Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut Snapchat-muistit 2021

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut Snapchat muistot 2021

Snapchat on multimedia-pikaviestisovellus, jonka avulla voit jakaa valokuvia, videoita ja tarinoita ystävien ja seuraajien kanssa. Se tarjoaa dynaamisen käyttöliittymän, jolla voit jakaa valokuvia ja videoita hetkessä ja tallentaa ne helposti Muistot-välilehdelle. Nämä muistit ovat vain sinun käytettävissäsi, ja ne tallennetaan paikalliseen tallennustilaan sekä pilveen. Muistoja voi myös katsella, muokata, lähettää seuraajillesi, ladata laitteellesi tai julkaista uudelleen tarinassasi.

Jaettu media ja viestit katoavat tietyn ajan kuluttua, eivätkä vastaanottajat pääse niistä käsiksi. Vastaanottaja ei myöskään voi avata ja tarkistaa sitä useammin kuin kerran, koska ne katoavat nähtyään. Snapchatissa on kuitenkin tapa avata snapsit uudelleen.

Voit saavuttaa tämän itsetuhoavalla ominaisuudella, jossa sinun on asetettava katoamisaika, ja kun se aikakatkaisee, lähetetyt kohteet poistetaan automaattisesti.

Tämä ominaisuus tarjoaa Snapchatille valtavan edun yksityisyyden suhteen verrattuna vastaaviin, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Snapchat on ollut niin suosittu milleniaalien ja Z-sukupolven keskuudessa.

Koska jokainen valokuva ja video on nyt hetkessä ja tallennettu muistiksi, se on erittäin helppo lähettää eteenpäin jiff-tiedostona. Mutta samaan aikaan se johtaa myös siihen, että käyttäjät lopulta poistavat muistonsa.

Snapchat-muisti voi kadota, jos poistat sen vahingossa tai jos puhelimesi tehdasasetukset palautetaan. Se voidaan myös poistaa, jos tallennuspaikka, johon se oli tallennettu, pyyhittiin pois siivouksen aikana.

Jos olet vahingossa poistanut arvokkaita muistojasi Snapchatista, älä enää huolehdi.

Tässä viestissä iStaunch näyttää sinulle täydellisen kuinka palauttaa poistetut Snapchat-muistot Androidissa ja iPhonessa.

Itse asiassa nämä ovat samoja strategioita, joita voit käyttää poistettujen Snapchat-viestien palauttamiseen ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut Snapchat-muistit

Avaa Snapchat My Data -sivu ja kirjaudu sisään tilillesi. Valitse poistetut muistit -vaihtoehto ja napauta palautuspainiketta. Tukitiimi laatii arkiston tilillesi. 24 tunnin kuluttua saat rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi zip-tiedoston, joka sisältää poistetut muistosi.

Näin voit:

 • Avaa Snapchat Omat tiedot sivu.
 • Se pyytää sinua kirjautumaan tilillesi.
 • Valitse seuraavaksi poistetut muistit -vaihtoehto.
 • Napauta lähetä palautuspyyntö -painiketta.
 • Tietopyyntösi on lähetetty onnistuneesti.
 • 24 tunnin kuluessa saat sähköpostiisi latauslinkin.
 • Avaa sähköposti ja napauta latauslinkkiä ja se vie sinut Omat tiedot -sivulle.
 • Siinä kaikki, napauta mydata.zip-tiedostoa tallentaaksesi sen .zip-tiedostona.

palauttaa poistetut snapchat-muistit

Nyt voit tarkastella ja palauttaa poistettuja Snapchat-muistoja seuraamalla alla olevia ohjeita.

Kuinka tarkastella ja palauttaa poistettuja Snapchat-muistoja

 • Siirry mydata.zip-tiedostoon ja pura se laitteellesi.

palauttaa poistetut snapchat-muistit

 • Saat uuden kansion, kun tiedosto on purettu.

palauttaa poistetut snapchat-muistit

 • Avaa uusi kansio ja napauta index.html.

palauttaa poistetut snapchat-muistit

 • Napauta vasemmalla puolella olevaa Muistot-vaihtoehtoa.

palauttaa poistetut snapchat-muistit

 • Siinä kaikki, seuraavaksi näet kaikkien aikojen poistetut snapchat-muistot.

Vaihtoehtoisia tapoja palauttaa poistetut Snapchat-muistot

1. Snapchat Memories Recovery by iStaunch

iStaunchin Snapchat Memories Recovery on ilmainen online-työkalu, jonka avulla voit palauttaa poistetut Snapchat-muistot ilmaiseksi. Kirjoita Snapchat-käyttäjänimi annettuun ruutuun ja napauta palautuspainiketta. Siinä kaikki, palauttaa automaattisesti muistot Snapchat-tilillesi.

Snapchat-muistien palautus
2. Android/iPhone-välimuisti

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista palauttaa poistetut Snapchat-muistit ja snap on laitteesi välimuistissa. Tätä varten sinun on siirryttävä laitteesi tiedostonhallintaan ja tarkistettava, onko sisäisessä tallennustilassa Snapchat-kansio.

Tämä kansio löytyy kohdasta Android > Data > com.snapchat.android. Voit avata tämän kansion ja etsiä välimuistia. On hyvä mahdollisuus, että löydät poistetut muistosi säilytettynä välimuistissa. Avaa se ja napsauta Tallenna. Valitse tallennuspaikka ja olet valmis.

3. Tutustu puhelinvalikoimaan

Toinen tapa on etsiä se gallerian roskakorikansiosta. Poistettu media säilyy usein roskakorikansiossa tietyn ajan laitteen asetusten perusteella. Voit siirtyä galleriaasi > roskakoriin ja etsiä videoita tai valokuvia. Kun löydät sen, voit palauttaa sen napauttamalla sitä kahdesti tai valitsemalla sen ja napsauttamalla palautuspainiketta. Kun se on tehty, se palautetaan alkuperäiseen kansioon.

4. Ota käyttöön Synkronoi Google Driven kanssa

Toinen turvallinen tapa palauttaa kadonneita Snapchat-muistoja on ottaa synkronointi käyttöön Google Driven kanssa sovelluksesta. Tämä varmistaa, että tietosi varmuuskopioidaan säännöllisesti, ja vaikka olisit poistanut ne, voit silti palauttaa ne milloin tahansa asemalta. Drive tallentaa kaikki varmuuskopioidut tiedot pilveen, ja nämä varmuuskopiot tehdään säännöllisin väliajoin.

Jos sinun on palautettava tietosi, voit kirjautua sisään Google-tilillesi, siirtyä Driveen ja avata viimeisimmät varmuuskopiot. Tämä kansio näyttää kaikki pilveen varmuuskopioidut tiedot. Voit valita ja palauttaa tarvittavat Snapchat-muistit täältä.

On myös joitain PC-työkaluja, kuten RecoverIt, jotka voivat auttaa palauttamaan kadonneita tietoja, mutta ne voivat olla raskaita tietokoneellesi, eivätkä asiantuntijat tue niitä. Joten on aina hyvä idea ottaa synkronointi käyttöön ja varmuuskopioida tiedot säännöllisesti, jotta muistosi eivät enää katoa.