Skip to content

Miksi Amazon Fire Tabletin ei käynnisty? – Syyt ja ratkaisut

13 de maaliskuu de 2022
amazon fire tableta 18627

Mobiililaitteista on nykyään tullut yksi ihmisten eniten käyttämistä työkaluista joka päivä. Niiden avulla voit tehdä monenlaisia ​​asioita sekä asentaa, ohjelmoida ja suorittaa asioita. Viime aikoina tabletit ovat nousseet suureksi merkitykseksi yhteiskunnassa, markkinoilta löytyy useita merkkejä, mm korostaa Amazon Fire -tablettia.

Useissa tapauksissa jotkut Amazon Fire -tableteista ovat kuitenkin usein tehdasviallisia, jolloin ne eivät käynnisty. Siksi, kun ostat Fire Tabletin Amazonista, eikä se halua käynnistyä, älä huoli. Tässä artikkelissa mainitsemme joitain syitä, joita Tabletissasi saattaa esiintyä, kun se käynnistetään, ja samoin ratkaisut tähän.

Mitkä ovat tärkeimmät syyt siihen, että Amazon Fire -tablettini ei käynnisty?

Laitteessa voi tapahtua erilaisia ​​asioita, jotka vaikuttavat suoraan järjestelmään, tabletin akku tai levy. Silloin on niin, että kun jokainen näistä asioista tapahtuu, se ei ehkä käynnisty. Joissakin tapauksissa, kun äänität ääntä Amazon Fire -tablet-laitteellasi, tabletti voi ylikuumentua ja sammua yhtäkkiä. Siksi sinun tulee alkaa tarkastella tiettyjä yksityiskohtia, jotka määrittävät ongelman.

Seuraavaksi mainitaan ja selitetään joitakin Amazon Fire -tabletissa mahdollisesti esiintyvistä tärkeimmistä syistä, minkä vuoksi se ei käynnisty tai käynnisty parhaalla mahdollisella tavalla.

on akkuongelmia

Ensinnäkin, mitä sinun on tehtävä ennen kuin muutat laitetta kokonaan tai heität sen pois kiinnitä erityistä huomiota akkuun tästä Joidenkin jo hieman vanhojen tablettien tapauksessa akussa voi esiintyä ongelmia. Tämä johtuu monista syistä, laitteen lataustavasta, annetusta käyttö- ja lepotyypistä sekä käyttöalueista, joilla sitä yleensä käytetään.

Amazonin tulipalon tapauksessa sinun tulee tarkastella akun suorituskykyä, kun se on täysin ladattu ja sitä käytetään päiväsaikaan. Jos akku ei kestä ollenkaan, ongelma saattaa olla siinä. Tästä syystä on suositeltavaa vaihtaa Amazon Fire -laitteesi akku. Toisaalta se voi olla myös sitä akku on vaurioitumassa latauksen tai lataustavan vuoksi.

hankkimalla uusia vältyt ongelmilta

Siinä on laitteisto-ongelmia

Toinen syy, joka auttaa laitetta sammumaan itsestään, on se, että ne ovat laitteisto-ongelmia. Meidän on muistettava, että tämä muodostaa kaikki elektronisen laitteen fyysiset osat, joten on mahdollista, että lataustulot ovat väärin konfiguroitu laturien tai USB:n väärinkäytön vuoksi.

Varmista, että laitetta ladatessasi se on oikeassa asennossa, sillä jos ei, ne voivat aiheuttaa ongelmia portissa, jolloin Tabletti voi vaurioitua pitkäksi aikaa, kunnes se sammuu.

ohjelmistoongelmia

Toisaalta, ohjelmisto on myös erittäin tärkeä, koska jos se ei ole hyvässä kunnossa, laite voi vaurioitua kokonaan tai sammuttaa. Joissakin tapauksissa virus tai useiden sovellusten lataaminen voi vahingoittaa ohjelmistoa. Jos näin on, Amazon Fire Tabletin pelastamiseen on useita ratkaisuja.

Kuinka korjata Amazon Fire -tablettini, joka ei käynnisty?

Ottaen huomioon, että Amazon Fire -tabletti voi sisältää erilaisia ​​käyttövaihtoehtoja, on tiedettävä, että sinulla on mahdollisuus asentaa YouTube Kids Amazon Fire -sovellukseen ilman ongelmia. Nyt, kun ymmärrämme hieman syitä, jotka vaikuttavat laitteeseen, erityisesti akussa, mainitaan sitten löytämämme ratkaisut tabletin optimaaliseen käyttöön.

Tabletin lataaminen vähintään 30 minuuttia

Yksi ensimmäisistä ratkaisuista, kuten aiemmin mainittiin, on akku. Näin ollen yksi niistä oikeita tapoja aloittaa lataus, tekee sen 30 minuuttia. Se on tarpeeksi aikaa tarkistaaksesi, minkä tyyppistä latausta laitteella alkaa olla, sekä kuinka nopeasti se väittää latautuvansa. Sama tapahtuu lämmön kanssa, jonka Tabletti alkaa toimia, kun se ladataan.

On syytä mainita, että laitetta ei suositella jättämään lataukseen kahdeksi tunniksi peräkkäin. Käytä sitä myös latauksen aikana ja jätä se pehmustettuun tai peitettyyn paikkaan, koska se aiheuttaa ylikuumenemisen ja akku pakotetaan vielä enemmän, vahingoittaa häntä.

Pidä virtapainiketta painettuna vähintään 40 sekuntia

Toinen tehokkaimmista ratkaisuista on aloittaa kaikkien Amazon Fire Tabletiin asennettujen sovellusten poistaminen. Tämä kiihtyy nopeammin ratkaisutyö. Sinun tulee käyttää tätä vaihtoehtoa, kun olet jo yrittänyt ladata laitetta yllä mainituilla tavoilla. Kun täysin kaikki on poistettu, sinun on tehtävä seuraavat:

  1. Pidä äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja virtapainiketta painettuna 40 sekunnin ajan.
  2. Sen pitäisi pysyä sellaisena, kunnes ohjelmiston asennusviesti tulee näkyviin.
  3. Se napsauttaa tätä ja odottaa, että se käynnistyy uudelleen.
  4. Tämä vaihtoehto auttaa laitetta poistamaan kaikki ongelmat.

tehdasasetusten palautus tabletti

Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautus auttaa sinua saamaan laitteesi näyttämään uudelta. Tätä varten yksinkertaisesti näitä vaiheita on noudatettava:

  1. Napsauta Fire-näytössä olevaa valikkoa.
  2. Siirry asetuksiin ja laitevaihtoehtoihin.
  3. Napsauta ”Palauta tehdasasetukset”
  4. Napsauta Vahvista.