Skip to content

Kuinka palauttaa kopio Android-käyttöjärjestelmästä palauttamalla Philz Touch (esimerkki)

15 de kesäkuu de 2021
Telefono aplicacion Recovery Phliz Touch

Voi olla puhelimemme alkaa antaa virheitä päivitetyn Android-matkapuhelimen ROM-levyn uusimpaan versioon. Joten se käynnistyy uudestaan ​​ja uudestaan, ei käynnisty tai haluamme vain palata ROM: n edelliseen versioon. Tämän korjaamiseksi meidän on ensin tiedettävä ROM-levyistä.

Mikä se on, mihin se on tarkoitettu, miten se toimii ja minkä tyyppisiä ROM-muistia siellä on? ROM-levyjä on periaatteessa 2 erilaista: varasto-ROM ja mukautettu ROM-muisti; ensimmäinen on se, joka tulee tehtaalta Androidin kanssa ja toinen on räätälöity.

Tänään keskitymme varasto-ROM: iin; tämä tulee Android-laitteemme mukana. Koska sen avulla voimme palauttaa kopion Android-käyttöjärjestelmästä ja kaikki meillä olevat tiedot ja asetukset; sovelluksen avulla Palautus Philz Touch.

Kuinka voit palauttaa kopion Android-käyttöjärjestelmästä?

Ensin sinun on tehtävä varmuuskopio kaikista tiedostoista Android-matkapuhelimellasi. Kopion koko riippuu siitä, mitä sinulla on tiedostossa. Kuinka siirryt palautustilaan? Käytät äänenvoimakkuuspainiketta ja virtapainiketta, painat niitä samanaikaisesti; Logolla varustettu näyttö käynnistyy, mutta jonkin ajan kuluttua näet Recovery Philz Touch -valikkovaihtoehdot.

Play Kaupasta voit myös ladata joitain sovelluksia, joiden avulla voit siirry palautustilaan nopeammin ja ilman painikkeita. Valikko on erittäin helppo lukea, löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta meitä kiinnostaa pääasiassa ”varmuuskopiointi ja palautus” ja se, jonka avulla voimme ”pyyhkiä” tai nollata.

Valikossa saat vaihtoehdon ”varmuuskopiointi ja palautus”, kirjoitat sinne ja valitset vaihtoehdon ”varmuuskopiointi SD-kortille”, kopio alkaa tuottaa välittömästi, näyttö näyttää etenemispalkin varmuuskopioinnin aikana. plus koko.

Kun olet käynnistänyt puhelimesi uudestaan ​​uudelleenkäynnistysvaihtoehdosta, jonka saat valikosta, matkapuhelimesi käynnistyy normaalisti, koska et ole tehnyt mitään muutoksia.

Siirry tiedostojen hallintaan ja sisäiseen muistiin löydät Clockworkmod-kansion, josta löydät tekemäsi varmuuskopion sisältävän alikansion tai minkä tahansa muun aiemmin tekemäsi varmuuskopion.

Nyt kun puhelimen varmuuskopiointi on valmis, palaamme palautus Philz Touch -valikkoon; sieltä voit nollata matkapuhelimesi ja poistaa siten kaikki elementit, jotka saattavat vaikuttaa puhelimeesi.

Kirjoita vaihtoehto ”varmuuskopiointi ja palautus”, siellä voit valita ”palauta SD-kortilta” tai ”palauttaa USB: ltä”; mutta sinun on liitettävä USB, jotta voit purkaa kopion sieltä. Varmuuskopiona olevat kansiot näkyvät ja valitset palautettavan kansion.

Muista, että ”palautus” -aika riippuu varmuuskopioitujen tietojen määrästä. Sitten käynnistät puhelimen uudelleen tai käynnistät sen uudelleen; Se kestää jonkin aikaa, koska järjestelmä päivitetään ja siinä kaikki.

Nyt puhelimellasi on sama ROM; eli samoilla sovelluksilla, tiedostoilla, kuvilla jne. Ja parasta on, että olet jo poistanut kaikki siellä olevat piilotetut roskapostitiedostot.

Vinkkejä Recovery Philz Touchin käyttöön

  • Varmista, että olet asentanut Recovery Philz Touchin uusin versio laitteellasi. Sama versio palauttamisesta philz touch ei ole yhteensopiva kaikkien Android-laitteiden kanssa.

Kun teet varmuuskopion:

  • Puhelimesi akun varaustason tulisi olla yli 50%, koska se estää puhelinta sammumasta prosessin aikana, se olisi kohtalokasta.
  • Varmista ennen varmuuskopion tekemistä, että sinulla on valitsi älypuhelimesi USB-virheenkorjausruudun. On suositeltavaa tehdä pyyhi välimuisti ja pyyhi dalvik välimuisti, jotta voit tehdä virheettömän palautuksen.

Puhelin Recovery Phliz Touch -sovelluksessa

Kuten olemme jo maininneet, voit tehdä varmuuskopion SD-kortille tai laitteelle USB käyttämällä sovitinjohtoa, jonka avulla voit liittää sen matkapuhelimeen. Huomaa seuraava:

  • Tarkista, että SD-kortin tila on riittävä, jos päätät tehdä varmuuskopion siellä.
  • Kopioi varmuuskopiotiedot myös tietokoneellesi.
  • Se on erittäin hyvä vaihtoehto, jos sinulla on kopio ROM-levyltäsi, tällä tavalla estät tietojen menetyksen tai sovellusten ja tiedostojen monimutkaisen palautuksen.

Jos päätät tehdä varmuuskopion, voit tehdä nämä pienet ohjeet ja ehdotukset palauta kopio Android-käyttöjärjestelmästä Ei ongelmaa.