Skip to content

Toivelistan luominen ja jakaminen Amazonissa – vaiheittainen opas

2 de syyskuu de 2021
lista deseos amazon 14428

Usein käy niin, että joudut ostamaan useita asioita ja aina puuttuu jotain hankittavaa, joko unohdit tai jostain muusta syystä; siksi tänään useimmat ihmiset haluavat tehdä ostoslistoja Se voi olla samanlainen kuin Englannin tuomioistuimen ehtoollinen lista, eli luettelo, jossa kaikki tuotteet tai asiat, jotka haluat ostaa tulevaisuudessa, ovat yksityiskohtaisia, pohjimmiltaan se on luettelo lahjoista.

Myös verkko -ostokset kotiinkuljetuspalvelulla ovat nykyään yleisiä, koska se helpottaa ihmisten jokapäiväistä elämää säästämällä hakuaikaa eri paikoissa, koska verkko -ostoksia voi tehdä mistä tahansa, olipa se koti, toimisto tai puisto. On monia alustoja, jotka tarjoavat tätä palvelua ostetun tuotteen toimittamiseksi ja toimittamiseksi haluamaasi paikkaan.

Yksi niistä on Amazon, joka on edelläkävijä ja maailman suurin, jolla voit ostaa kaiken haluamasi, esimerkiksi kirjasta televisioon. Useimmat ihmiset menevät sen alustalle ostamaan tai myös tekemään lahjan, koska sillä on useita toimintoja, jotka auttavat käyttäjää tekemään ostoksensa.

Sivun tarjoamien eri toimintojen joukossa on mahdollisuus luoda toivelista Amazoniin, joka sijaitsee tässä tulevaisuudessa ostettavia asioita, jotta mitään ei jätetä huomiotta. Jos et ole vieläkään varma, mikä on toivelista tai ostokset Amazonissa? Ja haluat tehdä yhden, sinun on vain jatkettava lukemista.

Millaista on olla toivelista Amazon -tililläni?

Se tunnetaan toivelistana tai kompassina Amazonissa – vaihtoehto, jonka sivu tarjoaa kaikille käyttäjilleen, jotka ovat rekisteröityneet alustalleen auttaakseen kaikkia ostoksia, jotka aiot tehdä, jotta et unohda mitään. Sama voidaan luoda sivulla olevasta käyttäjätunnuksestasi ja siellä kirjoittaa yksityiskohtaisesti tuotteet, jotka haluat ostaa myöhemmin, voit myös jakaa sen kenelle haluat.

Sen lisäksi, että kirjoitat luetteloon, mitä haluat ostaa itsellesi, voit myös tallentaa lahjan, jonka haluat tehdä toiselle henkilölle, koska sen avulla voit hallitse budjettisi sopivia hintoja.

Kuinka jakaa Amazon -toivelistani

On huomattava, että voit laatia Amazonin ostoslistan kaikesta, mitä haluat ostaa, viralliselta verkkosivustolta verkkoselaimen kautta sekä Amazon -sovelluksesta mobiililaitteella.

Lisäksi on tärkeää, että tiedät, että vain luettelon omistaja voi tehdä muutoksia, ja voit myös kutsua digitaalisen tai virtuaalisen kutsun WhatsAppiin ja ilmoittaa ystävillesi, että sinulla on toivelista.

Sinun tulisi myös tietää, että tähän sisältyvät tiedot luetteloa voidaan muuttaa milloin tahansa ja ihmiset, jotka tekevät lahjoja luettelon kautta, näkevät vain nimen, kaupungin ja osoitteen, jossa ostos toimitetaan.

Toivelistan luominen Amazoniin

Tämän päivän toiveet listataan he voivat helpottaa oikean lahjan etsimistä ystävillemme, koska se koostuu nimensä mukaisesti luettelosta, jossa on haluamiasi tai tarvitsemiasi esineitä ja voit myös jakaa ystäviesi kanssa, sellaisen luominen on hyvin yksinkertaista, sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

Verkkoselaimesta

  • Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on siirry Amazonin viralliselle sivulle, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  • Etsi sitten vaihtoehto ”Tilit ja luettelot”.
  • Siellä sinun on valittava vaihtoehto ”Luo toivelista”Luettelon nimen kirjoittamisen lisäksi napsauta ”Luo lista”.
  • Napsauta sitten kolmen pisteen valikkoa ja valitse ”Hallitse luetteloa” (tähän sinun on kirjoitettava toimitusosoite, jos sitä ei päivitetä, ja muita tietoja, kuten tuotteita, joita haluat ostaa).
  • Lopuksi sinun on vain ”Tallenna muutokset”.

Tässä vaiheessa luettelo luodaan, ja olet huomannut, että sen luominen on erittäin helppoa tämän toivelistan tekemisen lisäksi ei ole määrärajaa. Joten voit tehdä sen niin monta kertaa kuin haluat, joko ostaa tai tehdä lahja.

ostoksia kotiinkuljetuksella

Samalla tavalla voit luoda toivelistan erityistapahtumaa, kuten syntymäpäivää, juhlia tai häitä varten, ja jos puuttuu yksityiskohtia, voit luoda kutsun häihisi Publisherin avulla ja kaikki on valmista.

Mobiilisovelluksella

Anna ensin tilisi ja etsi vaihtoehto ”Lista”, jatka napsauttamalla ”Omat luettelot” ja sitten näytön yläreunassa näet luettelovalikon (… Lisää), jossa näkyy vaihtoehto ”hallita luetteloa”.

Avattavassa valikossa näemme vaihtoehdon ” yksityisyys ” ja tässä valitsemme, haluammeko myös julkisen tai yksityisen luettelon Voit asettaa luettelon näkyviin vain ihmisille, jotka omistavat linkkisi. Kun valitset haluamasi vaihtoehdon, tallenna muutokset ja voila, voit nyt lisätä tuotteita toivelistallesi ja näyttää ne ystävillesi milloin haluat.

Mitä hyötyä toivelistasta on?

Toivelistat auttavat yleensä rakkaitasi saada idea siitä, mitä haluat saada lahjaksi, ne täyttävät saman tehtävän kuin häälistat, saisit todella tarvitsemasi lahjat tai esineet, jotka haluat hankkia.

Lisäksi, jos etsit lahjaa jollekin toiselle, tämä säästää paljon aikaa ihanteellisen lahjan etsimisessä.

Kuinka voin lahjoittaa asioita jaetun toivelistan kautta Amazonissa

Jos haluat ostaa rakkaidesi toivelistalla, heidän on aiemmin jaettava katselulinkki kanssasi, kun olet saanut sen, voit syöttää tililtäsi ja lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin antaa heille lahjoja maantieteellisestä sijainnista riippuen Amazon tarjoaa lahjapakkaus- ja toimituspalvelun kotiovellesi.