Skip to content

Kuinka poistaa ehdotetut ihmiset Messengerissä

16 de marraskuu de 2021
Ehdotettujen ihmisten poistaminen Messengerista

Jos olet innokas Facebook Messenger -käyttäjä, olet ehkä huomannut, että ihmiset, joiden kanssa et ole ystäviä, näkyvät Messenger-sovelluksessasi ehdotettuina henkilöinä. Vaikka tämän on tarkoitus olla sinulle ja mahdollisille Facebook-ystävillesi yhteydenpito, samaan aikaan jotkut ihmiset pitävät sitä häiritsevänä ja loukkaavana yksityisyyttä. Mutta älä huoli, on olemassa tapa poistaa ehdotettuja ihmisiä näkyvistä Messengerin sivupalkissa.

Ensinnäkin sinulla pitäisi olla oikeus tietää, miten he joutuivat sinne. Ilmoittamatta olet todennäköisesti myöntänyt Facebookille pääsyn yhteystietokirjaasi Android- tai iPhone-laitteellasi ja yhteystietosi puhelinnumero olisi ladattu Facebookiin.

Tämän jälkeen Facebook alkaa ehdottaa yhteystietoluettelosi ystäväluettelosta ihmisiä, joiden kanssa et ole jo ystäviä ja saatat tuntea heidät. Sen lisäksi, että heitä suositellaan ystäviksi, he näkyvät myös Messengerin sivupalkissa.

Nämä lataamasi yhteystiedot auttavat Facebookia tekemään parempia ehdotuksia sinulle ja muille ihmisille ja auttavat alustaa tarjoamaan parempaa palvelua.

Vaikka et myöntänyt Facebookille suoraa pääsyä osoitekirjaasi, olet saattanut epäsuorasti myöntää sen, kun kirjauduit Facebookiin Asetukset-asetusruudusta.

Täältä löydät täydellisen oppaan ehdotettujen henkilöiden poistamisesta Messengerissä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka poistaa ehdotetut ihmiset Messengerissä

 • Avaa Messenger-sovellus.
 • Napauta profiilisi kuvaketta yläreunassa.
 • Valitse Puhelinyhteystiedot > Hallinnoi yhteystietoja.
 • Napauta seuraavaksi ”Poista kaikki yhteystiedot”.
 • Se poistaa kaikki ehdotetut henkilöt.
 • Lopuksi, älä unohda kirjautua ulos ja sisään Messengeriin.

poista ehdotetut ihmiset Messengerissä

Tärkeä muistiinpano:

Jos näet edelleen ehdotetut henkilöt, kirjaudu ulos Facebookista ja Messengeristä kaikilla laitteillasi ja kirjaudu takaisin sisään.

Uloskirjautuminen tyhjentää Facebookiin ja Messengeriin liittyvät välimuistit. Jos et olisi tehnyt niin, ihmiset olisivat saattaneet jäädä ehdotusluetteloosi muutaman päivän, kunnes välimuisti tyhjenee automaattisesti.

Kun kirjaudut takaisin sisään, sinun ei enää pitäisi nähdä Messengerin sivupalkissa ehdotettuja ihmisiä, jotka eivät ole ystäväsi. Koska aiemmin Facebookiin ladatut yhteystietokirjasi puhelinnumerot on nyt poistettu tilistäsi.

Estä Messengeriä käyttämästä yhteystietokirjaasi

Varmista seuraavaksi, että Facebookilla ja Messengerillä ei ole pääsyä yhteystietokirjaasi, muuten se alkaa jälleen ehdottaa ihmisiä.

Näin voit estää sen:

 • Avaa Messenger-sovellus.
 • Siirry profiiliisi.
 • Valitse Puhelinyhteystiedot > Lähetä yhteystiedot.
 • Napauta seuraavaksi ”SAMMUTA”.
 • Se estää ihmisiä palaamasta ehdotukseen.

poista ehdotetut ihmiset Messengerissä

Nyt Facebook Messenger ei voi enää käyttää yhteystietokirjaasi. Tämän seurauksena ehdotetut ystävät, jotka näkyvät työpöydän verkkosivuston tai sovelluksen Messenger-sivupalkissa, eivät enää näy.

Vältä myös sinisen Päivitä kaikki yhteystiedot -painikkeen napsauttamista. Napauttamalla sitä synkronoit yhteystietosi Facebookin kanssa, mikä on käänteinen sille, mitä haluat.

Vaihtoehtoinen tapa poistaa ehdotetut ihmiset Messengerissä

Avaa Facebook Messenger ja napauta sitten profiilisi kuvaketta poistaaksesi ehdotukset käytöstä. Se on näytön vasemmassa yläkulmassa iOS:ssä ja oikeassa yläkulmassa Androidissa. Vieritä alas ”Messenger-asetukset” -osioon. Voit poistaa Messenger-ehdotukset käytöstä poistamalla ”Suggestions”-kytkimen käytöstä.

Viimeiset sanat:

Toivottavasti kaverit, nyt voit helposti poistaa ehdotettuja ihmisiä Facebook Messengerissä. Jos sinulla on kysyttävää, kerro minulle alla olevassa kommenttiosassa.