Skip to content

Kuinka nähdä jonkun Snapchat-kaveriluettelo

16 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda jonkun Snapchat ystavaluettelo

Katso jonkun Snapchat-kaverit: Snapchat on helpottanut ystävien saamista ja yhteydenpitoa heihin. Olitpa missä tahansa, hetket voidaan aina jakaa hetkessä. Se on kuin snapsien albumi, jonka luot rakastamiesi ihmisten kanssa, olipa kyse sitten ystävistä tai perheestä. Ja vaikka jakaminen on välittämistä, piirin laajentaminen ja uusien ystävien löytäminen on myös tapa käyttää sovellusta. Loppujen lopuksi mitä enemmän, sen hauskempaa.

Snapchat on todellakin hauskempaa monien ystävien ja ystävien kanssa, joiden kanssa voit jakaa hetkisi ja muistosi. Jos sinun on haastavaa pitää yhteyttä ihmisiin Snapchatissa, ystäväsi parhaat ystävät voivat olla loistava paikka aloittaa.

Yhteiset ystävät ovat vahva perusta suhteelle. Sen lisäksi, että se parantaa käyttökokemustasi Snapchatissa, voit myös olla yhteydessä uusiin ihmisiin, jotka saattavat avata sinulle myös muita elämänteitä.

Lisäksi on aina enemmän tarinoita nähtäväksi ja hauskempaa tekemistä, jos olet osa suurempaa ryhmää. Joten jos mietit, kuinka näet ystäväsi ystäväluettelon ja aloitat tämän, löydät nämä tiedot täältä.

Täältä löydät täydellisen oppaan jonkun Snapchat-kaveriluettelon näkemiseen.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Keitä ovat ystäviäsi Snapchatissa?

Ystävät Snapchatissa toimivat lähes samalla tavalla kuin Facebookissa. Ainoa ero on, että täällä mikään ei ole pysyvää.

Snapchatissa ei ole seinää, jolle voit julkaista, mutta voit lisätä tarinoita ja jakaa snapseja ystäviesi kanssa. He voivat katsella sitä ja sitten nepparit katoavat. Lisäksi sinun on lisättävä henkilö ystäväluetteloosi nähdäksesi hänen profiilinsa, tarinansa ja jakaaksesi otoksia heidän kanssaan välittömästi.

Lisäksi Snapchat on yksityisempi, etkä välttämättä näe jonkun ystäväluetteloa, ellet ole myös hänen ystävänsä.

Kuinka nähdä jonkun Snapchat-kaverit

Nähdäksesi jonkun Snapchat-kaverit avaamalla sen henkilön profiilin, jonka kavereita haluat nähdä. Jos käyttäjä ei ole ystävälistallasi, sinun on lähetettävä hänelle kaveripyyntö. Kun he ovat hyväksyneet sen, voit nyt nähdä hänen profiilitietonsa sekä ystäväluettelonsa tämän henkilön tietosuoja-asetusten perusteella.

snapchatin ystävälista

Mutta voit nähdä, kuinka monta ystävää jollakulla on Snapchatissa vain, jos he ovat sallineet ystävilleen nähdä luettelon tietosuoja-asetuksissaan.

Käyttäjillä on mahdollisuus näyttää tietonsa, mukaan lukien ystäväluettelonsa tai vain parhaat ystävänsä, tai piilottaa ne kaikilta. Jos he näyttävät ystäväluettelonsa vain parhaille ystäville, voit pyytää saada olla parhaita ystäviä tämän henkilön kanssa Snapchatissa.

Jos he hyväksyvät pyyntösi, saatat nähdä, ketkä kaikki ovat heidän ystäviään Snapchatissa. Jos heidän tietosuoja-asetukset eivät salli kenenkään muun kuin vain heidän nähdä ystäväluettelonsa, et näe sitä, elleivät he poista tätä tietosuoja-asetusta.