Skip to content

Kuinka poistaa yhteystiedot Messengeristä?

16 de marraskuu de 2021
Kuinka poistaa yhteystiedot Messengerista

Yhteystietojen poistaminen Messengeristä: Facebook on maailman johtava sosiaalisen verkostoitumisen alusta ihmisille, jotka haluavat olla yhteydessä sosiaalisiin ystäviinsa. Se voi kuitenkin olla hieman ärsyttävää, kun tiettyjen ystävien tai tuntemattomien yhteystiedot ilmestyvät jatkuvasti messenger-sovellukseen.

Jos olet käyttänyt Messengeriä jonkin aikaa, olet varmasti huomannut, että sovellus ei anna sinun poistaa yhteystietoja eikä poistopainiketta ole käytettävissä.

Näiden kontaktien on oltava ihmisiä, jotka jo tunnet tai hyviä ystäviä Facebookissa. Se, että tunnet heidät, ei tarkoita, että haluat olla heidän ystävänsä Messengerissä.

Voit helposti ohittaa ja poistaa muut kuin ystävät, ehdotukset ja jonkun Messengerissä käyttämällä Poista-vaihtoehtoa.

Mutta jos olet jo hyväksynyt heidän ystäväpyyntönsä, voit vain estää heidät, koska ei ole suoraa tapaa poistaa ystäviä Messengeristä. Sinun on estettävä heidät päästäksesi eroon näistä ystävistä.

Joten jos haluat poistaa yhteystiedot, ei-ystävät ja puhelimen automaattisesti synkronoidut yhteystiedot, rakastat tätä opasta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Yhteystietojen poistaminen Messengeristä

Jos haluat poistaa yhteystietoja Messengeristä, sinun tarvitsee vain avata jonkun profiili ja napauttaa estopainiketta. Siinä kaikki, yhteystieto poistetaan Messengeristä. Koska Messengerissä ei ole poisto- tai poistovaihtoehtoja, yhteystietojen estäminen on ainoa tapa poistaa ne.

Näin voit:

 • Avaa Messenger Android- tai iPhone-laitteellasi.
 • Etsi yhteystieto, jonka haluat poistaa.
 • Napauta alareunassa olevaa Ihmiset-vaihtoehtoa.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Napsauta +-merkin vieressä olevaa Yhteystiedot-kuvaketta.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Valitse Tiedot poistettavan yhteystiedon vierestä.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Napauta seuraavaksi Viesti-painiketta.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Siirry seuraavaksi Info-painikkeeseen oikeassa yläkulmassa.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Kun vierität näyttöä alaspäin, löydät ”esto”-vaihtoehdon. Napauta tätä vaihtoehtoa ja vahvista.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Ole hyvä! Yhteystieto poistetaan Messenger-yhteystietoluettelostasi.

Ainoa ongelma tässä menetelmässä on, että et voi lähettää pyyntöä tai ystävystyä tämän yhteystiedon kanssa Facebookissa ennen kuin poistat eston. Yhteystietoluettelostasi poistamasi henkilö ei voi lähettää sinulle viestiä tai nähdä profiiliasi.

Kuinka poistaa ei-ystävä-yhteystiedot Messengeristä

Sinun on täytynyt nähdä ”lataa yhteystieto” -vaihtoehto Facebook Messengerissä. Tämä painike synkronoi kaikki puhelimesi yhteystiedot Facebookin kanssa ja ehdottaa yhteystietosi profiilia, jotta voitte lähettää toisillenne kaveripyynnön ja tulla ystäviksi.

Voit jättää ehdotuksen huomioimatta. Mutta entä jos haluat poistaa ei-ystävän yhteystietoluettelosta? No, jos sinäkin olet kyllästynyt saamaan niitä ärsyttäviä yhteystietoponnahdusikkunoita messenger-sovellukseesi, olemme koonneet tähän luettelon tehokkaista tavoista poistaa nämä yhteystiedot helposti.

Katsotaanpa ohjeet muiden kuin ystäväkontaktien poistamiseen Messengerin yhteystietoluettelosta.

