Skip to content

Kuinka nähdä muita katsojia Facebook -tarinassa

3 de lokakuu de 2021
Kuinka nahda muiden katsojien luettelo Facebook tarinassa

Nykyään tarinat ovat melko kuuluisia sosiaalisessa mediassa – olipa se sitten Instagram Facebook tai Snapchat. Ihmiset voivat helposti jakaa arkipäivän hetkesi valokuvien ja videoiden muodossa ystävien ja perheen kanssa saumattomasti. Kuten Snaps in Snapchat (tarinoiden alkuperäinen luoja), Facebook -tarinat näkyvät vain 24 tuntia, mutta ystäväsi ja seuraajasi näkevät ne todennäköisesti.

Tämä johtuu siitä, että tarinat näkyvät suoraan sosiaalisen median syötteesi päällä, ja ihmiset tarvitsevat vain yhden napsautuksen nähdäkseen uusimmat tarinat.

Jos olet innokas Facebook -käyttäjä, tiedät jo, että ei ole mahdollista nähdä, kuka on katsonut Facebook -profiiliasi, mutta voit helposti löytää tietoja Facebook -tarinasi katsoneista ihmisistä.

Mutta oletko koskaan nähnyt ”yhden muun katsoma” tai ”1 muu henkilö katsonut tätä tarinaa” -viestin juuri tarinasi alapuolella?

Tässä on koko viesti ”Yksi muu henkilö katsoi tämän tarinan. Koska se jaettiin julkiselle, henkilö, jonka kanssa et ole ystäviä, näki sen ”.

Sinun täytyy ihmetellä, mitä se tarkoittaa ja miksi alusta ei paljasta näiden muiden käyttäjien nimiä, koska sinun täytyy tietää profiilisi nimi, joka on nähnyt tarinasi.

Tässä viestissä keskustelemme siitä, mitä ”muut katsojat” tarkoittaa ja kuinka nähdä toiset katsojat Facebook -tarinoissa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Mitä ”muut katsojat” tarkoittavat Facebook -tarinassa?

”Muut katsojat” ovat Facebook -tarinasi katsoneita ihmisiä, jotka eivät ole ystäviä kanssasi.

Jos esimerkiksi viestissä näkyy ”11 muuta ihmistä katsonut tätä tarinaa”, se tarkoittaa, että 11 henkilöä, joiden kanssa et ole ystäväsi Facebookissa, ovat katsoneet tarinasi. Nämä muut katsojat voivat olla seuraajiasi tai satunnaisia ​​ihmisiä Facebookissa.

katso muiden katsojien luettelo facebook -tarinasta

Tämä näkyy vain, kun olet muuttanut tarinasi yksityisyysasetuksen julkiseksi. Jos joku muu kuin Facebook -ystäväsi näkee tarinasi, heidät lasketaan muiksi katsojiksi.

On tärkeää huomata, että tarinasi yksityisyysasetus on oletuksena vain ”Ystävät”. Tämä tarkoittaa, että vain ystäväsi voivat nähdä tarinasi.

Mutta jos muutat sen ”julkiseksi”, se tekee tarinasi näkyväksi kaikille Facebookissa ja Messengerissä.

Jos et halua muiden näkevän tarinasi, sinun on muutettava tietosuoja -asetuksiasi ennen tarinan julkaisemista. Löydät Tietosuoja -vaihtoehdon tarinan sivun alareunasta.

katso muiden katsojien luettelo facebook -tarinasta

Sieltä voit muuttaa yksityisyysasetuksesi ”ystäviksi” tai ”ystäviksi ja yhteyksiksi”.

1621112371 45 Kuinka nahda muiden katsojien luettelo Facebook tarinassa

Täältä löydät myös ”mukautetun” yksityisyysasetuksen, jonka avulla voit valita, ketkä voivat tarkastella tarinaasi. Jos haluat näyttää tarinasi valituille ystäville tai ihmisryhmälle, voit valita tämän vaihtoehdon.

Kuinka nähdä muita katsojia Facebook -tarinassa

Valitettavasti et näe muita katsojia Facebook -tarinassa. Jos tarinasi tietosuoja -asetukseksi on asetettu ”Julkinen”, näet vain muiden tarinasi katsoneiden ihmisten määrän. Facebook on päättänyt pitää nämä tiedot luottamuksellisina.

Täältä näet myös, että joku Facebook -ohjeyhteisössä lähetti kysymyksen ”Mistä näet, ketkä” muut katsojat ”katsovat tarinaasi”.

Facebook -ohjetiimin vastaus on:

Hei Kyia,

Kiitos, että jaoit kysymyksesi yhteisölle.

Jos tarinasi yksityisyys on asetettu julkiseksi, näet tarinasi katsoneiden seuraajien määrän, mutta et tiettyjä seuraajien nimiä. Alla olevasta linkistä saat lisätietoja tästä ominaisuudesta Facebookissa:

https://www.facebook.com/help/1322453704471759/?ref=u2u

Toivon tämän auttavan.

Toivottaen,

Margie

Liitän tähän myös kuvakaappauksen keskustelusta.

nähdä muita katsojia facebook -tarinassa

Jos olet todella huolissasi siitä, että muut ihmiset katsovat tarinaasi, yksinkertainen tapa välttää se on muuttaa tarinasi yksityisyysasetuksia.

Voit kuitenkin tarkastella tarinasi katsoneiden ystävien luetteloa ja heidän profiilejaan. Ja nämä nimet näkyvät, vaikka tarinasi ei enää ilmesty.

Lopulliset sanat:

Oletusarvoisesti, kun julkaiset ensimmäisen tarinasi Facebookissa, tarinan yksityisyysasetukseksi asetetaan vain ”Ystävät”. Mutta jos muutit sen julkiseksi, kaikki Facebookin käyttäjät näkevät tarinasi.

Jos sinulla on yksityisyysongelmia, aseta tietosuoja -asetukseksi ”Ystävät”, muuten et voi tietää keitä he ovat.