Skip to content

Kuinka piilottaa Windows 10 -tietokoneeni järjestelmän palautusosio

25 de elokuu de 2021
icono windows laptop planta

Tämän päivän artikkelissa näemme kuinka piilottaa tietokoneeni järjestelmän palautusosio Windows 10: ssä melko yksinkertaisella tavalla muutamassa vaiheessa.

Kopio tietokoneeseen asennetusta käyttöjärjestelmästä tehdasasetuksilla tallennetaan palautusosioon. Tämä helpottaa sen hakemista, jos jotain tapahtuu. Ongelma on, että et voi syöttää kyseistä osiota.

Toisaalta kun astumme sisään ”Joukkueeni”Meidän on esimerkiksi nähtävä, että mainittu osio vie tilaa. Haluatko tietää, miten voit piilottaa sen? Se ei ole ollenkaan monimutkaista. Vaikka päätät poistaa sen, mitään ei tapahdu. Mutta menemme askel askeleelta, ensin näemme kuinka piilottaa se poistamatta siitä mitään.

Piilota järjestelmän palautusosio Windows 10: ssä

  • Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on avata ”Levynhallinnointi”Tämä voidaan tehdä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella” -painiketta.Alku”Ja sitten kaikkien näkyvien vaihtoehtojen joukossa meidän on napsautettava yllä mainittua vaihtoehtoa oikealle.
  • Näkyviin tulee uusi ikkuna, jossa näemme kaikki tietokoneellamme olevat osiot ja levyt.
  • Mitä aiomme tehdä, on etsiä osio, jonka haluamme piilottaa, ja napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella.
  • Seuraavaksi sinun on napsautettava vaihtoehtoa ”Vaihda aseman kirjain ja polut
  • Tässä uudessa ikkunassa meidän on valittava sille määritetty kirjain ja sitten painettava ”Poista”. Sitten annamme ”Hyväksyä”.
  • Näyttöön tulee Windows -viesti, jossa kerrotaan, että jos poistamme kyseisen kirjeen, se ei ole käytettävissä. Tämän vahvistamisen jälkeen mainittu palautusosio katoaa visuaalisesti Windowsista.
  • Älä myöskään huolestu, koska se ei vaikuta Windowsin suorituskykyyn ollenkaan, koska tämä osio näkyy edelleen ja tästä osiosta voit visualisoi niin monta kertaa kuin haluat.

Palautusosion piilottaminen Windows 10: ssä

Vaikka haluat sen näkyvän uudelleen, voit tehdä sen toistamalla kaikki aiemmin tehdyt vaiheet. Ainoa asia, joka muuttuu, on se, että asemakirjaimen poistamisen sijaan ainoa asia, joka meidän on tehtävä on antaa hänelle uusi kirje.

Tätä varten sinun on napsautettava ”Lisätä”Ja anna uusi kirje mainitulle osiolle ja voila. Tulet olemaan näkyvissä kuten aina. Tietoja ei menetetä missään vaiheessa prosessia. Jos päätät lisätä osion uudelleen näkyviin, se tekee sen aiemmin sisältämillään tiedoilla, koska sitä ei koskaan poisteta tietokoneeltamme.

Palautusosion poistaminen kokonaan

Sinun on pidettävä mielessä, että tätä ei suositella lainkaan, ei vain laitteen takuukysymyksessä. Jos ei myöskään siksi, että jos jotain tapahtuu käyttöjärjestelmän kanssa, sinun on suoritettava nolla -asennus, joskus menetät kaikki tietokoneellasi olevat henkilökohtaiset tiedostot.

Mutta jos haluat hyödyntää tämän osion käyttämää tilaa. Sinun on vain käytettävä sovellusta, kuten Easeus Partition Master, jolla voit laajentaa jollekin osiolle määritettyä tilaa sen tilan kanssa, jonka vapautat poista palautusosion kirje.

kannettavan valikon ikkunat

Toistamme, että se ei ole suosituin, koska jos jotain tapahtuu käyttöjärjestelmän kanssa, sinulla ei ole palautusosioa sille ja sinun on alustettava. Jos sinulla ei kuitenkaan ole minkäänlaista ongelmaa tämän kanssa ja haluat hyödyntää kyseisen osion tilaa, et myöskään aiheuta mitään ongelmia tietokoneellasi sen tekemiseksi.