Skip to content

Kuinka saada essenssit League of Legendsissa erittäin nopeasti – LoL Essences

26 de elokuu de 2021
esencia lol

Videopelit ovat täynnä esineitä, jotka voidaan hankkia tekemään kokemuksestasi täydellisempi tai yksinkertaisempi. Kehittäjät asettavat nämä objektit toinen tapas, joko pelin luonnollisella tavalla hankittujen esineiden muodossa tai sellaisina, jotka voidaan ostaa mikrotransaktioilla tai DLC -pakkauksilla.

Ladattava sisältö päällä videopeli Nykyään se on laaja ja varsin rikas, ja se antaa mahdollisuuden tehdä paljon isompaa peliä ilman uuden otsikon julkaisemista, säilyttäen saman rikkaan pelin monien vuosien ajan.

Näemme tämän erilaisissa suosituissa taistelupeleissä, joita pelataan tänään, kuten Tekken, Mortal Kombat, Street Fighter, Killer Instinct ja muut. Se, että niitä lisätään uusia hahmoja, kartat, ympäristöt, musiikki, vaihtoehtoiset kampanjat jne.; saa pelin pysymään hengissä ilman tylsää fanikuntaansa.

Mutta aivan kuten voimme ostaa tämän sisällön, on pelejä, jotka saavat tätä sisältöä säännöllisesti ja täysin ilmaiseksi, kuten peleissä, kuten League of Legends. Tämä peli kehittyy jatkuvasti sen luomisesta lähtien, ja vuosi toisensa jälkeen se saa uusia mestareita, esineitä ja kaikenlaista ilmaista sisältöä.

Tämä voi kuitenkin olla hieman harhaanjohtavaa, koska voit saada kaikki nämä tuotteet ilman rahaa LOL: iin, mutta ei täysin ilmaiseksi – sinun on pelattava peliä saadaksesi ne. Aina kun tietyt kriteerit täyttyvät, pelaaja Voit voittaa pienen summan Blue Essence -nimistä valuuttaa, jota käytetään pelin eri esineiden hankkimiseen.

Joten jos haluat tietää, miten saat tämän sininen olemus Jotta voit pelata haluamallasi tavalla ja monipuolisemmin, voit lukea seuraavan opetusohjelman saadaksesi selville kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen hankinnasta ja sen toiminnasta.

Mitä voit tehdä Blue Essence -laitteella?

League of Legends on peli strategia erittäin koukuttava, jossa pelaaja hallitsee hahmon tai mestarin, jolla on erityisiä kykyjä pelata roolia pelissä. League of Legendsia on tällä hetkellä kymmeniä mestareita valita, mutta et voi leikkiä niiden kanssa milloin haluat, ellet osta niitä.

On mahdollista maksaa luottokortilla saadaksesi RP, jota käytetään eri tapahtumiin pelissä, jos et halua pelata tai odottaa saadaksesi jotain, mutta on mahdollista tehdä useita ostoksia Sininen olemus.

Blue Essencen kautta voit ostaa mestareita, kosmeettisia muutoksia niihin ja paljon muuta, mutta voi olla melkoinen prosessi saada kunnollinen summa toiminnoista, jotka haluat suorittaa pelissä.

kristalliesanssikuutio lol

Kuinka saada Blue Essence?

Blue Essence voidaan hankkia eri tavoilla pelin sisällä, mutta ennen kaikkea sinun on pelattava samaa peliä sen saamiseksi. Peli antaa sinulle 24 tunnin välein pienen harrastajan, jota voit käyttää, jotta voittaessasi pelin voit saada huomattavan summan Blue Essence, vaikka saat myös vähän joka kerta, kun pelaat peliä.

Toisaalta se on mahdollista saada sen kautta arkkuja tai Champion Essences; Saat arkut aina, kun saat S -sijoituksen pelissä, jossa on mestari, ja avaat sen avaimilla, jotka saat, kun voitat pelin. Näissä arkkuissa voi olla erilaisia ​​asioita, kuten olemus ja mestarit, jotka voit avata sen kautta erikoishintaan.

Saat myös nämä lukitsemattomat mestarit myyntiin niin kauan kuin nousta taso, saavutat pelaamalla useita tiettyjä pelejä, jotka antavat sinulle tarpeeksi kokemusta.

Kun tämä tapahtuu, saat mestarin, jonka voit avata erikoishintaan, mutta jos sinulla on jo mestari kokoelma voit yksinkertaisesti järkyttää mestarin Blue Essenceen.