Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut Facebook-viestit 2021

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut Facebook viestit 2021

Haluatko palauttaa vanhat tai poistetut Facebook-viestit? Jos kyllä, sinun pitäisi olla iloinen siitä, että tähän on useita tapoja. Tietysti voi aluksi tuntua uskomattoman pelottavalta tehtävältä käydä läpi tuhansia viestejä tietyn viestin löytämiseksi, mutta se voidaan tehdä. On rehellisesti sanottuna useita syitä, miksi ihmiset poistavat viestejä Facebookista. Viestin poistaminen voi olla yksinkertainen huolimaton virhe. Samoin ihmiset poistavat erityisen mieleenpainuvan viestin vihasta tai raivokohtauksesta johtuen henkilökohtaisesta kiistasta läheisen kanssa.

Useimmat ihmiset saattavat haluta korjata virheen ja ladata sisällön uudelleen. Uudelleenlataus ei kuitenkaan ole kaikille mahdollista, jolloin ainoa vaihtoehto olisi palauttaa poistettu viesti.

Lapset voivat myös vahingossa poistaa tärkeän viestin, joka on saatettu julkaista ammatillisista syistä. Jälleen ainoa jäljellä oleva vaihtoehto tähän olisi palauttaa viesti, jos uusi lataus on mahdotonta.

Joskus lapset voivat usein ladata tai jakaa arkaluontoisia tai vahvistamattomia viestejä tärkeistä aiheista olematta varovaisia ​​ja poistaa ne. Siksi vanhempien on oltava tietoisia siitä, mitä heidän lapsensa jakavat sosiaalisessa mediassa kurittaakseen heitä kunnolla. Siksi vanhemmat saattavat haluta tarkistaa, mitä heidän osastonsa olivat poistaneet Facebook-profiilistaan.

Tässä oppaassa opit tärkeistä strategioista, jotka voivat auttaa sinua palauttamaan poistetut Facebook-viestit.

Tietenkin sinun pitäisi tietää, että julkaisun poistaminen Facebookista poistaa sen laitteiltasi, sovellustietueiltasi ja Facebook-palvelimista, mutta silti on joitakin alueita, joihin digitaaliset jalanjäljet ​​pysyvät upotettuina.

Jos haluat palauttaa poistetut Facebook-viestit, rakastat tätä opasta. Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut Facebook-viestit

Facebook esitteli äskettäin Manage Activity -ominaisuuden, jonka avulla voit poistaa viestit, joita et enää halua, ja ne siirretään roskakoriin. Poistetut viestit pysyvät roskakorikansiossa 30 päivää, jonka aikana voit poistaa tai palauttaa ne manuaalisesti ennen kuin ne poistetaan pysyvästi.

Tämä ei kuitenkaan toimi, jos poistat viestin suoraan uutissyötteestä. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain virallisessa Facebook-sovelluksessa.

Näin voit:

 • Avaa Facebook-sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi.
 • Napauta yläreunassa olevaa kolmen viivan kuvaketta.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Vieritä alas ja valitse Asetukset ja tietosuoja.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Napauta seuraavaksi Asetukset-vaihtoehtoa.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Vieritä alas Facebook-tietosi -osioon.
 • Napsauta Toimintalokia nähdäksesi ja hallitaksesi tietojasi.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Täältä näet kaikkien aikojen toimintasi, kuten tykkäykset, kommentit, viestit jne.
 • Napauta Roskakori-vaihtoehtoa näytön yläreunassa.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Näet kaikki viimeisen 30 päivän aikana poistetut viestit Toimintojen hallinta -osiossa.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Valitse palautettavat viestit ja napauta Palauta-painiketta.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

 • Napsauta Palauta vahvistaaksesi, ja näet viestin takaisin aikajanallasi.

palauttaa poistetut Facebook-viestit

Jos vaihdat puhelimia ja siirryt uuteen laitteeseen, kaikki Facebook-viestisi, mediasi ja viestisi siirretään automaattisesti ja ovat käytettävissäsi, kun olet ladannut sovelluksen uudelle laitteellesi ja kirjautunut sisään.

Vaihtoehtoisia tapoja palauttaa poistetut Facebook-viestit

Jos 30 päivän aika on kulunut, etkä voi enää palauttaa poistettuja viestejä Facebookin kautta, voit käyttää joitain muita menetelmiä, jotka voivat kiertää ongelman.

Jos olet jakanut ja sitten heti jotain hauskaa tai mielenkiintoista, jonka joku toinen on luonut, sinun tulee etsiä ja etsiä alkuperäinen sisältö. Voit käyttää Facebookin omaa hakutoimintoa tai tehdä Google-haun käyttämällä avainsanoja, jotka olivat läsnä julkaisun tekstissä tai alkuperäisissä viesteissä linkitettyjen verkkosivujen otsikoissa.

1. Tarkista sähköpostisi

Jos olet ottanut sähköposti-ilmoituksen käyttöön tietyissä Facebook-viesteissä, saatat saada sähköpostiisi kopion etsimistäsi viesteistä. Jos muistat viestin tarkan tekstin, voit yrittää tehdä haun postilaatikostasi. Tai muuten vain etsi ”Facebook” ja käy läpi kaikki sähköpostit.

Joskus on mahdollista, että joillakin Facebook-profiilisi ystävillä on sähköposti-ilmoitukset käytössä ja he ovat saattaneet saada sähköposti-ilmoituksia, jotka viittaavat viestiisi. Tämä pätee erityisesti silloin, kun ne on merkitty viestiin. Voit siis pyytää ystäviäsi etsimään postilaatikkoaan nähdäkseen, löytävätkö he etsimäsi.

2. Luo varmuuskopiotiedosto

Kun olet kirjautunut tilillesi, siirry Facebook-asetuksiin napsauttamalla oikeassa kulmassa olevaa ”asetukset” -painiketta. Etsi vasemman reunan navigointipalkista ”Sinä Facebook-tiedot” -painike. Näin voit ladata tietosi Facebookista. Ilmoita ”Omat tiedot” -kohdassa tietotyypit, joista haluat luoda varmuuskopion. Napsauta seuraavaksi ”Luo tiedosto”. Tämä luo kopion valituista tiedoista.

Jos haluat luoda arkiston, napsauta ’Pyydä latausta’. Kun arkisto on luotu, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse linkin kautta. Napsauta saamaasi linkkiä päästäksesi tilisi historiaan. Ladatuista tiedoista löydät helposti poistetut viestit ja muut tiedot, jotka haluat palauttaa.

Lisäksi ”Saatavilla olevat kopiot” -välilehdellä kaikki aiemmin luomasi varmuuskopiot ovat tallenteita. Siksi voit helposti palauttaa kaikki lataamasi tiedot.

Viimeiset sanat:

Toivon, että voit nyt helposti palauttaa poistetut Facebook-viestit tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Jos sinulla on kysyttävää, kommentoi alla.