Skip to content

Kuinka nähdä jonkun piilotettu ystäväluettelo Facebookissa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda jonkun piilotettu ystavaluettelo Facebookissa

Facebookin käyttäjät lukitsevat tai piilottavat usein ystäväluettelonsa estääkseen kaikkia, myös ystäviään, kurkistamaan ystäväluetteloonsa. Ihmiset haluavat yleensä pitää ystävänsä ja toimintansa yksityisinä, ja siksi he haluavat rajoittaa ihmisiä, jotka voivat nähdä ystäviään ja toimintaansa sosiaalisessa mediassa.

Ihmisinä utelias luonteemme saa meidät kuitenkin seuraamaan muiden toimintaa Facebookissa. Mutta jos jonkun ystäväluettelo on piilotettu, on olemassa muutamia temppuja, jotka toimivat ja voit ottaa siitä kaiken irti.

Täältä löydät täydellisen oppaan jonkun piilotettujen tai yksityisten Facebook-ystävien näkemiseen.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka nähdä jonkun piilotettu ystäväluettelo Facebookissa

1. Tunnista yhteiset ystävät

Ensimmäinen ja helppo tapa tarkastella joidenkin henkilöiden piilotettuja ystäväluetteloita yhteisen ystävän ominaisuuden avulla.

Näin voit:

  • Avaa Facebook-sovellus.
  • Etsi piilotetun ystävän profiilin tunnus.
  • Kerää myös yhteisen ystäväsi henkilöllisyystodistus.
  • Lisää tunnukset annettuun URL-osoitteeseen.
  • Saat luettelon piilotetuista yhteisistä ystävistä.

URL käytettäväksi: https://www.facebook.com/target_name/Friends?and=Friend_of_target.

Kun kirjoitat tämän kootun URL-osoitteen hakupalkkiin, näet kaikkien näiden kahden käyttäjän piilotetun yhteisen ystäväluettelon.

nähdä jonkun piilotetun ystävälistan Facebookissa

2. Käytä Friend Finderia

Tällä lähestymistavalla voit tunnistaa henkilön läheisten ystäväluettelon Facebookissa. Mutta sinulla on oltava vähintään yksi jaettu linkki sen henkilön kanssa, jonka ystäväluetteloa aiot tarkastella. Ystävähakusivulla näet keskinäisen ystäväluettelon kohteena olevan henkilön ja jakamasi linkin välillä.

Vaihe 1: Kirjaudu Facebookiin ja etsi ’Friend Finder -sivu’.

Vaihe 2: Kun jatkat sivun vierittämistä, törmäät yhteisten ystävien osioon.

Vaihe 3: Etsi nyt sen henkilön nimi, jonka ystäväluettelon haluat nähdä. Voit nähdä henkilön, jonka molemmat tuntevat.

3. Kaaviohaku

Jos haluat löytää tietyn henkilön hakuluettelon, voit hyödyntää Facebookin kaaviohakuominaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla. Oletetaan esimerkiksi, että haluat tarkastella Kaliforniassa asuvan ja Facebookissa työskentelevän Markin piilotettua ystäväluetteloa. Sitten sinun tulee kirjoittaa hakupalkkiin ”Facebookissa työskentelevät ja Kaliforniassa asuvat ihmiset”. Tämä antaa sinulle luettelon henkilöistä, jotka voivat mahdollisesti olla Markin ystäväluettelossa. Tämä Facebook-ominaisuus suodattaa henkilöt lisäämiesi avainsanojen perusteella.

4. Facebook Friend Mapper -laajennus

Tätä lähestymistapaa varten sinun on ensin asennettava Friend Mapper -laajennus verkkoselaimeen. Se on erittäin tehokas ja automatisoitu tapa löytää kohdehenkilösi piilotettu ystäväluettelo.

Vaihe 1: Siirry Google Chromeen ja asenna Facebook Friend Mapper -laajennus.

Vaihe 2: Kirjaudu nyt Facebook-tilillesi, siirry kohteena olevan henkilön tilille ja ota laajennus käyttöön. Kun olet valmis, sinulla on toinen välilehti ”Paljasta ystäviä”.

Vaihe 3: Kun napsautat välilehteä, laajennus alkaa automaattisesti skannata tietoja ja antaa sinulle koko ystäväluettelon.

Viimeiset sanat:

Nämä ovat erittäin helppoja temppuja, joiden avulla voit tarkastella jonkun piilotettuja ystävälistoja Facebookissa. Voit kokeilla ja kokeilla jokaista näistä löytääksesi sinulle parhaiten sopivan menetelmän.