Skip to content

Kuinka nähdä, kuka katseli TikTok-profiiliasi 2021

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda kuka katseli TikTok profiiliasi 2021

TikTok on lyhyt videoiden jakamiseen tarkoitettu sosiaalisen verkostoitumisen sovellus, jonka avulla kuka tahansa voi luoda ja jakaa viihdyttäviä, komediallisia ja huulilla synkronoivia videoita suurelle joukolle ihmisiä. Voit lisätä videoosi musiikkia, suodattimia ja muutamia muita koristeita tehdäksesi siitä houkuttelevamman. TikTok on antanut monille luoville ihmisille ympäri maailmaa mahdollisuuden vangita nautinnollisia hetkiä, joissa jotkin videot ovat hauskoja, mukaansatempaavia ja suorastaan ​​järkyttäviä.

Monet sisällöntuottajat julkaisevat säännöllisesti videoita profiiliinsa, ja useimmat ihmiset käyttävät alustaa vain muiden käyttäjien vainoamiseen.

Jos olet innokas TikTok-käyttäjä, haluat todennäköisesti tietää, kuka katseli TikTok-profiiliasi.

Täältä löydät täydellisen oppaan siitä, kuinka näet, kuka katseli TikTok-profiiliasi ja videoitasi.

Kuulostaa hyvältä? Tuijotetaan.

Kuinka nähdä, kuka katseli TikTok-profiiliasi

Valitettavasti et voi nähdä, kuka katseli profiiliasi TikTokissa. Äskettäisen TikTok-päivityksen jälkeen et näe profiilisi nähneiden ihmisten profiilinimiä, koska he ovat täysin anonyymejä. TikTok on päättänyt pitää nämä tiedot luottamuksellisina.

Mutta jos käytät vanhempaa TikTokin versiota, saat profiilin katsojille ilmoituksen, joka näyttää luettelon ihmisistä, jotka katselivat profiiliasi.

jotka katsoivat tiktok-profiilisi

Kuten näet, TikTok-sovelluksen vanhempi versio tarjoaa kätevän tavan nähdä, kuka vieraili profiilissasi. Vaikka muut alustat tarjoavat vain kävijämäärän, se näyttää itse asiassa kaikkien profiiliasi katsoneiden käyttäjätunnukset.

jotka katsoivat tiktok-profiilisi

Mutta sinulla ei ole mahdollisuutta tietää ilmoituspäivitysten aikaa ja tiheyttä lopullisesti. Silti yleinen havainto on, että profiilinäkymäsi päivitetään 24 tunnin kuluttua.

Jos tarkistat kävijät tänään, voit antaa 24 tunnin kulua ennen kävijöiden tarkistamista. Näet silti kaikki uudet vierailijat. Jos tarkkailet yhtä profiilia usein, voit päätellä, että olet alkanut rakentaa seuraajia.

Etkö löydä ”Viimeaikaiset profiilin katselut” -ilmoitusta?

Joskus ihmiset eivät näe ”Viimeaikaiset profiilin katselut” -ilmoitusta. Jos sinäkin koet saman, siihen voi olla kaksi syytä.

Yksi, siinä on tekninen vika. Poista sovellus ja asenna se uudelleen nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelmasi.

Jos et vieläkään näe ilmoitusta, tarkista, oletko asettanut profiilisi ”yksityiseen” tilaan? Jos kyllä, et voi nähdä profiilin vierailijan ilmoitusta. Tämä ilmoitus on saatavilla vain käyttäjille, joilla on julkinen profiili.

Noudata näitä ohjeita asettaaksesi tilisi julkiseksi ja otat profiilin vierailijatilastot käyttöön:

  • Avaa TikTok ja napauta minä-kuvaketta.
  • Napauta Lisää-vaihtoehtoa.
  • Siirry kohtaan Tili ja valitse Tietosuoja ja turvallisuus.
  • Poista Yksityinen tili käytöstä Löydettävyys-kohdassa.
  • Anna myös muiden löytää minut.

Nyt tilisi näkyy kaikille käyttäjille. He voivat nyt jakaa videoitasi ja auttaa sinua saavuttamaan suosiota.

Kuinka nähdä, kuka katseli TikTok-videoitasi?

Valitettavasti et voi nähdä, kuka katseli TikTok-videoitasi, koska ne ovat täysin anonyymejä. Se kuitenkin tarjoaa videosi katsoneiden ihmisten määrän. Tämä luku on sinulle merkittävä, jotta voit varmistaa, että videosi kasvavat suosioon.

Johtopäätös:

Toisin kuin muut alustat, Tiktok ei estä sinua näkemästä profiilisi vierailijoita. Se tarjoaa suoran tavan tehdä se. Se ei edelleenkään näytä videoillasi vierailleiden profiileja.

Se tarjoaa jokaisen video-ajatuksen näyttökertojen määrän. Voit analysoida huolellisesti profiilisi ja videoiden katselukerrat saadaksesi tarkempia tietoja videoista, joita jaat maailman kanssa.