Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut valokuvat Google -kuvista

3 de lokakuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut valokuvat Google Kuvista

Google Kuvat on saavuttanut valtavan suosion viime vuosina. Parasta Google Kuvissa on, että se perustuu pilvipalveluun, jonka avulla ihmiset voivat tallentaa niin monta kuvaa kuin haluavat ilman, että heidän tarvitsee huolehtia tilan loppumisesta. On kiistatonta, että se on kätevin tapa tallentaa ja varmuuskopioida valokuvasi ja videosi turvallisesti.

Nykyajan nykyaikana on aivan normaalia, että ihmiset napsauttavat tuhansia korkealaatuisia kuvia ja ottavat upeita videoita joka kerta, kun he lähtevät lomalle tai viettävät erityistilaisuuksia.

Ainoa ongelma on, että puhelimessa on vain vähän tilaa. Tämän seurauksena näiden kuvien ja videoiden tallentaminen puhelimen sisäiseen tallennustilaan ei ehkä ole mahdollista, varsinkin jos sinulla on jo tuhansia kuvia tallennettuina. Useimmat ihmiset lataavat valokuvia ja videoita Google Kuviin vapauttaakseen tilaa puhelimissaan. Myöhemmin voit katsella näitä valokuvia kannettavalla tietokoneella, tietokoneella, matkapuhelimella ja millä tahansa muulla laitteella.

Sinun on myös luotava varmuuskopio valokuvistasi Google Kuvissa, jotta voit katsella kuvia, jos ne poistetaan vahingossa puhelimen tallennustilasta tai SD -kortilta.

Joskus kuitenkin poistamme tiettyjä valokuvia puhelimestamme luomatta varmuuskopiotiedostoa tai poistamme ne suoraan Google -kuvien varmuuskopiosta.

Kysymys kuuluu, kuinka palautat poistetut valokuvat Google -kuvista? Älä huoli enää! Täältä löydät täydellisen oppaan poistettujen valokuvien palauttamisesta Google -kuvista.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut valokuvat Google -kuvista

1. Palauta Google -kuvat roskakorista

Parasta Google Kuvissa on, että se säilyttää kaikki poistetut valokuvat ja videot roskakorikansiossa seuraavan 60 päivän ajan poistopäivän jälkeen.

Joten jos kuvien poistamisesta ei ole kulunut yli 60 päivää, palauta poistetut valokuvat Google Kuvien roskakorista.

Näin voit:

 • Avaa Google Kuvat -sovellus.
 • Napauta Kirjasto alareunassa.
 • Valitse ”Roskakori” tai ”Säiliö”.
 • Pidä painettuna ja valitse palautettavat valokuvat.
 • Tallenna se Google Kuviin napauttamalla Palauta.
palauttaa poistetut valokuvat Google -valokuvista

Poistetut Google -kuvat palautetaan myös tietokoneeltasi. Voit lähettää ne puhelimeesi sähköpostitse tai muilla valokuvien jakosovelluksilla. Jos olet poistanut Google -kuvat tietokoneeltasi, voit palauttaa ne seuraavasti.

 • Avaa Google Kuvat tietokoneellasi.
 • Siirry kohtaan ”Säiliö”.
 • Valitse valokuvat, jotka haluat palauttaa.
 • Napsauta ”Palauta” -painiketta.
 • Siinä kaikki, se tallennetaan Google Kuviin.
palauttaa poistetut valokuvat Google -valokuvista

Tämä tuo valokuvat takaisin albumiisi. Kuten aiemmin mainittiin, tämä temppu toimii valokuville, jotka on poistettu viimeisten 60 päivän aikana. Sen jälkeen se poistetaan pysyvästi Google Kuvista, eikä sitä voi noutaa. Sinun on käytettävä valokuvien palautusohjelmistoa niiden noutamiseen.

2. Google Photos Recovery -sovellus

Google Play Storesta ja App Storesta on saatavana runsaasti valokuvien palauttamissovelluksia. Voit ladata ja asentaa valokuvien palautussovelluksen puhelimeesi ja hakea poistetut valokuvat ja videot puhelimestasi ohjeiden mukaisesti.

palauttaa poistetut valokuvat Google -valokuvista

Paras osa valokuvien palautussovelluksista on, että ne auttavat sinua saamaan alkuperäiset valokuvat menettämättä laatua. Ei vain valokuvia, vaan se auttaa myös noutamaan poistetut videot ja muun mediasisällön. Valokuvien palautusohjelmisto tekee parhaat vaihtoehdot seuraavissa tapauksissa:

 • Kun sinulla ei ole varmuuskopioita valokuvista tai videoista.
 • Poistetut valokuvat poistetaan pysyvästi Google Kuvien roskakorista.
 • Olet poistanut valokuvia kaikista laitteista.
 • Valokuvien tallentamiseen ei ole ulkoista korttia, kynä -asemaa ja muita laitteistotyökaluja.

3. Ota yhteyttä Google Kuvien tukeen

Kun mikään ei toimi, viimeinen keino on ottaa yhteyttä Googlen tukitiimiin. Ne auttavat sinua palauttamaan kadonneet ja varastetut valokuvat hetkessä. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin seuraavasti:

 • Siirry osoitteeseen support.google.com/drive/.
 • Valitse ”Ota yhteyttä”, joka sijaitsee näytön alareunassa.
 • Sinut ohjataan näytölle, josta löydät yhteydenottolomakkeen.
 • Jätä viestisi täydellisesti.
 • Tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
palauttaa poistetut valokuvat Google -valokuvista

Johtopäätös

Vanhojen valokuvien, jotka olet poistanut kuukausia sitten tai äskettäin puhelimestasi vahingossa poistettujen valokuvien, palauttaminen on melko yksinkertaista. Google Kuvat -sovellus on keskitetty alusta, jolla voit palauttaa melkein minkä tahansa valokuvan.