Skip to content

Kuinka piilottaa Whatsapp-keskustelut

17 de marraskuu de 2021
Kuinka piilottaa Whatsapp keskustelut

Piilota Whatsapp-chatit: Whatsappista on tullut kaikkien sosiaalisen median fanien suosikkiviestintäsovellus. Se ei ole tarkoitettu vain Gen-Z-ihmisille, vaan melkein kaikki ovat alkaneet käyttää tätä viestintäsovellusta tarinoidensa jakamiseen, kommunikointiin ystävien ja perheen kanssa sekä verkkoliiketoiminnan harjoittamiseen.

Whatsappissa voit tehdä paljon. Yksi tämän alustan suurimmista eduista on, että keskustelut Whatsappissa ovat 100-prosenttisesti salattuja, mikä tarkoittaa, että vain vastaanottaja voi lukea viestejä tai henkilö, jonka kanssa keskustelet, pääsee käsiksi lähettämiisi viesteihin.

Vaikka tämä ominaisuus sopii erinomaisesti niille, jotka tuntevat olonsa epävarmaksi yksityisistä keskusteluistaan, tämä ominaisuus ei voi paljoa auttaa, kun asut perheesi ja sukulaisten kanssa, jotka voivat helposti käyttää puhelintasi.

Salauksesta ei ole hyötyä, jos joku pääsee käsiksi matkapuhelimeesi ja Whatsapp-chattiin. Toki, olet laittanut kuvion tai salasanan laitteellesi, mutta mitä hyötyä näistä lukoista on, kun kämppäkaverisi tai serkut avaavat salasanan ja käyttävät laitettasi.

Miksi sinun täytyy piilottaa Whatsapp-chatit?

Jotkut ihmiset saattavat ottaa matkapuhelimeesi sanoen haluavansa soittaa nopeasti, mutta päätyvät vierittämään Whatsapp-keskustelujasi. Yllättäen perheesi ihmiset voivat olla uteliaita henkilökohtaisesta elämästäsi ja he voivat vierittää alaspäin Whatsapp-keskustelujasi vain tietääkseen, mitä elämässäsi tapahtuu. Jokaisella on Whatsappissa yksityisiä keskusteluja, grafiikkaa ja mediaa, joita he eivät halua näyttää.

Kuten aiemmin mainittiin, on chat-lukitusjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat suojata yksityisiä keskustelujaan suuressa määrin, mutta se on taas ikävä prosessi. Salasanan asettaminen vain yhdelle keskustelulle voi olla erittäin aikaa vievää ja työlästä.

Joten miksi et vain piilota keskustelua, joka on yksityinen ja tallenna se Whatsappiin? Näin voit olla rauhassa tietäen, että kukaan ei voi lukea Whatsapp-keskustelujasi ilman lupaasi. Saat vaihtoehdon piilottaa kaikki keskustelusi poistamatta niitä Whatsappista. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pitää keskustelut turvassa ja lukea niitä milloin haluat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia muiden pääsystä keskusteluihin.

Hyvä uutinen on, että voit piilottaa sekä ryhmä- että henkilökohtaiset keskustelut yksinkertaisilla napsautuksella.

Kuinka piilottaa Whatsapp-keskustelut

Jos olet käyttänyt Whatsappia jonkin aikaa, olet varmasti huomannut Arkistoi-painikkeen. Arkistointivaihtoehto on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat poistaa keskustelun ja lukea sen myöhemmin, kun he viihtyvät.

Huomaa, että arkistoituja keskusteluja ei poisteta Whatsappistasi eivätkä ne tallenneta SD-kortille. Ne on pikemminkin tallennettu erilliseen kansioon, joka löytyy näytön alareunasta. Vaikka nämä chatit eivät ole kaikkien Whatsappisi pääsyn saavien ulottuvilla, keskustelu ponnahtaa uudelleen näytölle heti, kun saat viestin tietystä keskustelusta.

Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava arkistoidaksesi ja poistaaksesi keskustelun Whatsappissa.

  • Etsi chat, jonka haluat piilottaa Whatsappissa.
  • Pidä keskustelu ja napauta ”Arkisto”-painiketta, joka sijaitsee aivan näytön yläosassa.
  • Ole hyvä! Chattisi arkistoidaan, eikä se enää näy Whatsappissa.

Kuinka paljastaa Whatsapp-keskustelu

Jos et enää halua pitää keskustelua arkistoosiossa, voit poistaa ne arkistoinnin yksinkertaisilla vaiheilla. Voit poistaa keskustelun arkistosta Whatsappissa seuraavasti:

  • Vieritä alas näytön alaosaan.
  • Valitse arkistoidut keskustelut.
  • Pidä keskustelu, jonka haluat poistaa arkistosta.
  • Valitse näytön yläreunassa oleva arkistoinnin poistamispainike.

Voit myös arkistoida kaikki keskustelut tarkastelemalla chat-historiaasi ja napsauttamalla sitten ”arkistoi kaikki keskustelut”. Nämä olivat yksinkertaiset vaiheet yksityisten ja ryhmäkeskustelujen piilottamiseen Whatsappissa poistamatta niitä.

Vaikka piilotetut keskustelut eivät olekaan muiden ulottuvilla, tiedä, että ihmiset voivat silti paikantaa nämä keskustelut tarkistamalla arkistoosiosi. Harkitse varmuuden vuoksi Whatsappin lukitsemista, jotta keskustelusi ovat turvassa ja perheesi ulottumattomissa.