Skip to content

Kuinka poistaa Windows 10: n Käynnistä -valikon laattojen animaatiot käytöstä? (Esimerkki)

14 de elokuu de 2021
desactivar animaciones en window 10

Jos joka kerta, kun haluat siirtyä Windows 10 -käynnistysvalikkoon, sen avaaminen kestää kauan ja toimii hyvin hitaasti, se voi olla vika siinä olevista animaatioista. Voit välttää tämän viivästymisen poista Windows 10: n aloitusvalikon ruutujen animaatiot käytöstä yhtä helppoa kuin tehdä Windows 10: n isot ja pienet kirjaimet.

Viimeisin Windows -päivitys toi muutoksia klassiseen käyttöjärjestelmän aloitusvalikkoon. Tässä on nyt useita animaatioita, jotka kyllä, ne voivat saada sen näyttämään enemmän silmiinpistävää ja silmiinpistävää, mutta tietokoneissa, joissa on vähemmän virtaa, ne aiheuttavat viiveitä, joista voi tulla melko ärsyttävää.

Windows 10 Käynnistä -valikko

Windowsin alusta lähtien aloitusvalikko oli enimmäkseen klassinen, melko raitis, koska se asetti toiminnallisuuden esteettisyyden yläpuolelle. Tämä ei kuitenkaan ollut suuri ongelma.

Microsoftin Windows -käyttöjärjestelmän eri versioiden myötä paljon muutoksia ja vaihtoehtoja on lisätty. On jopa mahdollista käyttää parhaita ilmaisia ​​gadgeteja ja sovelluksia Windows 10 -työpöydälle.

Versionumerolla 8 Windows, tämä muuttui täysin. Se oli yksi käyttäjien vihatuimmista, eikä juuri uuden käyttöliittymän vuoksi. Tämän päivityksen myötä Microsoft -käyttöjärjestelmä oli kokonaan poistanut pääsyn Käynnistä -valikkoon. Muutos ei vastannut odotuksia.

Kehittäjät, ymmärtäessään tämän virheen, tekivät tarvittavat muutokset Windows 10: n julkaisun myötä, jolloin he toivat yhteen parhaat versiot 7 ja 8. Klassisempi käyttöliittymä mutta paljon esteettisempi kuin edelliset.

Yksi Suurimmat muutokset olivat aloitusvalikko. Tähän he lisäsivät monia muita toimintoja ja uuden estetiikan, jossa on sarja animaatioita, jotka tekevät täällä esitetyistä sovelluksista houkuttelevampia.

Tämä voi kuitenkin tapahtua tietokoneen tehosta riippuen luoda käynnistysvalikon latausongelmia, viivästyttää suuresti hänen juoksuajansa. Siksi laattojen animaatioiden poistaminen käytöstä Windows 10: n aloitusvalikossa voi olla varsin hyödyllistä.

Poista Windows 10: n aloitusvalikon ruutujen animaatiot käytöstä yksitellen

Windows 10: n aloitusvalikon ruutujen animaatiot voidaan poistaa käytöstä kahdella tavalla. Ensimmäinen on tee se yksitellen. Tätä varten sinun tarvitsee vain siirtyä Windows 10 -käynnistysvalikkoon, kun se on ladattu, napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella Live Tile -painiketta, jonka haluat poistaa käytöstä.

Kun olet suorittanut tämän toiminnon, näkyviin tulee kontekstivalikko, jossa sinun on napsautettava vaihtoehtoa ”Lisää”Ja valitse sitten vaihtoehto”Poista dynaaminen kuvake käytöstä”. Tämän jälkeen Live Tile lopettaa liikkumisen automaattisesti ja muuttuu staattiseksi kuvaksi.

Voit tehdä tämän niin monta kertaa kuin on tarpeen, mutta jos haluat tehdä kaiken kerralla, on parasta käyttää toista menetelmää. Poista Windows 10: n aloitusvalikon ruutujen animaatiot käytöstä kerralla

poista ruutujen animaatiot käytöstä

Jos haluat poistaa kaikki animaatiot käytöstä kerralla, sinun on tehtävä se Windowsin rekisteristä. Tämän muutoksen tekemiseksi sinun on ensin tehtävä ikkunaJuosta”Kirjoita komento”REGEDIT”Ja paina”Tulla sisään”. Tämä vie sinut Windows 10 -rekisteriin, josta sinun on löydettävä polku:

HKEY_CURRENT_USERSOhjelmistoMicrosoft WindowsCurrentVersionPushNotifications. Siellä sinun pitäisi nähdä, onko arvo ”NoTileApplicationNotification” olemassa. Jos ei, sinun on luotava se itse. Tätä varten sinun on napsautettava ”Uusi” ja myöhemmin ”32-bittinen DWORD-arvo ”.

Nimeä tämä uusi arvo ”NoTileApplicationNotification”. Samalla tavalla sinun on määritettävä arvo 1 heksadesimaalina. Jos haluat poistaa Windows 10: n aloitusvalikon ruutujen animaatiot käytöstä, sinun on vain käynnistettävä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.