Skip to content

Kuinka poistaa 91 matkapuhelinnumerosta Excelissä

17 de marraskuu de 2021
Kuinka poistaa 91 matkapuhelinnumerosta

Poista 91 matkapuhelinnumerosta Excelissä: Microsoft Excel on keskitetty alustasi yhteystietojen ja muiden yleisösi tärkeiden tietojen tallentamiseen. Halusitpa sitten tallentaa tiettyjen asiakkaiden tiedot tai sinun täytyy tallentaa asiakkaidesi puhelinnumerot kansainvälisissä maissa, excel on täydellinen paikka näiden tietojen tallentamiseen.

Joskus tallennat vääriä tietoja tai syötät tiedot, jotka haluat poistaa myöhemmin. Tietojen poistaminen Excelistä on melko helppoa, kun tiedoilla on vain muutama solu. Mutta entä jos sinulla on useita tiedostoja tai suuri yksittäinen tiedosto, joka sisältää luettelon eri asiakasmääristä? Entä jos haluat poistaa tietyt numerot näistä numeroista?

Ihmiset tallentavat usein asiakkaiden ja liikekumppaneiden määrän Excelin etuliitteillä. Esimerkiksi Intiassa olevien asiakkaiden määrä tallennetaan etuliitteenä 91. Vaikka tämä on täydellinen tapa muistaa käyttäjän maa tai erottaa jokainen asiakas sen alueen perusteella, jolla he sijaitsevat, et välttämättä tarvitse tätä etuliitettä myöhemmin.

Oletetaan, että haluat poistaa 91:n useista Excelissä olevista soluista. Kuinka poistat tämän etuliitteen? Pystytkö poistamaan nämä numerot kerralla jotenkin?

No, on mahdollista poistaa 91 exceliin syöttämistäsi matkapuhelinnumeroista. Tässä viestissä opastamme sinut etuliitenumeroiden poistamiseen Excelistä.

Kuinka poistaa 91 matkapuhelinnumerosta Excelissä

Jos haluat poistaa 91-etuliitteen matkapuhelinnumeroista Excelissä, sinun on käytettävä MID-toimintoa alla olevassa järjestyksessä:

MID (teksti, aloituskohta ja pituus)

Tämän toiminnon avulla voit poistaa 91 etuliitettä kaikista excelissä olevista matkapuhelinnumeroista kerralla. Parasta on, että voit poistaa numerot suuresta numerosta ilman, että sinun tarvitsee kohdata mitään rangaistusta. MID-toimintoa käytetään pääasiassa tiettyjen merkkien poistamiseen tai poimimiseen numeroista yhdellä napsautuksella.

Toinen tapa poistaa 91 excelin solujonosta on käyttää RIGHT- ja LEN-kaavaa yhdessä. Toivottavasti tämä viesti auttoi sinua poistamaan numerot useista soluista yhdellä napsautuksella.