 • Avaa Messenger ja napauta Ihmiset-kuvaketta.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Napsauta yläreunassa olevaa Yhteystiedot-kuvaketta.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Napauta poistettavan profiilin vieressä olevia tietoja.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Valitse seuraavaksi Poista yhteystieto -painike.

poista yhteystiedot Messengeristä

 • Siinä kaikki, napsauta Vahvista, etkä voi lähettää tekstiviestejä heidän kanssaan.

poista yhteystiedot Messengeristä

Poista Facebook-ystäväsi joukkona

Jos olet saanut paljon viestejä ei-ystäviltä ja Facebook-ystäviltäsi, voit poistaa ne kaikki yhdellä napsautuksella. Noudata yllä olevia ohjeita päästäksesi Facebook-yhteystietoluetteloosi. Etsi ”Hallinnoi yhteystietoja” -vaihtoehto ja napauta ”Poista kaikki yhteystiedot” -painiketta päästäksesi eroon kaikista Facebook-yhteystiedoistasi.

Vältä yhteystietojen synkronointia

Vaikka mobiiliyhteystietojesi synkronointi Facebook Messengerissä on helpoin tapa löytää ystäväsi tästä sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksesta, se voi olla ärsyttävää, jos et halua aktiivista ystäväluetteloa mobiiliyhteystiedoistasi. Vältät automaattisen yhteystietojen synkronoinnin Messengerissä, voit välttää viestipyynnöt yhteyshenkilöiltäsi. Voit estää automaattisen synkronoinnin seuraavasti:

 1. Etsi ihmiset-kuvake profiilikuvastasi Messenger-sovelluksessa
 2. Valitse ”lähetä yhteystiedot”
 3. Napauta ”Sammuta” -painiketta

Tämä pysäyttää automaattisen yhteystietojen synkronoinnin välittömästi.

Pura Messenger-ystäväsi

Voit joko estää tai katkaista yhteyshenkilön Messengerissä. Et voi enää tarkistaa estetyn henkilön profiilia. Joten jos päätät lopettaa heidän ystävänsä, noudata alla olevia ohjeita:

 1. Avaa sen henkilön profiili, jonka haluat lopettaa
 2. Näet ”ystävät” -painikkeen heti käyttäjän profiilikuvan alla
 3. Napauta tätä kuvaketta ja valitse ”Unfriend” -painike poistaaksesi heidät yhteystietoluettelostasi
 4. Valitse ”Vahvista” vaihtoehto
 5. He eivät enää näe profiiliasi ja tarinoitasi Facebookissa

He voivat silti lähettää sinulle viestin tai kaveripyynnön. He eivät kuitenkaan näe aikajanaasi ja tarinoitasi, ennen kuin hyväksyt heidän kaveripyyntönsä.

Poista ystävä Facebook-ryhmästä

Chattailu kaveriporukan kanssa Facebook-ryhmässä on aina hauskaa. Mutta entä jos haluat poistaa yhden ystäväsi ryhmästä? No, on helppo poistaa ihmisiä Messenger-ryhmästä.

 1. Valitse ryhmäkeskustelu
 2. Valitse sen käyttäjän profiili, jonka haluat poistaa ryhmästä
 3. Napauta ”poista ryhmästä” -painiketta ”estä”-vaihtoehdon alla

Ole hyvä! Henkilö poistetaan ryhmästäsi. Messenger lähettää sinulle myös ilmoituksen aina, kun poistat henkilön ryhmäkeskustelusta.

Poista ja poista käyttäjä Messengeristä

Messenger on päivitetty äskettäin. Tämä tarkoittaa, että voit poistaa henkilön suoraan sovelluksesta. Valitse henkilökuvake ja napauta yhteystietoa päästäksesi kaikkien yhteystietojesi luetteloon. Valitse ”Poista yhteystieto” poistaaksesi henkilön yhteystietoluettelostasi.

Facebook on vaihtanut poistovaihtoehdon estämään. Et voi mitenkään poistaa yhteystietoa ilman, että käyttäjä estetään. Jos käyttäjä kuuluu yhteystietoihisi, voit poistaa hänet. Jos olet jo ystävä Messengerin käyttäjän kanssa, ”Estä” on ainoa vaihtoehto.