Skip to content

Kuinka piilottaa Snapchat -pisteet 2021

15 de lokakuu de 2021
Kuinka piilottaa Snapchat pisteet

Snapchat on viesti- ja medianjakosovellus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää napsautuksia hetkessä ja lisätä tarinoita profiileihinsa. Se on kuin live -albumi, jonka voit luoda ja jakaa ystäviesi kanssa ja seurata heti. Napsautus on valokuva ja video, jota voi napsauttaa reaaliaikaisen Snapchat-kameran avulla.

Tämä napsautus napsautettaessa voidaan jakaa heti lisäämäsi ystävän kanssa. Siinä on myös monia hienoja suodattimia, joita voit käyttää kuvissasi ja videoissasi, jotta otoksistasi tulee hauskempia.

Jokainen jaettu tai vastaanotettu napsautus lisää Snapchat -pisteitäsi. Pisteesi näkyvät profiilissasi käyttäjänimen vieressä, ja ystäväsi voivat nähdä sen.

Jos haluat piilottaa Snapchat -pisteesi joltakulta, sille ei ole virallista tapaa. Mutta on olemassa joitakin vaihtoehtoisia tapoja, joita voit seurata piilottaaksesi Snapchat -pisteet helposti.

Jos haluat piilottaa Snapchat -pisteesi ystäviltä tai vierailta, pidät tästä oppaasta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Mikä on Snapchat Score?

Snapchat -pisteet eivät ole mitään muuta kuin laskelma kaikista sovelluksessa tähän mennessä lähettämistäsi ja vastaanottamistasi napsautuksista. Jokainen napsautus, jonka lähetät ystävällesi, lisää pisteitäsi. Samoin jokainen ystävältä saatu napsautus lisää myös pisteitäsi. Snap -putki muodostuu, kun jatkat pisteiden keräämistä muutaman päivän ajan.

piilota snapchat -pisteet

Tämä pisteet ovat saatavilla ystävillesi, jotka olet lisännyt profiiliisi Snapchatissa. Ystäväsi voivat nähdä pisteesi, mutta muut ihmiset, joita et ole lisännyt, eivät voi nähdä.

Kuinka piilottaa Snapchat -pisteet

Valitettavasti et voi piilottaa Snapchat -pisteitäsi joltain. Snapchat on päättänyt pitää nämä tiedot julkisina. Jos poistat henkilön ystäväksi tai estät hänet, hän ei voi enää nähdä Snapchat -pisteitäsi.

Näin voit:

On niin monia henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia syitä estää tai poistaa ystäväsi Snapchatissa, mutta tänään syy on selvä – haluat piilottaa Snapchat -pisteet.

Koska Snapchat ei piilota pisteitäsi, sinun on estettävä tai poistettava heidät ystävinä.

Jos et tiedä miten se tehdään, älä huoli. Kerromme sinulle tarkat vaiheet, joilla estetään tai poistetaan joku Snapchatista.

  • Avaa Snapchat ja napauta profiilikuvaketta.

piilota snapchat -pisteet

  • Vieritä alas ja napsauta Ystäväni.

piilota snapchat -pisteet

  • Paina pitkään ystävää, jolta haluat piilottaa pisteet.

piilota snapchat -pisteet

  • Napauta seuraavaksi Lisää -vaihtoehtoa.

piilota snapchat -pisteet

  • Piilota pisteet valitsemalla Estä tai Poista ystävä.

piilota snapchat -pisteet

Jos haluat edelleen saada napsautuksia heiltä, ​​sinun on sallittava ihmisten lähettää sinulle napsautuksia, vaikka heitä ei olisi lisätty ystäviksi profiiliisi.

Voit tehdä tämän siirtymällä sovelluksen asetuksiin ja sitten yksityisyyteen ja antamalla muiden kuin ystävien lähettää sinulle napsautuksia. Tämän avulla kaikki Snapchatin käyttäjät voivat lähettää sinulle otoksia.

Ystäväsi voivat silti jakaa kuviaan kanssasi, mutta heitä ei lasketa Snap -ystäviksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että he eivät enää lisää Snap -pisteitäsi, koska vain ystävien napsautukset lasketaan.

Kuinka tarkistaa jonkun Snapchat -pisteet

Kuten tiedät jo tarkistaa jonkun napsautuspistemäärän, sinun on ensin oltava ystäviä heidän kanssaan Snapchatissa.

Näin voit:

  • Avaa Snapchat ja kirjaudu tiliisi.

piilota snapchat -pisteet

  • Avaa Chat -näyttö pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle.

piilota snapchat -pisteet

  • Napauta sen henkilön profiilia, jonka pisteet haluat tarkistaa.

piilota snapchat -pisteet

  • Napsauta heidän profiilikuvakettaan yläreunassa.

piilota snapchat -pisteet

  • Seuraavaksi näet heidän pisteet käyttäjänimen vieressä.

piilota snapchat -pisteet

Lopulliset sanat:

Toivottavasti kaverit voit nyt piilottaa Snapchat -pisteet helposti tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Jos sinulla on kysyttävää, kerro siitä minulle alla olevassa kommenttiosassa.