Skip to content

Kuinka palauttaa Applock -salasana ja suojata tilisi – nopeasti ja helposti

2 de syyskuu de 2021
applock 14518

Palauta Applock -salasana Monien on täytynyt tehdä se, ja voimme unohtaa, mikä on salasana, jonka olemme asettaneet Applock -sovellukselle, varsinkin jos käytämme tätä estämään eri sovelluksia ainutlaatuisilla salasanoilla ja erillisillä salasanoilla.

Tässä opetusohjelmassa selitämme hyvin yksinkertaisen tavan palauttaa Applock -salasana, kerromme sinulle askel askeleelta kuinka korjata tämä unohtunut salasanaongelma. Ja hyvä asia on, että voit tehdä sen aina, kun unohdat sen ilman ongelmia, joten jatka lukemista.

Kuinka palauttaa Applock -salasana askel askeleelta, jos olen unohtanut sen?

Applock -salasanan asettaminen älylaitteelle, joka voi olla tabletti tai puhelin, on yksi tapa lukita sovellukset Android -laitteilla.

Se on ohjelmisto, joka ladataan ilmaiseksi Play Kaupasta ja osoittautuu erittäin tehokkaaksi yksityisyyden suojaamisessa eri sovelluksista. Eli se on kuin laitteesi turvajärjestelmä, mutta sillä erolla, että se tapahtuu sovelluksen kautta.

Applock perustuu salasanan asettamiseen mihin tahansa sovellukseen tai kuvioon, joka toimii lukituksena sovellukseen. Koska kyse on salasanoista ja malleista, niiden asettaminen yhdelle henkilölle voi antaa mahdollisuuden unohtaa ne jossain vaiheessa.

Ja on se, että yleensä monilla on taipumus laittaa eri salasanat ja mallit kullekin sovellukselle, mikä niiden unohtamisen riski kasvaa.

Voit palauttaa salasanan Applockissa seuraavasti: a salasanan nollaus. Tätä varten sinun on siirryttävä Applock -sovellukseen ja etsittävä vaihtoehto kolmesta pisteestä, jotka löytyvät näytön yläreunasta. Myöhemmin napsautat unohda salasana ja saat uuden vaihtoehdon.

Uuden salasanan luomiseen tarvitaan vain cturvallisuus orreo aiemmin rekisteröity. Sekä turvakysymys. Kun olet luonut uuden salasanan, tallennat muutokset ja sitten Applock -salasanan palautusongelma ratkaistaan.

Miksi yksityisyyden suojaaminen App Lockin kaltaisten sovellusten avulla on tärkeää?

Suojaussovellukset ovat erittäin tärkeitä järjestelmiä, jotka sinulla on oltava laitteellasi. Tämän tyyppisillä sovelluksilla voit lukita puhelimen sellaisenaan, mutta myös voit saada turvaa ylimääräistä sovelluksissa.

Tämä suojalaite on tärkeä, koska voit lainata puhelintasi ja sinulla on varmuus siitä, että he eivät tarkista kaikkea. Tällä tavalla toinen henkilö voi saada puhelimesi soittamaan esimerkiksi, mutta hän ei voi nähdä WhatsApp -keskustelujasi tai sähköpostiasi. Toisaalta, jos kadotat puhelimesi, sen on vaikeampi hallita sitä helposti.

Sovelluksen lukituksen avaaminen tietämättä salasanaa

Tapa avata tämä sovellus ja palauttaa Applock -salasana on pakko pysäyttää sovelluksen. Tätä varten sinun on avattava asetussovellus ja siirryt siihen osaan, jossa sovellukset ovat.

Kun kirjoitat, sinun on löydettävä paikka, jossa AppLock -suojaussovellus sijaitsee, ja päästä siihen. Myöhemmin sinun on mentävä alas, kunnes löydät painikkeen pakkopysähdys ja paina sitä. Tällöin sovellus lakkaa toimimasta ja sovellukset vapautetaan automaattisesti. Näin ollen voit käyttää sovelluksia ilman salasanaa.

App Lockin poistaminen salasanan tuntemiseksi

Voit poistaa sovelluksen asennuksen kahdella tavalla. Ensimmäinen ja helpoin on paikantaa, missä sovellus on valikossa tai työpöydällä. Kun olet löytänyt sen napsautat sitä tarpeeksi kauan, jotta vaihtoehdot tulevat näkyviin.

