Skip to content

Kuinka nähdä tietokoneen FPS: n, GPU: n, suorittimen ja RAM -muistin käyttö mobiililaitteesta – Helppo ja nopea

16 de elokuu de 2021
nino jugando computadora gaming 11352

FPS tunnetaan näillä lyhenteillä, mutta tämä viittaa kehyksiin sekunnissa, kun puhumme näistä numeroista, joihin viittaamme kuinka sileältä kuva näyttää pelistä, kamerasta tai videosta, jne. Sen nimi tarkoittaa kuvaruudulla näytettävien jatkuvien kuvien määrää, eli nopeutta, jolla ne näytetään. Pelaajat näkevät tämän enemmän kuin mitään, kun he pelaavat peliä, tai myös graafiset suunnittelijat, kun he suorittavat työtä tietokoneelta.

GPU, tunnetaan näillä lyhenteillä, mutta viittaa grafiikkaprosessointiyksikköön, tämä pala palauttaa tietokoneen näytönohjaimen. Tämä erittäin tärkeä pala antaa meille mahdollisuuden nähdä vaikeat laskelmat tietokoneella pelatessamme. Se on pala, jonka valmistavat kaikki maailman yritykset, kuten sanotaan sen lisäksi, että näytönohjaimen elämä on aivosi.

CPU, tunnetaan näistä lyhenteistä, mutta tämä viittaa keskusyksikköön, se koskee koko aivoja sähköisessä prosessissa Tietokoneen sisällä se on pala, joka suorittaa tietokoneen monimutkaisimmat, monimutkaisimmat ja tärkeimmät prosessit. Ilman tätä elintärkeää tietokoneen osaa emme voi tehdä mitään.

RAM, tunnetaan näillä lyhenteillä, mutta tämä viittaa satunnaismuistiin, se on eräänlainen muisti, jonka voimme nähdä missä tahansa elektronisessa laitteessa, tämä muisti kuvaa nopeutta Muista, että nämä tiedot tallennetaan vain väliaikaisesti.

Kuinka nähdä tietokoneen prosessit matkapuhelimestani?

Meillä on oltava matkapuhelin yhdistettynä tietokoneeseen Microsoftin kautta, koska tällä tavalla voimme saada tietoja matkapuhelimestamme tietokoneen kautta ja tietokoneesta matkapuhelimen kautta.

Normaalisti emme pystyisi oppimaan tietokoneen prosesseista jos ei olisi jotain sovitinta että olemme asentaneet puhelimeen, samoin on olemassa sovelluksia, joiden avulla voimme suorittaa nämä liikkeet, selvä esimerkki sovelluksesta, joka näyttää meille tämän olevan Mobizen, jossa jos asennamme modin, se näyttää meille kaiken.

Mutta katso tietokoneen ominaisuudet matkapuhelimesta, joka vain yhdistää sen valitettavasti se ei ole mahdollista, koska emme voineet tällä hetkellä tietää tarkasti, kuinka monta prosessia tapahtuu samanaikaisesti, jota tarkastelemme.

Turvallisin asia, jonka voimme tehdä, jos todella haluamme tietää tämän, on sovittimen avulla, joka tekee meistä yhdistä tietokone ja matkapuhelin manuaalisesti.

pelaajan tietokone

Kuinka katson tietokoneprosesseja tietokoneeltani?

On tietokoneita, jotka jopa ne osoittavat, kuinka paljon he käyttävät resurssejaMuissa kuin huippuluokan tietokoneissa näet kuitenkin kaikki prosessit tehtävienhallinnassa.

Mitä tulee pelaamiseen heidän on asennettava modeja tai asiakkaita Nähdäksemme nämä prosessit tietääksemme kuinka pitkälle voimme mennä, muista, että jos nämä prosessit välitetään resursseissa, se on todennäköistä joka vahingoittaa vakavasti tietokonettammeSiksi he sanovat, että jos meillä ei ole tarpeeksi resursseja, meidän ei pitäisi ladata korkealaatuisia pelejä keskitason tai matalan hintaluokan tietokoneellemme. Huonot tietokoneet lisäävät pelaajien myrkyllisyyttä.

Palatessamme tietokoneiden aiheeseen, voimme hyödyntää resursseja, kuten MSI Afterburnerin tapaus, jolloin voit tietää kaiken ilman, että sinun täytyy mennä syvälle aiheeseen, toisin sanoen Sinun ei tarvitse olla erikoistunut teknikko voidaksesi nähdä kaikki prosessitItse asiassa se on melko yksinkertaista ja on jopa mahdollisuus laittaa kaikki prosessit pieneen näytön ikkunaan. Voimme myös tutkia, kuinka parantaa suorituskykyä peleissä, kuten Rust, FPS: n parantamisen temppujen avulla.

Jos tiedämme kaikki tietokoneen prosessit, voimme tietää, voi se ylikuumentua vai ei, muista, että tietokoneen ylikuumeneminen on pahin asia, joka voi tapahtua tietokoneelle.