Skip to content

Kuinka nollata Snapchat -salasana ilman puhelinnumeroa tai sähköpostia

4 de lokakuu de 2021
Kuinka nollata Snapchat salasana ilman puhelinnumeroa tai sahkopostia

Salasanan unohtaminen Snapchat -tilille ei ole uusi ilmiö, koska tuhannet käyttäjät kohtaavat tämän ongelman säännöllisesti. On lähes mahdotonta palauttaa pääsy Snapchat -tilille, ellet palauta salasanaasi saadaksesi uuden kirjautumissalasanan.

Voit palauttaa Snapchat -tilisi salasanat useilla tavoilla, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi avulla. Sekä ilman sähköpostitunnusta ja salasanaa.

Jos olet unohtanut salasanasi etkä pääse käyttämään rekisteröityä sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, kokeile alla olevia ohjeita.

Kuinka nollata Snapchat -salasana ilman puhelinnumeroa tai sähköpostia

1. Etsi sähköpostiosoitteesi

Voit nollata salasanasi, jos löydät sähköpostiosoitteen, jota käytit Snapchat -tilin luomiseen. Etsi tervetuliaisviesti, jonka Snapchat lähettää sinulle ensimmäisen tilin luomisen yhteydessä, niin saat selville, mikä sähköpostitunnus liittyy Snapchatiin. ’Tervetuloa Snapchatiin!’ lukee sähköpostin. Yritä etsiä seuraavia sanoja sähköpostiohjelmasi hakutoiminnosta:

 • Tervetuloa Snapchatiin
 • Joukkueen Snapchat
 • Hyvää nappausta
 • Vahvista sähköposti
 • [email protected] (tämä on sähköpostitunnus, josta tervetuloviesti lähetetään)

Käytä näitä hakusanoja kaikissa sähköpostiosoitteissasi, ja jos olet onnekas, yksi niistä palauttaa tulokset.

2. Käytä Gmail -hakusiruja

Hyödynnä Gmailin uusin Hakusirun ominaisuus, jos sinulla on sellainen. Voit rajata hakutuloksia Hakusirujen avulla. Voit rajata hakua Mukautettu valinta -toiminnon avulla, jos tiedät tilisi luomisen yleisen päivämäärän.

3. Katso Google Password Manager

Tiesitkö, että Google on tallentanut salasanasi joka tapauksessa? Jos tallensit salasanasi Googlen kanssa ensimmäisen kerran kirjautuessasi sisään, löydät sen todennäköisesti Google -salasananhallinnasta.

Avaa järjestelmäasetukset ja napauta Google, jotta pääset Google Password Manageriin. Valitse Hallinnoi Google-tiliäsi avattavasta valikosta sähköpostiosoitteesi vieressä.

Pääset kohtaan Suojaus pyyhkäisemällä yläsarakkeesta ylös ja vierittämällä alas kohtaan Salasananhallinta. Kun olet löytänyt Snapchat -tilisi, näytä salasanasi napauttamalla Näytä -painiketta.

4. Ota yhteyttä Snapchatin asiakaspalveluun

Jos kaikki muu epäonnistuu, ota yhteyttä Snapchatiin nähdäksesi, voivatko he auttaa sinua pääsemään takaisin tilillesi. Ota heihin yhteyttä Snapchatin Ohje -sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Jos kaikki muu epäonnistuu, ota yhteyttä Snapchatiin nähdäksesi, voivatko he auttaa sinua pääsemään takaisin tilillesi. Ota heihin yhteyttä Snapchatin Ohje -sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, sinun on otettava yhteyttä Snapchat -tukeen nollataksesi Snapchat -salasanasi.

Siirry selaimessa Snapchat -tukeen, valitse ”Ota yhteyttä”, ”Tilin käyttäjätunnus”, ”Unohdin salasanani”, ”Kyllä”, täytä lomake ja napsauta tarvittaessa ”Lähetä”.

Odota 1-3 työpäivää, ennen kuin tukitiimi vastaa lomakkeen lähettämisen jälkeen. Jos tiedät sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, ”Palauta salasana?” yhteys toimii. Sinun on otettava yhteyttä Snapchat -tukeen, jos unohdat ne kaikki, koska et voi nollata salasanaasi sovelluksessa.

Näin voit:

Vaihe 1: Avaa selain ja siirry Snapchatin tukisivulle ja valitse sitten Ota yhteyttä.

Jos haluat ottaa yhteyttä Snapchatiin, sinun on ensin mentävä heidän tukisivulleen selaimessa. Jos et muista sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, Snapchat sanoo, ettet voi vaihtaa salasanaasi. Samoin, jos sinulla ei ole pääsyä Snapchat -tilisi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, et voi vaihtaa salasanaasi.

Jos kuitenkin otat heihin yhteyttä suoraan heidän tukisivustonsa kautta, ne voivat auttaa sinua, joten kannattaa kokeilla.

 • Aloita avaamalla mobiililaitteen selain ja siirtymällä osoitteeseen support.snapchat.com.
 • Kun pääset verkkosivustolle, näet luettelon aiheista, joista valita.
 • Aiheiden alla on oranssi Ota yhteyttä -painike.
 • Voit ottaa yhteyttä Snapchatiin suoraan Ota yhteyttä -painikkeen avulla.
 • Pääset yhteydenottolomakkeelle valitsemalla ”Ota yhteyttä”.
 • Olet päässyt Snapchat -yhteydenottolomakkeen sivulle.
nollaa snapchat -salasana ilman puhelinnumeroa tai sähköpostia

Vaihe 2: Valitse ”Tilini kirjautumistiedot” ja ”Unohdin salasanani”

 • Siirryt yhteystietosivulle, kun olet napsauttanut ”Ota yhteyttä” -painiketta edellisessä vaiheessa. Löydät useita kysymyksiä ja useita vaihtoehtoja.
 • Ensimmäinen kysymys, johon sinun on vastattava, on ”Kuinka voimme auttaa sinua?” Valitse ensimmäinen vaihtoehto, ”Kirjautuminen tililleni” kohdassa ”Missä voimme auttaa sinua?”
 • Tämä valinta koskee tilin kirjautumisongelmia, kuten kirjautumista, salasanan vaihtamista jne.
 • ”Voi ei!” on toinen kysymys, johon sinun on vastattava. ”Kerro meille lisää …”
 • Valitse ensimmäinen vaihtoehto ”Unohdin salasanani” kohdassa ”Voi ei! Kerro meille lisää…”
 • Voit myös valita vaihtoehdon ”En voi vahvistaa sähköpostiosoitettani tai matkapuhelinnumeroani”.
 • Lopuksi sinun on täytettävä loput lomakkeesta ja lähetettävä se Snapchat -ohjeeseen.