Skip to content

Kuinka päivittää League of Legends, jos saan virheilmoituksen? – LoL – erittäin helppo (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
mensaje de lol

Päivittää League of Legends on suositeltu askel pysyä ajan tasalla tämän suuren online -pelin ominaisuuksista.

Monet käyttäjät ovat kuitenkin valittaneet siitä virheitä päivitysprosessin aikana, mikä voi mitätöidä pelaamisen.

Mitä sinun pitäisi tehdä päivittääksesi League of Legendsin, jos siinä on virhe?

Riot on tämän pelin kehittäjä, koska käyttäjät ovat saaneet niin paljon kommentteja päivitysten virheiden vuoksi, ja he ovat päättäneet auttaa heitä.

Tämä työkalu on kehittynyt Riot lupaa korjata kaikki ongelmat syistä riippumattaSe on yksinkertaisesti tarpeen asentaa tietokoneeseen.

On tärkeää huomata, että voit itse ratkaista joitakin haittoja, jos virhe on latauksen aikana, voit kokeilla näitä vaihtoehtoja:

  • Käynnistä tietokoneesi uudelleen.
  • Asenna peli uudelleen.
  • Yritä päivitystä uudelleen. Kun yrität päivittää peliä, saatat kohdata myös ongelman, joka ei salli pelin päivittämistä.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei auta sinua ratkaisemaan ongelmasi, on aika jatkaa mellakkatyökalu.

Tällä työkalulla, joka tunnetaan nimellä Hextech, on järjestelmänvalvojan ominaisuuksia, jotka voivat auttaa ratkaisemaan kaikki pelin aiheuttamat ongelmat.

Kun tulet sivulle, sinun on määritettävä, mikä ohjelmisto sinulla on, ja lataamalla vastaavan vaihtoehdon sinulle, sinulla on Windows- tai Mac -vaihtoehdot.

Kun lataus on valmis sinun on asennettava ratkaisija, Jos sinulla on Windows, sinun on suoritettava se järjestelmänvalvojana, se on ainoa tapa toimia oikein.

Pelin kehittäjä ilmoittaa tästä tämän ratkaisijan on ratkaistava kaikki ongelmat jotka esittävät pelin, muuten se tarjoaa myös hyviä vaihtoehtoja.

Toinen ongelma, joka esiintyy monta kertaa tässä pelissä, tunnetaan päävirheenä, joka yleensä johtuu yhteysongelmasta.

Hextech pystyy luomaan virheilokit .ZIP -kansioihin ja lähettämään nämä tiedot Riotille automaattisen ratkaisun avulla.

Mikä on syy niin moniin virheisiin League of Legendsissä?

On katsottu, että suurin osa League of Legendsin päivittämisessä ilmenevistä virheistä on johtuu pelaajien määrästä nykyinen.

Latauspalvelinta on vaikea hallita, kun miljoonat ja miljoonat tietokoneet suorittavat latauksen samanaikaisesti.

Tämä on aiheuttanut sen useaan otteeseen latausvirheet jossa palvelin ilmoittaa, että lataus on suoritettu, mutta tämä ei pidä paikkaansa.

Näin pelaajat eivät pysty jatkamaan lataamista, siksi Hextech luotiin, tämä ohjelma on vastuussa näiden virheiden ratkaisemisesta.

Käyttäjät ilmoittavat monista muista virheistä pelin aikana, kuten epäonnistumisista työkoneiden lataamisessa, yhteydessä tai kirjautumisessa.

Lähes kaikki nämä virheet kulkevat käsi kädessä palvelimien kylläisyyden kanssa, joka päivä on enemmän tämän suositun MOBA: n pelaajia. League of Legends -verkon lisäksi löydät monia pelejä MOBA -luokasta.

Jotkut asiaankuuluvat League of Legends -tiedot

On määritetty, että kaikki käyttäjät odottavat League of Legendsin päivittämistä virhevirrasta huolimatta.

The Riotin tarjoama ratkaisija Se on saanut erittäin hyvän vastaanoton, koska se tekee tarvittavat korjaukset helposti, jotta peliaikaa ei menetetä.

Tämä on johtanut siihen, että yhä useammat käyttäjät voivat tehdä päivityksiä helposti, mikä luo paremman pelikokemuksen.

LoL -sankareita

Lisäksi, jokainen päivitys sisältää uusia ominaisuuksia, jolloin pelissä on enemmän tasoja, aseita, työkaluja ja monia mielenkiintoisia asioita.

On tärkeää kommentoida sitä Riot päivittyy melko usein, siten, että virheet vältetään ja ratkaistaan.

Päivitykset sisältävät aina uusia pelitiloja ja mestaruuksia, jotka helpottavat pelaajien voittoja.

Lopuksi toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua päivittämään League of Legendsia, jolloin voit nauttia ja pelata tätä uskomatonta peliä ystäviesi kanssa.

Jotta voisit pelata League of Legendsia mukavammin, on suositeltavaa vaihtaa kieli haluamaksesi.