueella, ja etsi sitten kalenteri, aseta sen jälkeen toimituspäivä ja napsauta ”Vahvista” ja siinä kaikki.

Nyt on aika odottaa toimitus nimeltä Amazon Logistic koputa kotisi tai toimituspaikan ovelle ja myönnä ostoksesi, sen jälkeen sinun on vain määritettävä, oliko palvelu mielestäsi hyvä vai ei.

Epäilemättä Amazonin ostoprosessi on erittäin tehokas, globaalin terveyden olosuhteissa, Covid-19: n olemassaolo ei ole salaisuus kenellekään, joten kotona olemista tulisi lisätä.

Kuinka löydän tilaukseni toimitustiedot

Verkkokaupan jättiläinen, jota monet käyttäjät suosivat ympäri maailmaa, tarjoaa sinulle yksinkertaisella tavalla voit seurata tilaustasi reaaliajassa ja helpolla tavalla; jotta olet rauhallinen ja varma, että paketti toimitetaan tai vastaanotetaan ilman häiriöitä.

Amazon -verkkosivusto: Tilaukset

Kotona, toimistossa tai missä tahansa muuallakin Amazon helpottaa pakettien paikantamista verkkosivustoltaan, jolla on jo tämä toiminto. Tässä kerromme vaiheista, jotka sinun on suoritettava toiminnon suorittamiseksi.

 1. Siirry Amazonin viralliselle verkkosivustolle
 2. Sinun on siirryttävä kohtaan ”Tilauksesi”
 3. Kun olet siellä, etsi järjestys, jonka haluat löytää
 4. Paina lopuksi tilauksesi mukana olevaa kohtaa ”seuraa paketteja”
 5. Näin näet reaaliajassa, missä paketti sijaitsee

Kuinka Amazonin aikataulutetut tilaukset toimivat

Kun teet ostoksen Amazon -alustan kautta, se antaa sinulle valinnaisen tilauksen toimituspäivän ja -ajan. Joitakin Webissä tarjottavia artikkeleita kuitenkin muokataan näillä kahdella tavalla, koska monet käyttäjät joskus odottavat, etteivät he ole kotona vastaanottamassa pakettia.

Siksi ostoprosessin lopussa järjestelmä tarjoaa sinulle vaihtoehdon nimeltä ’aikataulutettu toimitus’ Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostajana määrittää sopivimman päivämäärän ja kellonajan tilauksellesi. Tätä varten sinun tarvitsee vain napsauttaa tätä toimintoa ja asettaa tiedot, ja silloin, kun valitsit ostamasi tuotteen toimituksen.

Asiakkaat, joilla on Amazon Prime

Tämä kätevä vaihtoehto on erittäin mahdollista Amazon Prime -tilaajille, koska hinta on halvempi tilauksestasi maksamasi kuukausimaksun vuoksi. Tämän arvon on arvioitu olevan lähes kaksi euroa; jossa toimitus voidaan ajoittaa jopa viikkoa etukäteen ja yrityksen asettamiin aikoihin.

Säännölliset käyttäjät

Tämän tyyppisille käyttäjille, jotka muodostavat suuren yleisön (joilla ei ole Amazon -tilausta), lisämaksu toimitusaikataulusta on jonkin verran kalliimpi kuin edellisessä tapauksessa, sen hinta on noin 7,90 euroa ja lisäksi niihin sovelletaan myös aikarajoituksia, jotka he valitsevat asetetun päivän mukaan.

sähköinen kaupankäynti

Lisätoiminnot tilauksen tilasta Amazonissa

Jättiläinen Amazon tarjoaa kaikille käyttäjilleen laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotta he ovat tietoisia tilauksensa tilasta; mikä lisää turvallisuutta, luottamusta ja asiakasuskollisuutta. Siksi tässä esittelemme merkittävimmät tällä hetkellä voimassa olevat.

Lähetyksen seuranta

Amazon -käyttäjänä voit helposti seurata, seurata ja etsiä tilauksiasi Milloin vain missä vain. Kun etsit tilaustasi yrityksen verkkosivustolta tai sovelluksesta, saat tarvitsemasi tiedot, jotka sisältävät tietoja, kuten sijainnin, koordinaatit, matka -ajan, matka -ajan ja paljon muuta …

Tämä toiminto on yksi kuluttajien eniten käytetyistä, koska se luo suurempaa turvallisuutta ja he pystyvät varmistamaan kuljetuksen sujuvuuden. joiden avulla heistä tulee brändin mahdollisia asiakkaita.

Ostojen palautus

Toinen Amazonin tarjoama toiminto on, että voit palauttaa ostamasi tuotteet; tässä tapauksessa se riippuu tilasta, jossa he olivat vastaanottohetkellä tai jos tapahtui virhe ja he antoivat sinulle sen, mitä et pyytänyt.

