Skip to content

Kuinka poistaa ZestMoney-tili

17 de marraskuu de 2021
Kuinka poistaa ZestMoney tili

Tämä on täydellinen opas ZestMoney-tilin poistamiseen pysyvästi vuonna 2020.

Jos tosiasia,

Nämä ovat samoja strategioita, joita voit käyttää ZestMoney-tilisi väliaikaiseen deaktivointiin.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Poista ZestMoney-tili

ZestMoney on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista maksaa EMI:llä ilman luotto- tai maksukorttiasi. Sen avulla käyttäjät voivat maksaa ostoskorin koko summan.

Tämän digitaalisen tapahtumaalustan avulla voit avata tilin nopeimmalla mahdollisella tavalla ja saada nopean ja reaaliaikaisen luottohyväksynnän.

Yritys on tehnyt yhteistyötä joidenkin suosittujen maksu- ja pankkiteknologioiden kanssa mahdollistaakseen nopeammat ja älykkäät lainapäätökset.

Sen avulla lainanantajat voivat tavoittaa laajemmat markkinat. Lisäksi se helpottaa EMI:tä ilman luottokortteja. Se on myös tehnyt yhteistyötä useiden kaupallisten yritysten kanssa mahdollistaakseen erittäin nopean ja helpomman kassaprosessin.

Parasta ZestMoneyssa on, että sen avulla käyttäjät voivat ostaa mitä tahansa ja maksaa siitä 12 kuukaudessa. Periaatteessa tuotteen hinta on jaettu eri osiin.

Sinun tarvitsee vain maksaa käsittelymaksu ja ennakkomaksu alussa. Se siitä. Sen avulla voit ostaa mitä haluat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia luottokorteista. Pohjimmiltaan se on lainausalusta, joka tarjoaa EMI-lainoja, joiden avulla ihmiset voivat ostaa tuotteita eri verkkokaupoista.

Miksi sinun pitäisi poistaa ZestMoney-tilisi?

Riippumatta siitä, kuinka hyvältä ZestMoney kuulostaa, siinä on haittoja. Vaikka näyttää aivan mahtavalta luoda tili ja käyttää ZestMoney-tiliäsi EMI-lainojen saamiseksi ja minkä tahansa ostamiseen, se ei ole niin hienoa kuin miltä näyttää.

Voi olla useita syitä, miksi haluat ehkä poistaa ZestMoney-tilisi, deaktivoida ja sulkea pysyvästi.

Yksi tärkeimmistä syistä on roskapostin lähettäminen. Vaikka ZestMoney on turvallinen ja se pitää kaikki tietosi luottamuksellisina, taloudellisten ja luottamuksellisten tietojesi luottaminen online-lainaussovelluksiin ei ehkä ole hyvä idea. Suosittelemme, että poistat tilisi alustalta, kun olet maksanut kaikki lainat.

Lisäksi se veloittaa jokaisesta tapahtumasta käsittelymaksun, mikä voi maksaa sinulle satoja ylimääräisiä taalareita pitkällä aikavälillä. Joten, jos mietit kuinka poistaa ZestMoney-tilisi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä viestissä opastamme sinut ZestMoney-tilisi poistamiseen liittyvissä vaiheissa.

Kuinka poistaa ZestMoney-tili

  • Kirjaudu sisään ZestMoney-tilillesi
  • Valitse oikealla vasemmassa alakulmassa oleva vaihtoehto.
  • Valitse ”Yleinen” vaihtoehto
  • Kun jatkat vierittämistä alaspäin, löydät Laskutus ja tili -osion.
  • Vieritä hieman alaspäin löytääksesi ”Poista tili” -vaihtoehdon
  • Napsauta poista tili. Ole hyvä! ZestMoney-tilisi poistetaan lopullisesti.