Skip to content

Kuinka ohjata WordPress -sivut laajennuksilla – helposti

13 de elokuu de 2021
wordpress 301 redirect fondo azul 13400

On erittäin tärkeää tietää, miten WordPress -sivut ohjataan laajennuksilla, jos olet sisällön luoja verkkosivustoilla. Jos osaat jo luoda verkkosivun WordPressillä, sinun on pidettävä mielessä, että jossain vaiheessa tarvitset uudelleenohjauksia. Näitä käytetään monista syistä, esim. koska linkit tai URL -osoite ovat vahingoittuneet tai koska sivulla on muita virheitä. Olipa syy mikä tahansa, tämän liikkeen suorittamisen oppiminen on välttämätöntä, ja käytämme tätä varten laajennuksia.

Joten lue ja opi mitä ne ovat parhaat laajennukset uudelleenohjaukseen WordPress -sivut tai URL -osoitteet.

Kuinka voin ohjata sivun tai linkin uudelleen WordPressissä

Jos haluat ohjata sivuja laajennuksilla, meidän on ensin tiedettävä, mikä tämä menettely on. Tässä mielessä uudelleenohjaukset ovat tapa kertoa kävijöille tietystä verkkosivusto, että sitä ei enää ole. Sivun sisältö on kuitenkin siirretty toiselle verkkosivustolle, joten uudelleenohjaukset johtavat automaattisesti uudelle verkkosivustolle.

Kun haluat ohjata uudelleen, ensimmäinen asia on siirtyä uudelleenohjausosaan. Kun olet siellä, sinun on löydettävä, mihin se merkitsee lisää uusi osoite jossa näet lähde -URL -osoitteen ja kohde -URL -osoitteen muutokset.

Ensimmäinen on sivu, jota on käytetty usein, mutta nyt haluat ohjata sen uudelleen. Kohde on uusi verkkosivu, jolle haluat viedä käyttäjät. Eli sitä, jota aiotaan nyt käyttää virallisena verkkosivustona.

Tee uudelleenohjaus WordPressissä käyttämällä .Htacces -tiedostoa

Sinun on tiedettävä, miten käsitellä näitä teemoja, jos haluat ohjata WordPress -sivut laajennuksilla. Varsinkin kun käytetään .Htacces -komentoa, koska sen käsittely voi olla hieman monimutkaista.

.Htacces -komento myöntää piilotetun tiedoston, sinun tarvitsee vain tehdä tiedosto muistilehtiöön. Ja sen tallentamiseksi se nimetään ja sen jälkeen päättyy .Htacces. Sitten sinun on julkaistava tämä tiedosto sivulla, jonka haluat ohjata. Tiedostoon kirjoitettava komento löytyy täältä.

Mitkä ovat parhaat WordPress -uudelleenohjauslaajennukset?

Erilaisten laajennusten tarjoama panos on suuri, aivan kuten on olemassa laajennuksia sivujen muokkaamiseen ja asetteluun, on myös sivujen uudelleenohjausta. Uudelleenohjaus auttaa käyttäjää ohjaa sinut nopeasti uuteen suuntaan, URL -osoite tai aiemmin luotu sivu. Tällä alueella erikoistuneiden laajennusten osalta on monia resursseja, mutta tässä kerromme tarkemmin, mitkä ovat parhaat:

Tässä ideoiden järjestyksessä voit käyttää laajennuksen 301 uudelleenohjaukset joka on yksi käytetyimmistä uudelleenohjauksen yhteydessä. Samalla tavalla selitämme – SEO -uudelleenohjauslaajennuksen ja vastaavan mobiilin uudelleenohjauslaajennuksen käytön, jotka ovat kaksi muuta ohjelmaa uudelleenohjausten tekemiseen.

Samoin on olemassa ohjelmia P 404 Autoredirec samanlaiseen viestiin tai All 404 -ohjaukseen tai kotisivulle. Että niiden on tarkoitus korjata 404 -virhe, kun käyttämäsi sivu ei toimi.

301 Uudelleenohjaukset

Jos yksinkertaisuus ja helppous Verkon uudelleenohjausten luomisessa 301 Redirects on oikea, koska voit luoda uudelleenohjauksen muutamassa minuutissa. Sillä on hyvät pisteet ja suuri määrä latauksia markkinoilla, ja sitä pidetään toisena erinomaisena vaihtoehtona uudelleenohjauksen kanssa työskentelyyn.