Jos haluat tehdä palautuksen oikein, noudata pian antamiamme ohjeita

 • Siirry viralliselle sivulle tai Amazon -sovellukseen
 • Etsi Omat tilaukset -osa
 • Klikkaa palautuslahjaa
 • Etsi tilauksesi ja napsauta kohtaa ”vaihda tai palauta tuotteet / tuotteet”
 • Sinun on valittava palautettava tuote
 • Myöhemmin valitset vaihtoehdon, jonka haluat palauttaa
 • Valitse sitten jokin vaihtoehdoista tehdäksesi palautuksesta palautuksen tai vaihdon
 • Lopuksi sinun on tulostettava paluulippu ja sen hyväksyminen

Jos haluat vaihtaa, sinun on käärittävä tuote ja pidettävä se valmiina; Prosessin lopussa saat tarkat tiedot siitä, milloin tämä palautus tehdään, ja sinun on vain odotettava sen suorittamista (odotus koskee myös hyvitystä).

Ostoshistoria

Tässä tapauksessa voit tehdä kyselyn kaikista tekemistäsi ostoista ja jopa hallita omaa historiasi. Nähdäksesi nämä tiedot yksityiskohtaisesti, sinun on ensin kirjauduttava verkkoon käyttäjänimelläsi. sieltä siirryt ”tilaukseni” -osioon. Lopuksi, täältä näet kaikki paketteja koskevat tiedot johtajat; ne, jotka olet hylännyt, saamasi, lähettämäsi ja odottamasi.

Laskutus

Kaikki Amazonin käyttäjät voit pyytää ja ladata laskun ostoksen tai tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Täällä siirryt ”tilaukseni” -osioon ja tilaat tiedot lopuksi pyytämällä vastaavaa digitaalista laskutusta ja voila, järjestelmä lähettää pyyntösi ja antaa sen sinulle. Koskee kaikkia ostoksia, voit myös pyytää sitä yhdessä tilauksesi kanssa fyysisesti.
muuttaa toimituspäivää amazonissa helppoa

Verkko -ostoksen edut tai hyödyt

Muokkaa Amazon -tilauksen tiedostoa tai toimituspäivää, se osoittautuu varsin mukavaksi, kun päätät muuttaa toimituspäiviä. Tuotteiden ja palvelujen (verkossa) ostot ovat lisääntyneet viime vuosina.

Ajan puute näyttää olevan yksi ongelmista tai esteistä, joita syntyi yritettäessä tehdä ostoksia, koska ihmiset aina säilytetään rajoitetun ajan; kodin, työn tai jopa opiskelijoiden askareiden välillä.

Näistä syistä on tärkeää huomata, että mahdollisuus tehdä ostoksia turvallisesti Amazonissa tai muilla verkkosivuilla vapauttaa käyttäjät tai ostajat hankalista lähteä kotoa tekemään niitä.

Liian, tarjoaa mahdollisuuden verrata tuotteita, hinnat ja niiden kauppojen sijainnit, joissa aiot tehdä ostoksen. Tämä kestää kauan, jos se tehdään perinteisellä tavalla, johon monet olivat tottuneet.

Sitä on vaikea uskoa aiemmin joutui käyttämään uskomattoman paljon resursseja, kuten: aikaa ja rahaa, tehdä yksinkertainen tai melko monimutkainen hankinta. Nyt sinun on vain ostettava verkossa, odota ja se on siinä.

Onko Amazonissa tehtyjen ostosten toimitus viivästynyt Covid-19-pandemian aikana?

Muokkaa tietuetta tai päivää Amazon -tilauksen toimitusNäyttää siltä, ​​että se on hyvin samankaltainen kuin se tosiasia, että osto viivästyy, sillä erolla, että ensimmäinen syy on valinta.

Covid-19-pandemia on saanut monet käyttäjät haluamaan luoda tilin Amazonille tai muille ”Online” -palvelut. Miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa joutuivat jäämään kotiin meitä vaivaavan terveysongelman vuoksi.

Näistä syistä monet ostokset ovat viivästyneet, ilmeisesti siksi, että verkossa ostavien ihmisten määrä lisääntynyt ilmeisistä syistä. Varmasti toimitukset kaukaisiin maantieteellisiin kohteisiin viivästyivät pandemian vuoksi.

Edellä mainittu tapahtui kuitenkin lähinnä pandemian alussaVaikka se ei ole kadonnut, se on silti ongelma, joka karkaa käsistä.

Amazonin kaltaiset yritykset ovat kuitenkin ottaneet tehtävän vastaan ilmoittaa toimituksista kaukaisiin kohteisiin, se voi kestää hieman tavallista kauemmin. Siksi sinun ei pitäisi pelätä, jos tilauksesi ei saapu nopeasti, sillä voit tarkistaa tai seurata ostosi sijaintia.