Skip to content

Kuinka vaihtaa Amazon Fire HD:n akku? – Yksinkertaiset vaiheet

4 de maaliskuu de 2022
amazon fire hd 18538

Amazon Fire -tabletit ovat erinomainen mobiililaitevaihtoehto, josta voit nauttia audiovisuaalisesta tai suoratoistosisällöstä, lue suosikkikirjaasi, soita valitsemaasi musiikkia ja paljon muuta mukavalla ja yksinkertaisella tavalla.

Kuitenkin yksi haitoista, joihin varmasti törmäät jossain vaiheessa tabletin käyttöikää, on viallinen akku, mikä yleensä ilmaantuu silloin, kun sitä vähiten odottaa, ja usein et tiedä kuinka ratkaista se. Tänään selitämme, mitä vaiheita on noudatettava ratkaistaksesi ongelman nopeasti.

Mitä työkaluja tarvitaan Amazon Fire HD:n akun vaihtamiseen?

Voit asentaa mobiililaitteellesi satoja sovelluksia nauttiaksesi täysin sen eduista riippumatta siitä, valitsitko maksulliset vaihtoehdot tai olet päättänyt ladata Showboxin Amazon Firestä, kun akku alkaa pettää tämän tabletin peruskäytöstä tulee haaste.

Kuten kaikki tiedämme, tämän tyyppiset laitteet ovat ladattavia ja langattomia, joten jos nyt huomaat, että sen lataus ei kestä niin kauan kuin pitäisi, tai se ei yksinkertaisesti pysty pysymään päällä ilman sähköliitäntää, on todennäköisesti aika akun uusimiseen. Tämä tilanne on normaali, kun ei ole aavistustakaan miten tai mistä aloittaa, mutta voit pysyä rauhallisena, se on täysin saavutettavissa oleva toimenpide.

Et tarvitse monimutkaisia ​​pääsytyökaluja tai korkeita kustannuksia, vain kannen avaaja, yksi Philips #00 -ruuvimeisseli ja yksi Torx T5 -ruuvimeisseli, pärjäät hyvin, joten jos haluat ryhtyä ottamaan akun vaihtoon itse, tarjoamme tänään oppaasi, jotta saat optimaalisen tuloksen ja ilman haittoja.

Kuinka hankkia uusi alkuperäinen ja yhteensopiva akku Amazon Fire HD -laitteellesi?

Ennen kuin aloitat vanhan akun poistamisen, sinun on mentävä Amazonin kotisivulle ja ostettava uusi akku ja varmistettava, että se on oikea tablettimallillesi. Yhteensopivuuden kannalta kannattaa huomioida materiaali, jännite, kapasiteetti, mitat, todistukset ja myös takuu.

Huomaa, että näissä laitteissa on a enimmäissäilyvyys 5 vuotta, joten Amazon Fire kestää varmasti sen, ja sinun on useammin kuin kerran etsittävä sen korvaavaa. Joka tapauksessa, kun olet saanut sen hallussasi, suosittelemme muutoksen jatkamista.

amazon tabletin palo-akun vaihto

Kuinka pitää huolta Amazon Fire HD:n uudesta akusta, jotta se kestää pidempään?

Tietysti Amazon-laitteissa on useita tekniikoita, joita voit käyttää erilaisten ongelmien vianmääritykseen, aina Amazon Fire TV -tikun käyttämisestä kaukosäätimen kadonessa tabletin viallisen akun vaihtamiseen. Näin voit pidentää laitteen toimintaa ja säästää huomattavia kustannuksia uuden laitteen hankinnassa.

Tablet-laitteen akun vaihtamisen aloittamisen ensimmäinen vaihe on irrota laitteen takakansisaavutat tämän pullonavaajalla tai jollain vastaavalla elementillä, joka auttaa sinua saavuttamaan sen, tiedät saavuttavasi sen kohtalaisen voimakkaalla soundilla, sen jälkeen:

  • Todennäköisesti näet nauhan kiinnitettynä kupariäänen akkuun, yritä poistaa se varovasti.
  • Seuraava asia on löytää musta kaapeli, jossa on kultainen kärki akun vierestä, ja poistat sen kaapelin, koska se on antenniliitin.
  • IC-kortilla lähellä antenniliitäntää, jonka juuri keskeytimme, paikanna Torx-ruuvi ja irrota se T5 Torx -ruuvimeisselillä.
  • Löydät 4 Philips-ruuviliitosta ja poista ne #00 Philips-ruuvimeisselillä.
  • Sinun on nyt poistettava muovi piirilevyn ja johtojen välistä, minkä jälkeen voit poistaa vaurioitun akun.
  • Jos haluat sisällyttää uuden akun, varmista, että sijoitat kaikki osat ja liitännät hyvin yksityiskohtaisesti paikoilleen.

Vältä altistumista kuumuudelle

Kun olet lopettanut tämän vaivan vaihtoprosessin, haluat ilmeisesti tehdä siitä kannattavan ja välttää sen tekemisen uudelleen lähitulevaisuudessa. Tästä syystä yksi perustoimenpiteistä pitää akkusi optimaalisessa kunnossase liittyy lämpötilaan, näitä ei ole suunniteltu kestämään korkeita asteita.

varmista, että pidät sen viileässä ja miellyttävässä ympäristössäeli älä unohda sitä autoon paitsi jos on kesäaika, älä jätä sitä sänkyyn nukkuessasi, koska vain kehon lämpö voi vaikuttaa sen toimintaan, ja mikä tärkeintä, käytä vain alkuperäistä laturia, toinen voisi ylikuumentaa sitä.

Älä tyhjennä akkua kokonaan

Laitetta ei koskaan suositella käyttämään viimeisiin akkuvarauksiinsa, tämä johtaa pikkuhiljaa siihen, että näiden reaktio uuteen kuormaan heikkenee, eli pienenee sen latauskapasiteettia ja lopulta sen kestoa täydellisessä kunnossa. Tämä liittyy suoraan alkuperäisiin litiumionikomponentteihin.

uuden Amazon Fire -akun asentaminen

Vaikka he ovat ajan mittaan kehittäneet varausjärjestelmiä, jotka ratkaisevat tämän puutteen, se on edelleen riskialtista käytäntöä akullesi. Lisäsuositus, jota varmasti haluat tutkia, on opetella tyhjentämään Amazon Firen selaushistoria, sekä pitämään järjestelmäsi puhtaana tarpeettomista tiedoista ja parantamaan sen suorituskykyä.

Amazon Fire HD:n keskimääräinen latausraja

Päinvastainen ääripää, joka usein syntyy akun loppumisen pelosta, on sen ylilataus, mikä periaatteessa pitää laitteen jatkuvasti korkealla akun varaustasolla ja päätyy vahingoittamaan sen toimintaa. Ihannetapauksessa keskimääräinen tilasi pitäisi olla keskellä tai hieman vähemmän.