Skip to content

Kuinka poistaa PhonePe-tili pysyvästi

17 de marraskuu de 2021
delete phonepe account 1

PhonePe, Flipkartin omistama UPI (Unified Payments Interface) -pohjainen maksusovellus, jonka perustivat Sameer Nigam, Rahul Chari ja Burzin Engineer joulukuussa 2015. Se on digitaalinen maksujärjestelmä, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa rahaa suoraan linkitetyltä pankkitililtäsi.

Koska tämä alusta perustuu UPI:hen, tarvitset vain UPI-pohjaisen pankkitilin ja UPI-tunnuksen. Tilitietosi haetaan automaattisesti pankin rekisteröidystä matkapuhelinnumerosta suojatun verkon kautta.

Yli 40 intialaista pankkia toimii UPI-alustalla, kuten State Bank of India, Axis Bank, ICICI Bank, HDFC Bank jne. Jos pankkisi ei ole käytössä UPI-alustalla, sinua ei voida sallia. lisätäksesi tilisi PhonePe-sovellukseen.

Parasta sovelluksessa on, että sinun ei tarvitse ladata varoja lompakkoosi matkapuhelimen lataamiseen tai laskun maksamiseen, koska rahat veloitetaan suoraan linkitetyltä pankkitililtäsi turvallisesti.

PhonePe tarjoaa erinomaisia ​​ominaisuuksia ja palveluita, mutta joskus et pidä heidän tarjoamistaan ​​palveluista tai joidenkin erityisten ongelmien vuoksi saatat haluta poistaa PhonePe-tilin tai poistaa sen käytöstä pysyvästi.

On myös monia muita syitä, miksi saatat haluta poistaa PhonePe-tilin pysyvästi, kuten olet vaihtanut toiseen numeroon tai olet luonut toisen tilin.

Täältä löydät täydellisen oppaan PhonePe-tilin poistamiseen pysyvästi vuonna 2021.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka poistaa PhonePe-tili

  • Avaa PhonePe ja napauta Kysymys-kuvaketta.
  • Valitse Oma tili ja KYC ja sitten PhonePe-tilin tiedot.

poista phonepe-tili

  • Valitse seuraavaksi Poista PhonePe-tili.
  • Valitse syy ja napauta Poista/deaktivointi-painiketta.

poista phonepe-tili

  • Asiakaspalvelun tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä 2-3 työpäivän kuluessa vahvistaakseen pyyntösi ja tilisi poistetaan käytöstä.

Voit tehdä saman myös PhonePen viralliselta verkkosivustolta

poista phonepe-tili

  • Vieritä alas ja napauta Ota yhteyttä -painiketta.
  • Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin eri tavoilla, kuten soittamalla ja sähköpostitse.

poista phonepe-tili

  • Valitse haluamasi tapa ottaa yhteyttä tukitiimiin ja kirjoita viesti.
  • Siinä kaikki, pyyntösi käsitellään seuraavan 24 tunnin sisällä.

Johtopäätös: Joten siellä oli täydellinen opas PhonePe-tilin poistamiseksi pysyvästi käytöstä. Kuten oppaassa näkyy, tilin poistamiseen ei ole suoraa vaihtoehtoa, sinun on otettava yhteyttä tukitiimiin ja odotettava heidän vastaustaan.