Skip to content

Kuinka puhdistaa ja nopeuttaa Windows 10 -tietokoneeni System Ninjan avulla helposti

25 de elokuu de 2021
ilustraciones con formato

Rehellisesti sanottuna on mahdotonta valehdella, kun sanotaan, että kaikki, joilla on tietokone, odottavat sen toimivan parhaalla mahdollisella tavalla, ja olet varmasti mukana tässä ryhmässä. Voit myös optimoida ja nopeuttaa Windows 10 -tietokoneesi ilman ohjelmia.

Voit olla kiitollinen siitä, että tekniikan kehityksen vuoksi on olemassa ohjelmia, joissa on hyödyllisiä työkaluja tämän tarpeen kattamiseksi. Tällä kertaa näytämme sinulle yhden monista olemassa olevista ohjelmista, ja vaikka se ei ole hyvin tiedossa, totuus on erittäin tehokas.

Viittaamme Järjestelmä Ninja, hyödyllinen työkalu järjestelmän optimointiin. Tämä artikkeli auttaa sinua oppimaan tietokoneen puhdistamisen ja nopeuttamisen Windows 10 helposti tämän kanssa.

Mikä on System Ninja?

System Ninja esitetään yleisölle keinona vapaa parantaa minkä tahansa Windows -tietokoneen järjestelmässä suoritettavaa optimointia.

Tietenkin tämä esittelee maksullisen version, joka sisältää enemmän vaihtoehtoja, mutta totuus on, että perusversio on erittäin täydellinen. Voit ladata tämän ohjelman, eikä se vie paljon tilaa, vain noin 5 Mt.

Se on suunniteltu ensisijaisesti roskapostiksi luokiteltujen tiedostojen välittömään tai lähes välittömään poistamiseen, vianmääritykseksi ja parantaa nopeutta järjestelmästä itsestään.

Se on ohjelma, joka tarjoaa käyttöliittymän spartalaisella tyylillä, mikä on erittäin haluttu, kun puhutaan ylläpitotyökaluista. Se on helppokäyttöinen ja on mahdollista saada espanjankielinen versio suurempaa pakkausta varten.

Kuten mainittiin, yksi sen tehtävistä on järjestelmän poistaminen tai puhdistaminen näiden roskatiedostojen tietokoneelta, millä tavalla?

Nämä roskatiedostot voivat sisältää tietoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi automaattisesti tai ilman ennakkolupaa, kuten välimuistit, evästeet, lokit ja muut.

Tämän on kehittänyt Singular Labs, sama luoja CCEnhancer vaihtoehto, joka tukee CCleanerin kaltaisia ​​ohjelmia suuressa mittakaavassa.

Tästä tulee täydentävä työkalu CCleaneria käyttäville käyttäjille, koska menettely luodaan tehokkaammin.

Ja useat käyttäjät ovat huomanneet, että vaikka ensin puhdistettiin CCleanerilla ja sitten sama prosessi suoritetaan Järjestelmä Ninja on vielä roskatiedostoja, jotka on hylättävä.

CCleaner saattaa jostain syystä jättää huomiotta joitakin tietoja, mutta System Ninja on löytänyt ja hävittänyt niin kuin sen olisi pitänyt olla alusta alkaen.

Voit olla varma, että tietokoneellesi tehty analyysi on tyhjentävä eikä jätä irti löysää päätä. System Ninjan avulla kiintolevysi vapauttaa tilaa ja on vähemmän kylläinen kuin ennen.

Systema Ninja auttaa sinua pysymään mukana optimaaliset olosuhteet tietokoneellesi Windowsin kanssa ja vaikka se ei ole parempi kuin CCleaner, se palvelee varmasti tarkoitustaan.

Tämän ohjelman viimeisimmässä versiossa on jotain, joka tunnistaa tietokoneen sisällä toistetut tiedostot. Mutta voit oppia nopeuttamaan Windows 10 -tietokonettasi mahdollisimman paljon, ja se on erittäin hyödyllistä.

Kuinka puhdistaa ja nopeuttaa Windows 10 -tietokoneeni System Ninjan avulla helposti?

esimerkki raketista, jossa on Windows 10 -kuvake sinisellä pohjalla

Tämä on erittäin intuitiivinen ja kommunikoiva samanaikaisesti koska samat vaihtoehdot kertovat yhdellä silmäyksellä, mitä tehdä.

Se sisältää vain neljä osiota, jotka tarjoavat sinulle odotettua palvelua. Puhumme niistä jokaisesta, jotta voit aloittaa tutustua kaikkeen.

  1. Roskaskanneri tai roskaskanneri, tämä osio auttaa sinua havaitsemaan kaikki roskat tai tarpeettomat tiedostot järjestelmässä.
  2. Tämän osion Järjestelmätyökalut tai -työkalut voit hallita niitä ohjelmia, jotka alkavat Windows -tietokoneellasi. Joten tässä voit asentaa tai poistaa sovelluksia, etsi päällekkäisiä tiedostoja ja lataa lisättävät laajennukset.
  3. PC -analyysi tai tietokoneanalyysi on osa, joka antaa sinulle tietoja käyttöjärjestelmästäsi ja laitteistostasi.
  4. Vaihtoehdot tai yksinkertaisesti vaihtoehdot, tämä osio on hyvin yksinkertainen, mutta sen avulla voit tehdä erittäin merkittäviä muutoksia. Vaihtoehdot -valikon avulla voit luoda poikkeuksia, eli täällä voit valita tietyn joukon tiedostoja, jotka haluat ohittaa menettelyn aikana.

Toisaalta voit ilmoittaa etukäteen, että ohjelma aloittaa prosessin skannata tiettyjä tiedostoja tietyissä kansioissa, joilla on korkeampi prioriteetti kuin muissa. Jos tämä ohjelmisto ei ole toiminut odotetulla tavalla, voit yrittää puhdistaa, optimoida ja nopeuttaa Windows -tietokoneeni Advanced SystemCare -ohjelmalla