Skip to content

Kuinka tyhjentää ”Äskettäin aktiivinen” -tunniste Echo Show -ohjelmassa poistamalla Drop In käytöstä

4 de maaliskuu de 2022
echo show logo 18536

Amazon Echo Show on ohjattu älynäyttö, jonka avulla voit ohjata sitä Alexan kautta ja jonka kautta voit päästä eri toimintoihin13 megapikselin kameransa ansiosta.

Yksi järjestelmän viimeaikaisista integroinneista oli Drop In, ominaisuus, joka mahdollistaa suoran viestinnän yhdistettyjen Echo-laitteiden välillä, mikä helpottaa perheen ja ystävien yhteydenpitoa. Jos et ole tyytyväinen tähän toimintoon tai se vaikuttaa hieman invasiiviselta, selitämme tänään, kuinka se ratkaistaan.

Milloin viimeaikaisen toiminnan ilmaisin aktivoituu?

Jos sinulla ei vieläkään ole Echo- tai Alexa-sarjan laitteita, mene ostamaan Echo Show Amazonista, olemme varmoja, että se on erittäin positiivinen sijoitus, josta voit saada erilaisia ​​etuja. Epäilemättä näiden laitteiden takana oleva tekniikka kehittyy jatkuvasti ja osoittaa sen toiminnoilla, kuten Drop In.

Tällä laitteiden ominaisuudella ei todellakaan ole haitallista konnotaatiota tai tavoitetta, päinvastoin, se sallii muodostaa viestintä videopuhelun avulla välittömästi, mikä voi monissa olosuhteissa olla tarpeen. Kun valtuutat Drop In -puhelut, kun joku aloittaa keskustelun kanssasi, hän näkee ja kuulee automaattisesti, mitä Echo pystyi poimimaan.

Vaikka puolestasi näet hälytyksen meneillään olevasta puhelusta ja voit päättää katkaista puhelun, korostakaamme, että tämä on valinnainen toiminto. Sinun pitäisi tietää, että sillä on myös pääsy laitteen liiketunnistimiin, joten kun olet lähellä sitä, päivittää yhteystietojesi ”Äskettäin aktivoitu” -kategorian.”, mikä kertoo heille, että olet todennäköisesti käytettävissä ottamaan puheluita vastaan.

käyttämällä kaikuesitystä

Kuinka poistaa Drop In -ominaisuus käytöstä, jotta se ei näy ”äskettäin aktiivinen”?

Amazon välittää käyttäjiensä mukavuudesta, ja tällä tavalla he suunnittelevat vaihtoehtoja, joilla Echo Show -hälyttimet voivat sisältää musiikkia tai poistaa Drop In -toiminnon käytöstä. Jos olet yksi niistä, jotka ovat kiinnostuneita lopettamaan tämän ominaisuuden, voit päättää ottaa sen käyttöön laitteillasi väliaikaisesti tai pysyvästi.

Muista arvioida Drop Inin saamien etujen ja haittojen suhde, koska vaikka se voi olla jotain epätavallista vastaanottaa puheluita, joita et ole hyväksynyt, tilit, joissa on mahdollisuus määrittää käyttäjät, joille sallit sen. Jos et todellakaan pidä sitä hyödyllisenä ja haluat peruuttaa sen, voit valita jommankumman seuraavista kahdesta reitistä.

Äänikomentojen käyttäminen

Alexa on markkinoiden tähän mennessä innovatiivisin kotiavustaja, hän työskentelee ohjeidesi mukaan. Älä siis epäröi käyttää sitä kaikenlaisiin järjestelmävaatimuksiin Amazon-tilien vaihtamisesta Echo Showssa Drop Inin poistamiseen käytöstä.

Juuri tässä tilaisuudessa unohda ”Äskettäin aktiivinen”, jonka Drop Inin linkittämä laitteesi voivat nähdä, tai se, jonka näet muilta käyttäjiltä. poistamme vaihtoehdon käytöstä yksinkertaisilla äänikomennoilla: ”Alexa, sammuta Drop In kotonani” tai ”Alexa, aloita Älä häiritse -tila”.

Sen poistaminen käytöstä manuaalisesti

Jos et halua kommunikoida suullisesti tai haluat poistaa Drop In käytöstä tietyn laitteen osalta, suosittelemme, että voit tehdä sen manuaalisesti Alexa-sovelluksen kautta. Muista, että tämän käyttöliittymän kautta sinulla on pääsy useisiin Amazon-laitteidesi asetuksiin.

Halusitpa sitten poistaa kalenterin Echo Showsta, kuunnella musiikkia, määrittää päivittäisiä tehtäviä tai poistaa Drop In käytöstä, kaikki tämä laitteesi, Android-, iOS- tai Fire OS -käyttöjärjestelmän kautta. Olemme tällä hetkellä huolissamme poistaa suoran yhteyden käytöstänapsautat ”Laitteet”, sitten ”Echo ja Alexa”, löydät laitteesi nimen ja napsauta ”Kommunikaatiot” syöttäessäsi.

Jos haluat mennä suoraan Echo Showsta Drop In -vaihtoehdon poistamiseksi käytöstä sinun on liu’utettava sormeasi näytön ylhäältä alas, löydät ”Asetukset” -kuvakkeen ja napsautat sitä. Jäljelle jää vain se, että siirryt ”Aloitusnäyttöön”, ”Aloituskortit” ja poistat Drop In käytöstä.

käytä drop in -toimintoa kaikushowssa

Kuten tiedämme, Drop In voi olla erittäin hyödyllinen ominaisuus Echo show -laitteessasi, joten voit kommunikoida samassa talossa tai lähialueella asuvan perheenjäsenesi kanssa ilman, että sinun tarvitsee muuttaa, jos sinulla on lapsia näkevät tämän roolin varmasti tärkeämpänä kuin muut käyttäjät.

Mutta koska ehkä se on ollut sinun motivaatiosi aktivoida se alun perin, ja nyt et yksinkertaisesti tiedä, kuinka rajoittaa vaihtoehtoa muille ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuksen kohteitasi tai vaatimuksiasi. No, jos olet huomannut, että on helpompi säilyttää Drop In -toiminto, mutta poista se käytöstä tietyillä käyttäjillävoit saavuttaa sen jollakin seuraavista tavoista:

  • Napsauta Alexa-sovelluksessa keskustelupalloa, napsauta heti ”yhteystiedot”, valitse käyttäjä, josta olet kiinnostunut poista yhteyslupaavaa asetusvalikko ja poista Drop In käytöstä.
  • Äänikomennolla pääset tähän asetukseen myös yksinkertaisesti sanomalla, että alueella, jolla laite poimii, Alexa ja jotain”deaktivoi Drop In with XX” (Viimeinen osa korvataan käyttäjän nimellä). Näet, että minkään näistä vaihtoehdoista maininta ”äskettäin aktiivinen” ei enää näy nimessäsi.