Skip to content

Kuinka nähdä soitetuimmat kappaleet ja artistit Spotifyssa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda toistetuimmat kappaleesi ja artistisi Spotifyssa

Katso soitetuimmat kappaleesi ja artistit Spotifyssa: Spotify on kehittänyt alustan, jonka avulla ihmiset voivat tuntea suosikkiartistinsa ja kuunnella kappaleita. Se on kasvanut yhdeksi johtavista musiikkialustoista ympäri maailmaa. Sovellus tarjoaa kappaleita, jotka ovat saatavilla eri genreissä ja artisteissa. Itse asiassa Spotifysta löytyy kaikenlaisia ​​kappaleita.

Rakastatpa Bollywood-musiikin kuuntelua tai korealaisen poikabändin fani, Spotify on keskitetty alustasi, josta löydät lähes minkä tahansa musiikin yksinkertaisilla vaiheilla. Hyvä uutinen on, että sovellus on saatavilla ilmaiseksi; sinun on kuitenkin vastattava kappaleiden välissä näkyviä mainoksia.

Se voi olla hieman turhauttavaa kuuntelijoille, etenkin niille, jotka rakastavat musiikin kuuntelua ilman keskeytyksiä. Voit kuitenkin ostaa Spotify Premiumin saadaksesi keskeytymättömän musiikkiistunnon.

Muutama vuosi sitten yritys julkaisi uusimman Spotify Wrapped -toiminnon, joka paljastaa tietoja suosikkikappaleistasi ja -artisteistasi. Tämä tehdään ensisijaisesti auttaakseen kuuntelijoita tuntemaan suosikkimusiikkinsa ja artistit, joita he rakastavat kuunnella.

Näiden tietojen perusteella alusta ehdottaa myös, onko henkilö kuuntelemiensa artistien 1 % fanilistalla. Päästäksesi tiettyjen artistien fanien parhaan 1 %:n joukkoon sinun pitäisi kuunnella kaikkia heidän kappaleitaan vähintään 99 % enemmän kuin muut ihmiset.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka nähdä eniten soitetuimmat kappaleet ja artisti Spotiryssä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka nähdä soitetuimmat kappaleet Spotifyssa

Olet varmasti huomannut Instagram-ystäväsi julkaisevan suosikkiartisteistaan ​​Spotifyssa. Siitä lähtien, kun Spotify julkaisi tämän ominaisuuden, se on levinnyt virukseksi. Ihmiset ovat alkaneet jakaa suosikkitaiteilijoidensa luetteloa sosiaalisessa mediassa.

Helpoin tapa löytää suosikkiartistisi on katsoa ”statsforspotify.com”. Kun vierailet verkkosivustolla, kirjaudu sisään Spotify-tilillesi ja hanki tilastot.

Tältä sivustolta löydät suosituimmat kappaleet ja artistit, joita olet kuunnellut säännöllisesti. Mikä tärkeintä, verkkosivusto tarkistaa kuuntelutottumuksesi tarkasti löytääkseen parhaat artistit. Tämän lisäksi löydät äskettäin soitetut kappaleet sekä listan kuuntelemistasi artisteista.

Toistaiseksi toiminnon avulla voit tietää artistit, joista pidät eniten vuoden aikana kuunnelleiden kappaleiden perusteella. Yksi Wrapped-toiminnon mielenkiintoisista osista on, että se näytetään tarina-muodossa, aivan kuten tarinat, jotka näkyvät Instagramissa, Facebookissa ja muilla sosiaalisen verkostoitumisen tileilläsi.

Raporttien mukaan yritys oli aiemmin tarkistanut ominaisuuden monien kuuluisien taiteilijoiden kanssa. Sovellus testasi toimintoa kaikille, mutta se ei koskaan vahvistanut, aikooko se esitellä ominaisuuden kaikille käyttäjille.

Kuinka tarkistaa suosikkikappaleesi ja -artistisi Spotifysta

Voit tarkistaa suosikkiartistisi ja -kappaleesi Spotifyn kautta. Avaa sovellus iOS- tai Android-puhelimellasi ja siirry kotisivuosioon löytääksesi luettelon kappaleista, joita olet soittanut eniten tietyn keston aikana. Pääetusivulta löydät ”Kääritty” -välilehden. Löydät tarinat-osion näytön yläosasta, ja heti sen alapuolella on luettelo eniten soittamistasi kappaleista. Aivan tarinan alapuolella on jakamisvaihtoehto.

Tämän lisäksi Wrapped 2020 -vaihtoehto vertaa musiikkiasi muihin. Kun avaat tämän musiikkisivuston, löydät ”Katso kuinka kuuntelit vuonna 2020” -osion

Joten, mitä sinä odotat? Katso parhaat artistit ja soitetuimmat kappaleet Spotifysta. Voit myös nähdä, oletko kuuntelemiesi artistien 1 %:n suosituimpien fanien listalla. Jaa Spotify-suosikkisi Instagram- ja Facebook-ystävillesi ja kerro heille musiikkitoiveesi. Tämä uusi toiminto on varmasti auttanut ihmisiä kertomaan ystävilleen kuuntelutottumuksistaan.