Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut TikTok-videot

16 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut TikTok videot

TikTok, johtava sosiaalisen median sovellus ihmisille, jotka etsivät viihdyttävää sisältöä. Myös lyhyitä leikkeitä viihdyttävistä videoista löytyy enimmäkseen tältä alustalta. TikTokin käyttäjien määrä on kasvanut nopeasti, ja aktiivisia käyttäjiä on yli miljardi. Ihmisten suosion saavuttamiseksi tällä alustalla tarvitaan vain yksi virusvideo, ja sinusta tulee kuuluisa yhdessä yössä. Joten jos luulet, että et koskaan tule suosituksi TikTokissa, ajattele uudelleen.

Suunnittelet sitten yhteistyötä brändin kanssa tai haluat rakentaa suuren sosiaalisen median fanikunnan, sinun on keskityttävä yleisösi kanssa jakamasi sisällön laatuun.

Kuvittele, että loit pari videota ja lähetit ne TikTok-profiiliisi. Heräät seuraavana aamuna ja huomaat, että kaikki lähettämäsi videot ovat kadonneet tai olet todennäköisesti poistanut muutaman videon vahingossa.

Kysymys kuuluu, kuinka voit palauttaa nämä videot. Onneksi on olemassa useita tapoja palauttaa poistetut TikTok-videot.

Tässä viestissä opastamme sinut eri tavoilla palauttaa poistettuja TikTok-videoita ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut TikTok-videot

1. Palauta TikTok-videot varmuuskopiosta

Älä hätäänny! Ennen kuin ryhdyt radikaaleihin toimenpiteisiin, tarkista ensin varmuuskopiostasi, ovatko poistetut TikTok-videot saatavilla siellä. Vain harvat tietävät, että kaikki heidän video- ja kuvatiedostonsa tallennetaan automaattisesti oletussovelluksiin, kuten Google Photos for Android ja iPhonen Photo App.

palauta poistetut tiktok-videot

Jos olet määrittänyt asetukset tallentamaan poistetut tiedostot oletusvalokuvasovelluksiin, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Löydät kaikki poistetut TikTok-videosi sieltä.

Tarkista myös, oletko siirtänyt videoita muihin ulkoisiin lähteisiin, kuten kiintolevyyn tai USB-asemaan, ja liitä se sitten tietokoneeseen ja palauta videot.

palauta poistetut tiktok-videot

Mac-käyttäjät voivat käyttää Time Machinea videoiden palauttamiseen varmuuskopiostaan. Yhdistä vain Time Machine -asema järjestelmääsi ja anna sinun etsiä ja palauttaa poistetut videot tallennetusta sisällöstä.

palauta poistetut tiktok-videot

Lopuksi, älä unohda tarkistaa pilvivarmuuskopiosi, sillä jotkut käyttäjät haluavat tallentaa varmuuskopionsa pilveen.

palauta poistetut tiktok-videot

Jos et ole varmuuskopioinut videoitasi, siirry seuraavaan tapaan palauttaa poistetut TikTok-videot.

2. Palauta tykätyt videosi

Huomaa, että menetelmä on tarkoitettu vain niille, joilla on julkinen tili TikTokissa. Tämä johtuu siitä, että tykkäystoiminto toimii, kun annat ihmisten pudottaa tykkäyksen videoosi. Tästä huolimatta tämä menetelmä ei toimi niille, joilla on yksityinen TikTok-tili.

Näin voit:

  • Avaa TikTok-sovellus.
  • Napauta ”Minä” -kuvaketta, joka sijaitsee aivan alareunassa.
  • Valitse sydänkuvake ”Muokkaa profiilia” -kohdan alta.
  • Etsi ja avaa poistettu video.
  • Napauta vaakasuuntaisten pisteiden kuvaketta.
  • Napauta ”tallenna video” tai ”palauta” -painiketta.
  • Se tallennetaan puhelimesi galleriaan.
  • Voit ladata sen uudelleen TikTokiin galleriasta.

3. TikTok Video Recovery by iStaunch

Jos haluat palauttaa poistetut TikTok-videosi, siirry TikTok Video Recovery by iStaunch -työkaluun. Kirjoita käyttäjänimesi ja napauta videoiden palautuspainiketta. Se palauttaa videot automaattisesti tilillesi.

4. Videon palautusohjelmisto

SD-kortilta poistamasi valokuvat ja videot voidaan palauttaa valokuvien palautusohjelmistosovellusten kautta. Näitä sovelluksia on paljon, ja ne ovat saatavilla täysin ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse maksaa penniäkään palauttaaksesi poistetut TikTok-videosi videon palautusohjelmistosovelluksilla.

Johtopäätös

Tallenna TikTok-videosi aina matkapuhelimesi galleriaan varmuuden vuoksi. Ja jos poistat videot vahingossa galleriastasi, tallenna ne uudelleen käyttämällä like-toimintoa. Niille, joilla on yksityinen tili, ainoa vaihtoehto on valokuvien ja videoiden palautusohjelmisto.