Skip to content

Kuinka saada Canva Pro ilmaiseksi 2021

3 de lokakuu de 2021
Kuinka hankkia Canva Pro ilmaiseksi

Hanki Canva Pro ilmaiseksi: Canva on graafisen suunnittelun alusta Sydneyssä Australiassa, jonka Clifford Obrecht, Melanie Perkins ja Cameron Adams lanseerasivat 1. tammikuuta 2012. Se on saatavana 100 eri kielellä ympäri maailmaa. Canva on yleinen työkalu markkinointi- ja suunnitteluteollisuuden työntekijöille, eikä se vaadi mitään korkean teknologian tai suunnittelutaitoja.

Se tarjoaa sekä verkkosivuston että sovelluksen, ja sitä pidetään nykyajan parhaana kuvankäsittelyohjelmana. Tällä alustalla on jo pro -suunnitelmia, joilla voidaan helposti luoda valokuvia, ja sitä pidetään erinomaisena verkkosivuna esitteiden ja suunnittelun luomiseen. Canva Pro on tilauspohjainen suunnitteluratkaisu yrityksille, joka tarjoaa rajoittamattoman latauksen 60 miljoonan kuvan luettelosta ilman vesileimaa.

Täällä henkilö, jolla ei ole suunnittelu- tai luovia taitoja, voi helposti luoda kuvia sosiaalisen median viesteihin, ansioluetteloihin, YouTube -miniatyyreihin, Twitter -mainoksiin ja muihin käyttötarkoituksiin. Kokeilutarjous on avoin kaikille käyttäjille ja antaa sinulle 30 päivän Canva Pron tilauksen, jolla on rajoittamaton lataus ja pääsy kaikkiin palvelun graafisiin suunnittelu- ja markkinointiominaisuuksiin!

Voit hankkia Canva Pron ilmaiseksi yhdellä kahdesta tavasta. Yksi tapa saada Canva Pro ilmaiseksi on käyttää GitHub -opiskelijapakettia, kun taas toinen on käyttää Canva pro -tiliä kutsuyhteyden saamiseen. Käymme perusteellisesti läpi molemmat lähestymistavat.

Jos haluat saada Canva Pron ilmaiseksi, rakastat tätä artikkelia. Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka saada Canva Pro ilmaiseksi

1. Ilmainen Canva Pro ja Github Student Pack

Yksi hienoista asioista, jotka tulevat opiskelijaksi, on Github -opiskelijoiden kehittäjäpaketti. Tiedän, että me kaikki halveksimme opiskelijoina olemista, mutta jos olisimme oppineet GitHub -opiskelijapaketista, olisimme halunneet pysyä opiskelijoina ikuisesti. Github Student Developer Kit tarjoaa erilaisia ​​resursseja ilmaiseksi opiskelijoille.

Canva pro tarjoaa ilmaisen pääsyn opettajille ja opiskelijoille ympäri maailmaa. Se on totta. Canvalle pääsee ilmaiseksi mistä tahansa maasta, jos hän on opettaja tai opiskelija.

Voit ilmoittautua mainitun linkin kautta https: //education.github.com/pack voit rekisteröityä Cleverin, Googlen tai koulusi sähköpostiosoitteen kautta. Pääsyä varten on lähetettävä lomake, jossa on opetustiedot.

Kuitenkin, miten se toimii, opettajien on haettava pääsyä. Opettajat voivat myöntää käyttöoikeuden enintään 30 oppilaalle kerrallaan tilin hyväksymisen jälkeen. Saat Canva -tiimiltä sähköpostivahvistuksen, kun tiimi on tarkistanut lähetetyt tiedot, ja voit lisätä luokkasi ilmaiseksi.

2. Canva Pro -kutsulinkki

Voit myös tulla ilmaiseksi Canva Pro -käyttäjäksi käyttämällä pro -käyttäjille lähetettyä kutsuyhteyttä. Jos sinulla on Canva pro -tili, joka on luotu GitHub -paketilla, voit lisätä käyttäjiä tiimiisi ilmaiseksi ja antaa jokaiselle heistä yli 100 dollarin arvoisen Canva pro -tilauksen.

Jos sinulla ei ole GitHub -tiliä, voit tehdä sen jollakin tavalla. Näin voit käyttää Canva Pro -tilausta tiimikutsuyhteyden avulla.

  • Voit lisätä käyttäjiä tiimiisi ilmaiseksi, jos sinulla on Canva pro -tili, joka on luotu GitHub -opiskelijapaketilla.
  • Voit lisätä käyttäjiä siirtymällä Canva -valikkoon ja valitsemalla vaihtoehdon rakentaa tiimi.
  • Valitse avattavasta valikosta ”Get call connect”. Kopioi sen jälkeen yhteys.
  • Nyt sinun tarvitsee vain lähettää yhteys kaikille, jotka haluavat saada Canva Pron ilmaiseksi.
  • Avaa kutsulinkki selaimeesi ja tarkista, että luot tilin.
  • Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi rekisteröityäksesi Canvaan.
  • Onnittelut, sait ilmaisen 365 päivän Canva Pro -kokeilujakson.

3. Canva Pro järjestöille

Toinen tapa saada ilmainen pääsy Canva Prolle on ottaa Canva Pro järjestöille.

Canva tarjoaa kansanterveysjärjestöille maksuttomia elinikäisiä lisenssejä maaliskuusta 2020 alkaen koronaviruspandemian torjumiseksi. Tämä hanke on osa Canva Pro for Nonprofits -järjestelmää, joka antaa sertifioiduille voittoa tavoittelemattomille järjestöille ilmaisen pääsyn Canva Prohon.

Ohjelmaan osallistuminen edellyttää tiettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Tällä estetään alustan hyväksikäyttö. Kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat maittain.

Voit käydä mainitulla verkkosivustolla https://www.canva.com/canva-for-nonprofits/ luodaksesi tilisi napsauttamalla Käytä nyt -vaihtoehtoa ja seuraavalla sivulla voit tarkistaa, oletko oikeutettu Canva Pro non- voittoalusta tai ei.

Täytä sitten tarvittavat asiakirjat ja tiedot täyttämällä lomake. Sitten voit lähettää lomakkeen. Canvan tiimi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja hyväksyy sen. Jos heidän kriteerinsä täyttyvät tiedoillasi, voit käyttää Canva Pro -tiliä ilmaiseksi.