Skip to content

Kuinka poistaa kysely Facebook Messengeristä

3 de lokakuu de 2021
Kuinka poistaa kysely Facebook Messengerissa

Facebook on noussut parhaaksi sosiaalisen median sovellukseksi paitsi seurustella ja ystävystyä myös luoda yrityksellesi brändikuvaa. Messenger -kyselyt ovat olleet tärkeä osa sosiaalisen median mainontaa ja markkinointia. Voit luoda mukautetun kyselyn kohdeyleisöllesi ja mitata heidän kiinnostuksensa tallentamalla heidän vastauksensa.

Kyselyistä on myös hyötyä tutkittaessa kilpailua ja sen tavoittamista ensisijaisten kuluttajien keskuudessa. Siksi äänestykset ovat olleet viime aikoina Facebookissa niin suosittuja.

Niiden avulla voit visualisoida tilastot ja numerot yleisöltäsi ja antaa sinulle kaikki arviot, joita tarvitaan kuluttajien tai seuraajien ymmärtämiseen ja vaikuttamiseen.

Jos omistat sivun Facebookissa, olet usein käyttänyt kyselyitä messenger -chatissa saadaksesi ihmisten mielipiteitä tietystä aiheesta. Kun kysely on tehty ja sinulla on kaikki vaaditut tiedot, se muuttuu turhaksi. Siinä tapauksessa sinulla on mahdollisuus poistaa turha kysely.

Jos olet uusi Messengerissä, tässä oppaassa kerrotaan, miten voit poistaa Facebook Messenger -kyselyn.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Mikä on Facebook Messenger -äänestys?

Messengerin kysely on kuin äänestyskoppi, jossa sinulle annetaan ikkuna, jossa on kysymys, kaksi tai useampia vastauksia, ja voit valita vaihtoehdon, joka vastaa parhaiten mielipidettäsi. Kyselyn luoja voi nähdä ja tallentaa vastauksesi, joka voi johtaa toimintaan tai ei.

Nämä kyselyt voidaan luoda Messengerin chat -huoneessa tai Facebook -sivulla. Jos kysely luodaan sivulle, kaikki sivun seuraajat voivat nähdä kyselyn ja osallistua siihen.

Mutta jos kysely luodaan Messenger -chat -huoneessa, vain keskustelun osallistujat voivat katsella kyselyä ja vastata siihen.

Kuinka poistaa kysely Facebook Messengeristä

Valitettavasti et voi poistaa Facebook Messenger -kyselyä tai piilottaa sitä muilta jäseniltä. Mutta jos haluat silti poistaa kyselyn, sinun on tyhjennettävä koko Messenger -ryhmäkeskustelu.

Voit poistaa Messenger -ryhmäkeskustelun seuraavasti:

  • Avaa Messenger ja kirjaudu tiliisi.
  • Siirry poistettavaan kyselyyn.
poista kysely facebook messengeristä
  • Valitse yläreunasta Info -kuvake.
poista kysely facebook messengeristä
  • Napauta kolmea pistettä ja napsauta Poista keskustelu.
poista kysely facebook messengeristä
  • Siinä kaikki, kysely ja muut viestit poistetaan.

Lopulliset sanat:

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua poistamaan suljetun tai käyttämättömän kyselyn Facebook Messengeristä. Jos sinulla on kysyttävää, voit kommentoida alla.