Tämän laajennusten hallinnan avulla voit myös määrittää muokatut kohde -URL -osoitteet, jonka kautta eri käyttäjät ohjataan. Sinulla on myös loistava työkalu hallintaan 301 ja 302 uudelleenohjaukset ja vähennä kävijöiden tuloa sivuille, kuten 404 -virhe.

Tämä laajennus on hyödyllinen, kun haluat sijoittaa sivun haetuimpien ja vierailtujen joukkoon. Samalla tavalla se antaa verkkosivulle tärkeän visuaalisen puolen. Mikä saa kävijät nauttimaan kokemuksesta ja sisällöstä paljon enemmän. Se auttaa myös järjestämään verkkosivustosi sisällön paljon paremmin.

Uudelleenohjaus

Yksi suosituimmista ja veteraaneimmista WordPress -laajennuksista on epäilemättä uudelleenohjaus, joten sinun pitäisi myös tietää se. Sen päätoiminnoista erottuvat kaksi: auttavat ratkaisemaan ongelman 404 virhettä ja tee 301 uudelleenohjausta.

Asennuksen yhteydessä uudelleenohjaus auttaa sinua hallitsemaan niitä rikkoutuneen linkin ongelmat joka voi vahingoittaa verkkosivustoasi. Tämä työkalu näyttää automaattisesti ja välittömästi vaihtoehdon seurata URL -osoitteiden muutoksia.

tietokone, jossa on monia sivuja sininen tausta

Itään plugin on ilmainen, on suuri apu, jotta voit säilyttää hyvän sijan suositun Google -selaimen sijoituksessa. Lisäksi, jos sinulla on mahdollisuus luoda manuaalisia uudelleenohjauksia, myös automaattisia, ja sinulla on vaihtoehto näiden toimintojen hallitsemiseksi.

Tämän laajennuksen määrittämiseksi sinun on käytettävä laajennusten hallinta -aluetta, josta sinun on etsittävä asennettu laajennukset -painike. Sitten sinun on tehtävä uudelleenohjaushaku ja päästäksesi tämän laajennuksen asetukset.
Samalla tavalla, jos et ole onnistunut tekemään määrityksiä edellisellä menetelmällä, voit tehdä sen työkaluilla. Tässä tapauksessa etsit työkaluja ja sitten uudelleenohjauksen nimen.

P 404 Autoredirec vastaavaan viestiin

Sitä käytetään uudelleenohjauksiin, jotka johtuvat virheestä 404, kun etsimäsi sivu ei toimi. Asennuksen jälkeen se suorittaa kaikki uudelleenohjaukset tehokkaasti, nopeasti ja helposti. Lisäksi tämä laajennus on yhteensopiva tiimityön kanssa muiden laajennusten kanssa, jotka pyrkivät ohjaamaan sivut uudelleen.

SEO -uudelleenohjauslaajennus

SEO -uudelleenohjauslaajennus on loistava laajennus, joka ominaisuuksiensa mukaan kuuluu parhaisiin WordPressin SEO SEO -laajennuksiin. Kuten tiedätte, on erittäin tärkeää pysyä hyvässä asemassa suhteessa Web -sivustosi SEO, tämä laajennus varmistaa, että pidät kaiken järjestyksessä.

Toki, teet työtä hallitaksesi 301, 302 ja 307 uudelleenohjaukset, tämä tekemiesi manuaalisten asetusten kautta. Sen yli 45 000 latausta pitää sitä loistavana uudelleenohjauslaajennuksena, jonka avulla taataan, että vierailut sivuillasi eivät vähene.

Tämä laajennus sisältää monia työkaluja, jotka auttavat ohjaamaan WordPress -sivut laajennuksilla. Tämän laajennuksen avulla kaikki verkkosivustolla tapahtuvat uudelleenohjaukset voidaan rakentaa ja hallita.

Sitä käytetään paljon, kun haluat siirtyä verkkotunnuksesta toiseen. Toisin sanoen, kun verkkosivusto muuttuu ja haluat ohjata kaikki kävijät uudelle verkkosivustolle. Samoin kaikki vanhan sivuston linkit ohjataan uuteen luotuun.

