Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut puhelutallenteet 2021

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut puhelutallenteet 2021

Palauta poistetut puhelutallenteet: Joskus sinun täytyy tallentaa keskustelusi ihmisten kanssa tietyistä syistä. Jotkut lataavat kolmannen osapuolen puheluiden tallennussovelluksia, kun taas toiset käyttävät matkapuhelimen sisäänrakennettua puhelun tallennusominaisuutta. Ehkä puhut jonkun kanssa puhelussa ja haluat tallentaa keskustelun tiedot myöhempää tarvetta varten.

Ehkä sinulla on pitkä keskustelu ystäväsi kanssa ja haluat tallentaa kaiken, mitä he sanovat. Tai voit halutessasi tallentaa sinua häiritsevän rikollisen puhelun. Voi olla monia syitä, miksi haluat ehkä tallentaa keskustelusi muiden kanssa.

Mutta oletko koskaan poistanut puhelutallenteen pysyvästi vain huomataksesi, että halusit sen takaisin?

Useimmat ihmiset poistavat puhelutallenteet Androidista tai iPhonesta ymmärtämättä sen vaikutusta.

On olemassa satoja erilaisia ​​tapoja, joilla voit menettää puhelutallenteet pysyvästi, kuten olet vahingossa napsauttanut poistopainiketta tai joskus se on tahallinen poistaminen.

Jos menetät puhelutallenteet Androidista, tallennuksen palauttaminen on melko haastava prosessi, koska käytettävissä ei ole roskakoria, joka auttaisi sinua palauttamaan poistetut tiedostot.

Työpöydältä poistetut tiedostot voidaan helposti palauttaa roskakorin kautta. Mutta meillä on yleensä puheluhistoria tallennettu älypuhelimiimme.

Älä enää huolehdi, täältä löydät täydellisen oppaan poistettujen puhelutallenteiden palauttamiseksi vuonna 2021.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Voitko palauttaa poistetun puhelutallenteen?

Voit käyttää tietojen palautusohjelmistoa, mutta sinun on tarkoitus saada laitteesi juurtumaan sitä varten. Joten jos laitteesi on juurtunut, voit helposti palauttaa puhelun tallennuksen palautussovelluksen tai kolmannen osapuolen tietojen palautusohjelmiston.

Androidin suurin ongelma on kuitenkin se, että useimpia puhelimia ei voida rootata kunnolla. Tämä tarkoittaa, että ainoa vaihtoehtosi saada poistetut tiedostot takaisin on pilvivarmuuskopioiden kautta.

Tästä syystä ihmiset tallentavat usein nauhoitteensa pilveen, jotta he voivat käyttää poistettuja tai kadonneita puhelutallenteita milloin tahansa.

Mutta entä jos tiedostot on tallennettu muistikortille? Hyvä uutinen on, että voit silti hakea tiedot yksinkertaisilla napsautuksella.

Kun poistat tiedoston muistikortilta, sitä ei varsinaisesti poisteta, vaan se poistetaan indeksistä. Toisin sanoen tiedosto on vain pakattu niin, että et pääse käsiksi siihen, eikä se vie paljon tilaa puhelimestasi.

Tarvitset vain oikean työkalun palauttaaksesi kaikki poistetut puhelutallenteet Android-laitteellasi.

Kuinka palauttaa poistetut puhelutallenteet

1. Tietojen palautusohjelmisto

Puhelimen varmuuskopiointi on paras tapa palauttaa poistetut tiedostot. Tässä suurin ongelma on, että useimmilla ihmisillä ei ole varmuuskopiota, mikä jättää heille vain yhden vaihtoehdon – tietojen palautusohjelmiston.

Voit ladata luotettavan tietojen palautusohjelmiston (Palauta tietojen palautus) palauttaaksesi poistetut tallenteet. Ennen kuin käytät ohjelmistoa, varmista kuitenkin, että tiedot on tallennettu ulkoiselle muistikortille. Jos se on tallennettu sisäiseen muistiin, sinun täytyy roottaa laite palauttaaksesi tiedoston.

Recoverit Data Recovery -ohjelmisto on suunniteltu antamaan käyttäjille mahdollisuus palauttaa kadonneet tiedostot, jotka on poistettu vahingossa, laitevika, mobiili juurtuminen ja virushyökkäys.

Palautusskannaa kaikki kuvasi, yhteystietoluettelosi, viestisi, puhelutallenteet ja muut tiedot, jotka on poistettu ulkoisesta kortista tai sisäisestä muistista. Jos olisit tallentanut puhelutallenteet automaattiseen puhelun tallennussovellukseen, laite palauttaisi tiedostot nopeasti.

Näin voit:

  • Lataa dr.fone Data Recovery sen viralliselta verkkosivustolta.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

  • Asenna se tietokoneellesi ja käynnistä ohjelmisto.
  • Napauta Data Recovery -vaihtoehtoa.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

  • Liitä Android-laitteesi tietokoneeseen ja varmista, että se on kytketty oikein.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

  • Ota seuraavaksi USB-virheenkorjaus käyttöön noudattamalla ohjeita.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

  • Valitse, minkä tyyppiset tiedot haluat palauttaa. Valitse Ääni palauttaaksesi puhelutallenteet ja napauta seuraava.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

  • Jos laitteesi on juurtunut, se tarjoaa kaksi vaihtoehtoa: Etsi poistetut tiedostot ja Etsi kaikki tiedostot.
  • Se alkaa skannata laitteesi tiedostoja, mukaan lukien poistetut puhelutallenteet.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

  • Kun prosessi on valmis, esikatsele tietoja ja napauta palautuspainiketta.

palauttaa poistetut puhelutallenteet

2. Palauta puhelutallenteet varmuuskopiosta

Jos olet ottanut puhelutallenteiden automaattisen pilvivarmuuskopion käyttöön Android-laitteellasi, voit helposti palauttaa varmuuskopion. Sillä ei ole väliä, käytätkö sisäänrakennettua puhelutallenninta vai kolmannen osapuolen puhelun tallennussovellusta.

Voit palauttaa tallenteen pääasiassa kahdella tavalla. Ensinnäkin lataat poistetut tiedostot Android-laitteen pilvivarmuuskopiosta. Toinen on ottaa yhteyttä pilvipalvelun tarjoajaan, jotta poistetut tallenteet palautetaan älypuhelimeesi.