Skip to content

Kuinka pääsen sisään tai kirjaudun Meetmeen Facebookin ja Android Mobilen tai iPhonen kanssa

27 de elokuu de 2021
aplicaciones facebook abrir 12934

MeetMe on sosiaalinen verkosto Pohjimmiltaan tavata ihmisiä, se koostuu yksinkertaisesta alustasta, johon on helppo pääsy, ja yksinkertaisesta mekanismista käyttäjilleen. Se on jonkin verran samanlainen kuin muut sosiaaliset verkostot, kuten Facebook, joihin voit rekisteröityä.

The rekisteröidy MeetMeen Se on yksinkertaisesti profiilin luominen ilman paljon yksityiskohtia, samalla tavalla se on sisäänpääsy ja kirjautuminen mihin tahansa sosiaaliseen verkostoon; Jos haluat tietää hieman enemmän MeetMestä ja luoda tilin, tässä kerromme sinulle, miten voit tehdä sen Facebookista matkapuhelimellasi.

Kuinka päästä sisään tai kirjautua MeetMeen Facebookin avulla?

Tällä hetkellä MeetMe on sosiaalinen verkosto yli 100 miljoonaa ennätystä, sen alusta on tullut hyvin tunnetuksi suurelle osalle väestöstä; nuorimmat ovat eniten kiinnostuneita MeetMen palveluista, ja monilla heistä saattaa olla se suosikki sosiaalisena verkostonaan.

Tämä sosiaalinen verkosto on suunniteltu tutustumaan toisiinsa, itse asiassa sen nimi tarkoittaa ”tunne minut” espanjaksi. Tapoja osallistua ja muodostaa ystävälliset siteet Ne ovat varsin erikoisia, mutta päätarkoituksena on luoda rakastavia siteitä muiden ihmisten tai MeetMen käyttäjien kanssa.

Muut käyttäjät yleensä rekisteröityvät ihmissuhteiden luomiseksi, MeetMe tiedetään olevan a dating sosiaalinen verkostotai treffit englanniksi. Rekisteröityminen perustuu yksinkertaisesti tilin luomiseen ja profiilin luomiseen.

Tämänhetkisten alustojen rekisteröintien lisäksi MeetMessä voit rekisteröityä Facebookiin. The luo MeetMe -tili Se on yhtä yksinkertaista kuin Badoossa ja se on mahdollista tehdä Facebookista tai Gmailin kaltaisesta välineestä.

Tämä voidaan tehdä kotitietokoneelta tai tietokoneelta syöttämällä haluamallasi selaimella, joka on Chrome. Tätä varten on suositeltavaa päivittää Chrome uusimpaan versioon. Mutta on myös mahdollista rekisteröityä a mobiililaite.

Kuinka pääsen MeetMe -palveluun tai kirjaudun sisään Facebookilla Android -matkapuhelimellani?

MeetMe -palveluun siirtyminen tai kirjautuminen Facebookiin mobiililaitteelta on yksinkertaista Android ja iOS tämä on sallittua ja sen sovellus on saatavana molempien merkkien tai käyttöjärjestelmien myymälöissä.

Androidin tapauksessa menettely on yhtä yksinkertainen kuin selaimesta tehty rekisteröinti; jopa myös voidaan tehdä kromista älypuhelimella, jos haluat tai tarvitset sitä. Tässä yhteydessä MeetMe -rekisteröitymiselle ei ole rajoituksia.

Tätä varten suosittelemme, että lataat sovelluksen Google Play -kaupasta, ja ennen sitä olisi ihanteellinen päivittää se matkapuhelimellasi.

Sinun on nyt mentävä mainittuun kauppaan ja ladattava tai asennettava napsauttamalla prosessi kestää muutaman sekunnin ja sovellus asennetaan automaattisesti matkapuhelimeesi. Myöhemmin sinun on syötettävä ja annettava se kirjautuaksesi sisään tai rekisteröityäksesi Facebookiin.

Jos sinulla on aiemmin avattu Facebook -tili Android -laitteellasi, prosessi on nopeampi ja helpompi tehdä; sinun tarvitsee vain toivoa, että tiedän linkitä profiilitiedotja lopuksi hyväksyä MeetMen vahvistamat rekisteröintiehdot.

Kuinka pääsen sisään tai kirjaudun MeetMe -palveluun Facebookilla iPhone -mobiililaitteellani?

Jos kyseessä on mobiililaite, jossa on iOS -käyttöjärjestelmä, MeetMe -palveluun kirjautumisprosessi on myös erittäin yksinkertainen, ja vielä enemmän, jos se tehdään Facbookista. Suurimman osan ajasta iOS -käyttäjien MeetMe -rekisteröinti tehdään premium -tila.

tavataan facebookin kanssa

Tässä kuitenkin näytämme kuinka rekisteröidy Facebookista MeetMeen iPhone -laitteen kanssa ilmaiseksi. MeetMe on yksi suosituimmista tämän tyyppisistä sosiaalisista verkostoista Yhdysvalloissa, missä Applen tuotteiden kulutus on suurin.

Syy, miksi rekisteröinnin iPhonesta pitäisi olla hyvin yksinkertaista. Ensimmäinen vaihe on ladata ilmainen sovellus SovelluskauppaTämän jälkeen on vain sovellettava samaa kuin Androidissa.

Anna vain vaihtoehto ’Jatka nimellä’ tai ’kirjoita’ ja valitsemme Facebook -osion. Prosessi voidaan suorittaa myös iPhone -selaimen, Google Chromen, kautta.