Vastaava mobiilin uudelleenohjauslaajennus

Tämä laajennus on suunniteltu paljon enemmän keskittymään matkapuhelimiin ja ohjaamaan niitä uudelleen. Se on erittäin yhteensopiva laitteiston kanssa ja tekee paljon näyttöpostauksia. Sen mukana tulee henkilökohtaisia ​​viestejä, jotka näytetään aina, kun verkkosivun uudelleenohjaus suoritetaan matkapuhelimella.

ohjata WordPress -sivujen laajennuksilla

Helppo https -uudelleenohjauslaajennus

Jotta voit käyttää tätä laajennusta, sinulla on oltava SSL -sertifikaatti, jotta uudelleenohjaukset voidaan tehdä https -muodossa. Se on helppokäyttöinen laajennus, joka huolehtii minkä tahansa verkkotunnuksen tai verkkosivun automaattisesta uudelleenohjauksesta.

Kaikki 404 ohjaavat etusivulle

Toinen työkalu, joka auttaa sinua ohjaamaan uudelleenohjaukset ja samalla parantaa asemaasi suhteessa hakukoneoptimointiin, se on kaikki 404 -uudelleenohjaus kotisivulle. Epäilemättä kannattaa harkita tämän laajennuksen käyttöönottoa, jotta vältetään 404 -virheen aiheuttamat SEO -ongelmat.

Kyllä, tämän työkalun tehtävänä on lähinnä käyttäjien ohjaaminen 404 -sivulta verkkosivustoosi. Se tosiasia, että sinulla on lupa ottaa uudelleenohjauksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä 404 sivua, se antaa sinulle enemmän verkon uudelleenohjauksen hallintaa.

Tämän laajennuksen käytettävyys on erittäin helppoa, koska sitä voidaan hallita ja määrittää erittäin helposti. Tämä auttaa siis moottoreita, jotka tekevät haun verkkosivuilta auttaa sivuston sijoittamisessa. Sitä käytetään henkilökohtaisten sivujen uudelleenohjauksiin, joten se ei rajoitu yhteen sivustoon, kuten WordPress.

Siinä on aivan uusi työkalu, joka aktivoi tai deaktivoi uudelleenohjauksen, kun näet sen tarpeelliseksi. Tässä mielessä sen avulla voit hallita paljon enemmän sivuston uudelleenohjauksia.

5. Turvallisen uudelleenohjauksen hallinta

Toisin kuin aiemmat laajennukset, Safe Redirect Manager mahdollistaa sen uudelleenohjata kansioita verkkosivustollasi, jotain erittäin hyödyllistä organisaation kannalta. Tämän vaihtoehdon ansiosta voit hallita tehokkaasti verkkosi uudelleenohjauksia ja varmistaa, että kaikki toimii hyvin sivulla.

Nämä ovat parhaita vaihtoehtoja laajennuksille sivujen tai WordPress -URL -osoitteen uudelleenohjaamiseen. Kokeile vain sitä, joka sopii tarpeisiisi. Epäilemättä yhden näistä laajennuksista soveltaminen auttaa sinua pitämään kaiken erinomaisessa kunnossa sivusi kanssa korjata virheet, jotka vahingoittaisivat verkkokäyntejäsi.

jossa näkyy kaksi näyttöä ja verkon uudelleenohjaukset

Ohjauksen määrittäminen WordPressissä laajennuksilla

Lisäosien kokoonpanot WordPress -sivujen uudelleenohjaamiseen tehdään jan Lisäosien hallinta -osiossa. Mistä sinun pitäisi etsiä asennetut laajennukset ja määrittää vastaavat asetukset kullekin. Toisaalta voit etsiä niitä myös asetusosasta, jossa näet osion, joka lukee laajennuksen asetukset.

Missä vaiheessa meidän pitäisi ohjata verkkosivusto uudelleen WordPressissä?

Yksi tilanteista, joissa on kätevää ohjata WordPress -sivut laajennuksilla, on kun linkkiä vaihdetaan. Koska kun verkkosivujen URL -osoitteeseen tehdään muutoksia, tunnistus muuttuu kokonaan. Siksi tavalliset käyttäjät on ohjattava uudelle verkkotunnukselle.
Toinen aika uudelleenohjaukseen on milloin uusi verkkosivusto on luotu kokonaan. Koska näissä tapauksissa on myös tarpeen tehdä uudelleenohjauksia siirtymään usein käytetystä sivusta luotulle uudelle sivulle.

Lopuksi voit myös tehdä nämä uudelleenohjaukset, kun et saa indeksoituja URL -osoitteita Googlen kautta. Näissä tapauksissa on kätevää käyttää Google Search Consolea, jotta tämä ohjelma ilmoittaa tarvittavat URL -osoitteet.