Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut valokuvat iPhonesta

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut valokuvat iPhonesta

Palauta poistetut valokuvat iPhonesta: Mikään ei ole pahempaa kuin kuvien menettäminen iPhonesta. Ei kuitenkaan ole harvinaista, että ihmiset menettävät valokuvansa. Poistivatpa he sen vahingossa älypuhelimestaan ​​tai poistavat valokuvat tarkoituksella vain katuakseen myöhemmin, näiden kuvien saaminen takaisin laitteellesi ei ole helppoa.

Hyvä uutinen on, että on täysin mahdollista palauttaa poistetut valokuvat iPhonesta, mutta kuinka teet sen tarkalleen?

Kuten tietokoneesi roskakorissa, iPhonessa on Photos App -kansio, joka säilyttää kaikki valokuvat, jotka olet äskettäin poistanut laitteeltasi 30 päivän ajan.

Huomaa, että poistettu kuva poistetaan pysyvästi Kuvat-sovelluksesta 30 päivän kuluttua. Joten sinun on varmistettava, että palautat valokuvat 30 päivän kuluessa niiden poistamisesta.

Jos etsit kuinka palauttaa poistetut valokuvat iPhonesta, tulet oikeaan paikkaan.

Itse asiassa täältä löydät myös oppaan pysyvästi poistettujen valokuvien palauttamiseksi iPhonessa sen jälkeen, kun ne on poistettu Äskettäin poistetusta kansiosta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut valokuvat iPhonesta

1. Palauta valokuvat äskettäin poistetuista

  • Siirry Photos App -sovellukseen ja jatka vierittämistä, kunnes löydät ”äskettäin poistettu” -kansion.
  • Napsauta ”Valitse” -vaihtoehtoa.
  • Valitse kaikki valokuvat, jotka haluat palauttaa.
  • Valitse ”Palauta”.

Jos haluat palauttaa kaikki valokuvat, valitse ”Palauta kaikki” ja palauta kaikki kuvat iPhonessa.

2. Palauta valokuvat iCloudista

Jos valokuvien poistamisesta iPhonesta on kulunut yli 30 päivää, ainoa mahdollinen tapa palauttaa kuvat on käyttää varmuuskopiokansiota. Tämä menetelmä toimii kuitenkin vain, kun tietosi on tallennettu iCloudiin.

Jos haluat palauttaa valokuvasi iCloudin avulla, saatat joutua palauttamaan laitteesi tehdasversion. Aseta matkapuhelimeesi versio, joka on tarpeeksi vanha palauttamaan haluamasi kuvat.

3. Käytä pilvitallennuspalvelua

Pilvipalveluiden avulla käyttäjät voivat luoda erillisen varmuuskopion kaikenlaisille valokuville, videoille ja muulle vastaavalle multimediasisällölle. Sinun tarvitsee vain synkronoida sovellus laitteesi kanssa tallentaaksesi kaikki valokuvat automaattisesti pilveen. Se on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat palauttaa kaikki valokuvansa yhdestä paikasta.