Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut Twitter-viestit

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut Twitter viestit

Palauta poistetut Twitter-viestit: Twitter-viestien vahingossa poistaminen voi olla todellinen tuska. Se voi tapahtua ja tapahtuu parhaille meistä. Olemme kaikki joutuneet sellaisiin tilanteisiin, joissa olemme vahingossa poistaneet viestimme vain kirotaksemme myöhemmin ruutua ja myös itseämme.

Se voi loppujen lopuksi olla arvokas keskustelu, jonka halusit säilyttää, kohteliaisuus joltakin, joitain tärkeitä asiakirjoja/valokuvia/videoita keskustelussa tai vain ystävällinen muistutus vanhoista ajoista.

Mutta mitä teet, jos poistat viestisi vahingossa?

No, Twitterissä on arkistoominaisuus, jolla voit tarkastella ja palauttaa poistettuja viestejäsi ja keskustelujasi arkistojen muodossa, joissa sinun on pyydettävä poistettujen viestien lataamista.

Täältä löydät täydellisen oppaan poistettujen viestien palauttamisesta Twitterissä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut Twitter-viestit

Twitterin avulla voit ladata ja palauttaa poistetut viestisi arkistojen muodossa. Aina kun päätät poistaa tai vahingossa poistaa viestejä, valokuvia ja videoita, Twitter tallentaa välimuistin arkistoonsa.

Voit myös noutaa molemmilta puolilta poistetut viestit ja myös deaktivoidut tilit. Sinun tarvitsee vain tietää, miten sinne pääsee, ja sen jälkeen se on vaivatonta.

Näin voit tehdä sen.

 • Kirjaudu sisään palauttaaksesi poistetut viestit Twitter-tililtäsi.
 • Napsauta vasemmassa paneelissa Lisää-vaihtoehtoa.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Se kehottaa monia vaihtoehtoja, valitse Asetukset ja Yksityisyys.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Jos haluat saada tiedoston poistetuista viesteistä, napauta ”Lataa tietojesi arkisto” TAI avaa suoraan Twitter-arkiston lataus sivu.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Vahvista seuraavaksi salasanasi vahvistaaksesi pyyntösi.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Napsauta ”Pyydä arkistoa” -painiketta, niin se alkaa valmistella arkistointia tilillesi.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Kun arkisto on valmis, saat sähköpostiisi latauslinkin. Se voi kestää jopa 2-3 päivää koosta riippuen.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Avaa sähköposti, napauta Lataa-linkkiä ja se vie sinut Asetukset ja tietosuoja -sivulle tallentaaksesi sen .zip-tiedostona.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Pura nyt ladattu .zip-tiedosto WinZipillä tai 7Zipillä, niin saat uuden kansion nimeltä viserrys.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Avaa archive.html-tiedostosi puretusta kansiosta nähdäksesi poistetut viestit.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

 • Siinä kaikki, napauta seuraavaksi Suorat viestit -vaihtoehtoa vasemmalla puolella nähdäksesi ja palauttaaksesi poistetut Twitter-viestit.

palauttaa poistetut Twitter-viestit

Vaihtoehtoisia tapoja palauttaa poistetut Twitter-viestit

1. iStaunchin Twitter-viestien palautus

Jos haluat palauttaa poistetut Twitter-viestisi, siirry Twitter-viestien palautustyökaluun iStaunch-työkalulla. Kirjoita seuraavaksi käyttäjänimesi ja napauta viestien palautuspainiketta. Siinä kaikki, se palauttaa tiedot automaattisesti tilillesi.

2. Ota varmuuskopio

Riippumatta siitä, mitä menetelmää käytät poistettujen tietojen palauttamiseen, se on aina työlästä ja aikaa vievää. Joten varmuuden vuoksi on aina hyvä luoda varmuuskopio. Voit kopioida ja liittää viestin tekstin ja keskustelut ja tallentaa ne laitteesi varmuuskopiokansioon.

Tämä puhdas käytäntö varmistaa, että et koskaan menetä viestejäsi, vaikka poistaisit ne vahingossa Twitter-tililtäsi. Voit aina viitata tähän varmuuskopioon tietojen palauttamiseksi.

3. Ota synkronointi käyttöön

Tietojesi manuaalinen varmuuskopiointi voi olla työtä, johon unohdat helposti ryhtyä. Mutta eri pilvipalveluiden automaattisten varmuuskopiointien ansiosta vanhojen poistettujen DM-viestien ja keskustelujen palauttaminen on helpompaa kuin koskaan.

Varmistaaksesi, että Twitter-viestisi varmuuskopioidaan säännöllisesti automaattisesti, voit ottaa käyttöön synkronoinnin Twitter-tililtäsi Google-asemaasi.

Voit myös määrittää näiden varmuuskopioiden tiheyden Twitterin mobiilisovelluksesta. Tämä varmistaa, että kaikki sovelluksessa tapahtuvat viestisi ja keskustelusi varmuuskopioidaan turvallisesti Google-pilveen ja ne voidaan palauttaa helposti aina tarvittaessa.

Twitter-tilin käsitteleminen voi olla vaikeaa ja väsyttävää, mutta näiden helppojen temppujen ja vihjeiden avulla voit varmuuskopioida ja palauttaa poistettuja viestejäsi. Toivomme, että tästä oli apua, ja kun seuraavan kerran joudut Twitter-hätätilanteeseen, nämä vinkit auttavat sinua ja pelastavat päivän.