Skip to content

Kuinka saada ilmainen Robux Robloxista

3 de lokakuu de 2021
Kuinka saada ilmainen Robux

Jotta voit ansaita Robuxia Robloxilla, sinun on rakennettava pelejä. Yleensä Robuxia voi ostaa oikealla valuutalla Robloxilta. Tässä viestissä käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan ilmaisen Robuxin ansaitsemisesta. Jatka lukemista.

Kuinka saada ilmainen Robux Robloxista

1. Yhteistyöohjelma

Yksinkertaisin ja nopein tapa ansaita Roblox on käyttää sen kumppaniohjelmaa. Ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada ylimääräistä rahaa Robloxista. Sinun tarvitsee vain viitata ohjelma ystävällesi ja saada hänet rekisteröitymään Robloxiin ja ostamaan jotain alustalta. Heti kun he tekevät ostoksen, alusta hyvittää muutaman Robuxin tilillesi. Nyt kumppaniohjelma toimii yksinkertaisilla tavoilla.

Sinun on käytävä Roblox -myymälässä, valittava tuote, jonka uskot ystäväsi olevan kiinnostunut ostamaan, kopioi kyseisen tuotteen linkki ja jaa se ystäväsi kanssa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse. Mitä enemmän pelaajia kutsut Robloxiin, sitä enemmän ilmaisia ​​Robux -ansaitset tällä alustalla. Tärkeää on huomata, että ilmainen Robux on saatavilla vain, kun kutsumasi henkilö tekee ostoksen. Lisäksi tarjouksen toimimiseksi henkilön on rekisteröidyttävä alustalle kumppanilinkkisi kautta.

2. Luo uusi peli

Roblox on yksi turvallisimmista ja laajimmista pelialustoista, joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata niin monta peliä kuin haluat, mutta mahdollistaa uusien pelien luomisen. Itse asiassa alusta antaa ilmaisen Robuxin niille, jotka luovat uusia pelejä Robloxin pelaajille.

Nyt hyvä uutinen on, että sinun ei välttämättä tarvitse olla koodaaja voidaksesi kehittää peliä Robloxilla. Alustalla on ainutlaatuinen pelinkehitystyökalu, joka helpottaa pelien suunnittelua. Ilmaisen valuutan ansaitsemiseen tarvitaan vain jännittävän pelin kehittäminen käyttämällä Robloxin todellista koodia, ja siinä kaikki!

Yritys korvaa sinulle ponnistelusi ja aikasi hyvittämällä tilisi ilmaisella Robuxilla, kun sinusta tulee suosittu. Jos sinulla on vaikeuksia kirjoittaa peliä Robloxilla, tutustu uusimpiin video -opetusohjelmiin ja kirjoita oma pelisi Robloxilla yksinkertaisilla vaiheilla.

3. Markkinoi peliäsi

Kun olet luonut pelin alustalle, seuraava askel on mainostaa sitä kohdeyleisöllesi. Sitä varten kumppanilinkit ovat. Joka kerta, kun henkilö kirjautuu Robloxiin kumppanilinkkisi avulla, muutama Robux hyvitetään tilillesi. Pelkästään pelin luominen ei auta; sinun täytyy laittaa se sosiaalisille sivustoillesi saadaksesi yleisön huomion. Kannusta ystäviäsi ja muita läheisiä jäseniäsi kokeilemaan peliäsi, saamaan palautetta ja tekemään pieniä muutoksia peliin.

4. Hanki Premium -jäsenyys

Okei, joten tämä menetelmä ei välttämättä ole täysin ilmainen, mutta pidä sitä investointina. Kun käytät muutaman dollarin Roblox Premium -jäsenyyteen, voit ansaita ylimääräistä Robuxia. Yhtiö tarjoaa myös erikoisalennuksia ja muita promotarjouksia Roblox -jäsenille jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Suosittelemme, että ostat premium -Roblox -jäsenyyden, koska alustalla on tonnia tuotteita, jotka ovat saatavilla vain premium -jäsenille. Ja jotta saat parhaan hyödyn näistä tarjouksista, sinun on rekisteröidyttävä alustalle.