Näytön yläosassa näet sovelluksen tai roskakorin tietovaihtoehdot, joissa on sana uninstall. Siksi sinun on vedettävä sovellus el roskakori ja järjestelmä kysyy, oletko varma poista sovellus. Kun tämä ikkuna tulee näkyviin, sinun on vahvistettava prosessi, ja sovelluksesi ovat ilmaisia ​​ja ilman salasanaa.

palauta applock -salasana

Toisaalta voit ottaa pitkän matkan ja tehdä prosessin asetuksista. Tätä varten sinun on avattava tämä sovellus ja siirryttävä kaikkiin sovelluksiin. Siellä sinun on siirryttävä AppLock -sovelluksen sijaintiin ja avattava sen asetukset.

Sitten, kun kirjoitat sinne, etsit poistopainiketta ja sinun on napsautettava sitä. Samalla tavalla ikkuna avautuu ja pyytää vahvistusta siitä, että haluat olla varma poista sovellus. Siksi sovellukset ovat ilmaisia ​​ja ilman salasanaa.

Android -puhelimissa tämän merkin puhelimet Olet luonut järjestelmän, jolla vältetään salasanojen poistaminen edellä kuvatuilla tavoilla. Tämä on Androidin turvallinen tila, ja tämä vaihtoehto ei estä mitään sovelluksia. Jotta voit käyttää sitä, sinun on sammutettava puhelin ja pitämällä virtapainiketta painettuna, kun käynnistät sen. Sitten vikasietotila -vaihtoehto tulee näkyviin.

Vaihtoehtoja sovellusten estämiseksi matkapuhelimessani

Nykyään on olemassa suuri määrä sovelluksia, jotka on suunniteltu lukitsemaan sovelluksia aivan kuten AppLock. Yksi niistä on se, että se on samasta lähteestä Norton App Lock joka tarjoaa turvallisuuden nastojen ja salasanojen sekä varkaudenestolomakkeen avulla, joka ottaa valokuvia ihmisistä, jotka haluavat avata puhelimen lukituksen.

Toinen hyvin samanlainen sovellus on nimeltään Applocker, se toimii salasanalla, PIN -koodilla ja sormenjäljillä. Yksi sen tarjoamista vaihtoehdoista on mukauttaa lukitusnäyttö taustakuvilla tai kuvilla. Samoin tämä sovellus ottaa valokuvia ihmisistä, joiden mielestä he voivat helposti avata puhelimesi lukituksen.

Applockin ja sen laajennusten, kuten IObit Applockin, avulla sovellusten tai matkapuhelimen avaamiseen kasvojen lisäksi, meillä on lisäsovellus henkilökohtaisen turvallisuutemme vahvistamiseksi.

Tämä on yksi Android -käyttäjien eniten käytetyistä joilla ei ole ennalta määrättyä lukitusjärjestelmää tai edes sellaisia, joilla on, mutta jotka haluavat tehokkaamman.

Me puhumme Hexlock, sovellus, jonka löydät ilmaiseksi Google Play -kaupasta, eikä se tarkoita suurta tilaa matkapuhelimellesi edes niille, joilla on heikkoälypuhelimet.

Jos haluat suojata minkä tahansa Android -sovelluksesi sisällön, valitse tämä työkalu, jolla on yksinkertainen käyttöliittymä ja erinomainen sovellusten käsittely.

JA löydät paljon muita tämän tyyppisiä sovelluksia, mutta tärkeä asia kaikissa on, että se toimii sinulle, pidät mallista ja voit estää tai suojata sinulle tärkeimmät tiedot koko puhelimellasi.

Vaikka voit ladata ne Play -kaupasta, löydät myös tavan käyttää näitä sovelluksia tabletilla suojaten yksityisyyttä mahdollisimman paljon.

Miksi suojata yksityisyyttä näillä sovelluksilla?

Kuten jo on sanottu, Applockin päätavoite, Hexlock ja tämäntyyppisten sovellusten kasa, jonka löydät Play Kaupasta, on yksinkertaisesti Android -käyttäjien yksityisyyden suojaaminen.

Olen unohtanut applock -salasanan

Mutta jotkut saattavat ihmetellä, mikä on oletusturvajärjestelmän ja tämän tyyppisten ohjelmistojen tarkoitus tai ero. Ja se on varsin pätevä kysymys, jos valitset yhden ja toisen välillä ja haluat tietää, mikä on sinulle turvallisin.

Matkapuhelimesi yksityisyys voidaan saavuttaa itse järjestelmällä, nykyiset matkapuhelimet, jotka suojaavat puhelinta yleensä, kuten jokainen sovellus, jos käyttäjä haluaa.

Mutta on älykkäitä laitteita, joilla ei ole oletusjärjestelmiään tätä tarkoitusta varten, ja juuri siellä heidän on pidettävä kiinni tällaisista sovelluksista, pystyä luomaan salasanan tai kuvion mihin tahansa paikkaan, jonka he haluavat suojata tietojen anastajalta, ja tuntea olonsa turvallisemmaksi, jos joku yrittää ottaa älypuhelimensa.