Skip to content

Kuinka nähdä TikTokissa katsottujen videoiden historia

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda TikTokissa katsottujen videoiden historia

TikTokin suosio on noussut pilviin viime aikoina, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. TikTokin miljoonien aktiivisten käyttäjien ansiosta alusta on saanut paljon huomiota sisällöntuottajilta ja katsojilta ympäri maailmaa. Joskus päivitämme TikTok-syötteen vahingossa katsoessamme videota ja sitten boom! Video on poissa, ja sivulla on käynnissä uusia videoita.

Joten miten paikannat katsomasi videon? Yksinkertaisesti sanottuna, kuinka löydät tähän mennessä TikTokissa näkemiesi videoiden historian?

Valitettavasti TikTokissa ei ole ”Katseluhistoria” -painiketta, joka voisi näyttää sinulle katsomiesi videoiden historian. Jos haluat nähdä videon katseluhistorian, sinun on pyydettävä tilisi datatiedosto TikTokista. Nämä tiedot sisältävät kaikki tiliisi liittyvät tiedot, mukaan lukien tykkäykset, kommentit ja luettelon kaikista katsomistasi videoista.

Jos olet käyttänyt TikTokia jonkin aikaa, sinun on täytynyt huomata ”piilotettu näkymä” -ominaisuus, joka näyttää tililtäsi katsomiesi TikTok-videoiden historian. Kun tarkistat tämän piilonäkymäominaisuuden, huomasit, että olet jo katsonut miljoonia videoita TikTokissa, että jokin kuulostaa sinusta oudolta ja järkyttävältä, jopa suositut sisällöntuottajat ovat järkyttyneitä nähtyään katselukertojen laskevan heidän videoillaan.

Valitettavasti näillä piilotetun näkymän näyttämillä numeroilla ei ole mitään tekemistä viimeisimmän katsomasi videon tai TikTok-katseluhistoriasi kanssa, tämä on vain välimuisti.

Nyt herää kysymys, mikä on välimuisti?

Yksinkertaisesti sanottuna välimuisti on väliaikainen tallennustila, johon sovellukset tallentavat tietoja pääasiassa nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Esimerkiksi kun katsot jotain TikTokissa, se tallentaa videotiedot välimuistiin, jotta seuraavalla kerralla, kun katsot saman uudelleen, se voi toimia nopeammin, koska tiedot on jo esiladattu välimuistin takia.

Voit myös tyhjentää tämän välimuistin TikTok-sovelluksesta, siirtyä profiiliisi ja napauttaa kolmen vaakaviivan kuvaketta. Etsi seuraavaksi välimuistin tyhjennysvaihtoehto, ja täältä löydät numeron, johon on liitetty symboli M.

Mutta jos napsautat välimuistin tyhjennysvaihtoehtoa, se tarkoittaa, että tyhjennät TikTok-videon katseluhistorian.

Jos olet uusi TikTokin käyttäjä, tämä opas kertoo, kuinka näet TikTokissa katsottujen videoiden historian.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka nähdä Tiktokissa katsottujen videoiden historia

Näet TikTokissa katsottujen videoiden historian napauttamalla profiilisi kuvaketta alareunassa. Napsauta seuraavaksi valikkokuvaketta ja napauta Katseluhistoria-vaihtoehtoa. Täältä näet kaikkien aikojen katsomiesi videoiden historian. Muista, että katseluhistoria-ominaisuus on käytettävissä vain valituille TikTok-käyttäjille.

Voit myös etsiä katseluhistoriaasi lataamalla tietosi TikTokista. Tämä tapa ei ole 100% oikea tai taattu, koska emme ole kuulleet siitä mitään kehittäjän työpöydältä, ja pyytämämme tiedot saattavat tulla takaisin tai eivät.

Nähdäksesi tykättyjen tai suosikkivideoiden historian TikTokissa, voit seurata alla olevia ohjeita.

  • Tykkääksesi mistä tahansa videosta voit kaksoisnapauttaa sydänkuvaketta. Voit tarkastella kaikkia tykättyjä videoitasi myöhemmin napsauttamalla profiiliosiossa olevaa sydänkuvaketta.
  • Voit lisätä minkä tahansa videon suosikkeihin painamalla videota pitkään tai napsauttamalla jakokuvaketta ja sitten ”Lisää suosikkeihin”. Löydät kaikki suosikkivideosi napsauttamalla profiiliosiossa olevaa ”Kirjanmerkki” -kuvaketta.

Johtopäätös:

Tämän artikkelin lopussa toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua, koska olen jo maininnut, että katseluhistoriaasi ei ole virallista tapaa nähdä, mutta voit kokeilla yllä olevia menetelmiä, jotta pääset lähelle tavoitettasi. .