Skip to content

Kuinka saada ilmoitus, kun joku on verkossa Whatsappissa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka saada ilmoitusta kun joku on verkossa Whatsappissa

Oletko koskaan halunnut saada ilmoituksen, kun ihastuksesi tai rakkaasi tulee verkkoon Whatsappissa? Kyllä, on melko häiritsevää avata Whatsapp keskustellaksesi tuon erityisen ystävän kanssa vain tajutakseen, että heidän viimeinen näkemyksensä on muutama tunti sitten. Eikö olekin hienoa, että saat ilmoituksen aina, kun suosikkihenkilösi tulee verkkoon Whatsappissa tai kun hän kirjoittaa muille?

Valitettavasti Whatsapp ei tarjoa tällaista ominaisuutta saada ilmoitus, kun joku tulee verkkoon.

Mutta hyvä uutinen on, että sekä Android- että iPhone-laitteille on saatavilla useita sovelluksia, jotka saavat ilmoituksen aina, kun yhteystietosi tulee verkkoon Whatsappissa.

Parasta on, että sinun ei tarvitse avata Whatsappia tai heidän profiiliaan saadaksesi tämän ilmoituksen. Toisin sanoen tiedät, onko joku verkossa Whatsappissa avaamatta sovellusta.

Täältä löydät täydellisen oppaan ilmoitusten saamisesta, kun joku on verkossa Whatsappissa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka saada ilmoitus, kun joku on verkossa Whatsappissa

Saat ilmoituksen, kun joku on verkossa Whatsappissa, asenna WeLog-sovellus puhelimeesi ja avaa se. Syötä yhteystietosi Whatsapp-numero ja napauta aktiivista. Siinä kaikki, nyt saat ilmoituksen WhatsAppissa, kun ne tulevat verkkoon.

Jos haluat saada ilmoituksia, kun joku on verkossa WhatsAppissa

 • Asenna ensin WeLog puhelimeesi.
 • Nyt tämä pyytää lupia, napauta vain ”Salli”.
 • Anna Whatsapp-numero, josta haluat saada ilmoituksen.

saat ilmoituksen, kun joku on online-tilassa whatsappissa

WhatsApp Online Notification Tracker -sovellukset

1. OnlineNotify

Ensinnäkin, ei ole ilmaista sovellusta, joka voisi ilmoittaa sinulle, kun Whatsapp-yhteyshenkilö siirtyy online- tai offline-tilaan. Jos käytät iPhonea, voit olla varma, ettei siinä ole vakiotoimintoa tai sisäänrakennettua ominaisuutta, joka voisi tarjota ilmoituksen.

Jos kuitenkin maksat pienen maksun näistä tiedoista, OnlineNotify on paras vaihtoehto.

saat ilmoituksen, kun joku on online-tilassa whatsappissa

Se on saatavana vain 1,99 dollarilla iPhone-käyttäjille, ja se kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää Whatsapp-kontaktistasi, eli kun he tulevat verkkoon, menevät offline-tilaan, keskustelevat muiden ihmisten kanssa ja niin edelleen.

OnlineNotify on toiminut todella hyvin joillekin iPhone-käyttäjille, mutta ihmiset, joilla on uusimmat iOS-versiot, kohtasivat muutamia virheitä alustan kanssa.

Ominaisuudet:

 • Ilmoita, kun valitut yhteystiedot tulevat online-/offline-tilaan Whatsappissa.
 • Kun yhteystietosi kirjoittavat ja lukevat viestejä, saat myös ilmoituksen.
 • Korvaa yhteystietojen tila heidän viimeksi nähtyinsä ja lisää online-osoitin online-käyttäjien viereen chat-luettelossa.

2. WaStat – WhatsApp-seuranta

Whatsapp Trackers on tarkoitettu Android-käyttäjille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla Whatsapp-yhteystietojen ilmoituksista. Sovellus on suunniteltu auttamaan sinua seuraamaan kontaktin tilaa helposti. Saat ilmoituksen välittömästi, kun yhteystietosi tulee verkkoon, näytät viimeksi nähdyn ajan ja näytät kaikki aikavälit kätevässä kellonäkymässä.

saat ilmoituksen, kun joku on online-tilassa whatsappissa

Ominaisuudet:

 • Lähetä sinulle ilmoituksia, kun henkilö tulee verkkoon
 • Näytä online-, offline- ja viimeksi nähty aika
 • Näytä aikavälit kellonäkymässä
 • Analysoi online-tilastot viimeisten 30 päivän ajalta
 • Valvo jopa 10 profiilia

3. mSpy Whatsapp Tracker

Joten tämä sovellus on tarkoitettu sekä Android- että iOS-käyttäjille. Se sattuu myös olemaan yksi suosituimmista mobiilisovelluksista. mSpy Whatsapp Monitoringissa on yksinkertainen käyttöliittymä ja 24/7-asiakastukipalvelu, joka on käytettävissäsi. Parasta on, että et vaadi teknisiä taitoja voidaksesi käyttää sovellusta laitteellasi.

saat ilmoituksen, kun joku on online-tilassa whatsappissa

Asennus kestää muutaman minuutin, ja kun se on asennettu, voit yhdistää sen Whatsappiin heti. Kuten muutkin tässä luettelossa mainitut sovellukset, mSpy-sovellus kertoo sinulle kaiken, mitä haluat tietää kontaktistasi.

Viimeiset sanat:

Toivottavasti tämä viesti auttoi sinua löytämään tapoja, joilla voit yrittää kerätä tietoja tietyistä Whatsapp-kontakteista. Nämä sovellukset auttavat sinua saamaan ilmoituksia säännöllisesti, olipa kyse sitten siitä, milloin ystäväsi on yhteydessä verkkoon tai kun perheenjäsen kirjoittaa.