Skip to content

Kuinka saada useita Google Voice -numeroita yhteen puhelimeen

17 de marraskuu de 2021
Kuinka saada useita Google puhelinnumeroita yhteen puhelimeen

On helppo sanoa, että yksi puhelinnumero riittää kaikille käyttäjille, mutta todellisuus on aivan toisenlainen. Jokaisella on ensisijainen matkapuhelinnumero, jota he käyttävät henkilökohtaisiin syihin, ja toissijainen numero, jota käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. He käyttävät tätä numeroa pääasiassa työhön liittyviin keskusteluihin. Joillakin on myös lankapuhelinnumero kotona työskentelyä varten. Sitten on joitakin, joilla on lankapuhelin toimistossa ja kotona.

Puheluiden hallinta eri matkapuhelinnumeroista voi olla käyttäjille melko hektistä. Elämä olisi paljon helpompaa ja nopeampaa, jos voisit käyttää vain yhtä puhelinnumeroa kaikkiin näihin tarkoituksiin. Onneksi se on mahdollista Google Voice -numerolla.

Teknologian ansiosta ihmisillä on yksi Google Voice -puhelinnumero, johon kaikki saapuvat puhelut voidaan siirtää – olipa kyseessä sitten työtoverin tai läheisen ystävän puhelu. Tämä helpottaa eri numeroiden puhelujen hallintaa yhdestä paikasta. Tässä viestissä käsittelemme muutamia nopeita ja tehokkaita tapoja saada eri Google Voice -numerot linkitettynä yhteen puhelimeen.

Miksi tarvitset Google Voice -numeron?

Yksi Google Voice -numeron monista eduista on, että sen avulla ihmiset voivat soittaa kenelle tahansa Yhdysvalloissa tai Kanadassa Gmail-tiliään käyttämällä täysin ilmaiseksi. Ongelmana on, että henkilö ei ehkä tunnista satunnaista numeroa, mikä tarkoittaa, että on hyvä mahdollisuus, että hän ei vastaa puheluun.

Nyt kysymys kuuluu: ”Onko mahdollista saada useita hyviä ääninumeroita linkitettynä yhteen puhelimeen”? Kuten edellä mainittiin, voit helposti linkittää eri matkapuhelinnumeroita yhteen Google Voice -numeroosi, mutta useiden GVN-numeroiden yhdistäminen yhteen puhelimeen voi olla hieman haastavaa.

Ensinnäkin, jos käytät tämän tekniikan kuluttajaversiota, voit käyttää vain yhtä Google Voice -numeroa. GSuiten avulla käyttäjät voivat kuitenkin linkittää matkapuhelimiinsa useamman kuin yhden numeron. Varmista, että Google Voice -numero linkitetään Google-tiliisi.

Se saattaa kuulostaa joillekin melko kätevältä, mutta useiden Google Voice -numeroiden käyttö vaikuttaa yksityisyytesi. Tämä johtuu siitä, että Google tallentaa henkilötietosi ja saattaa käyttää niitä mainontatarkoituksiin, mikä ei tee siitä loistavaa vaihtoehtoa niille, jotka ovat huolissaan yksityisyydestä.

Jos kuitenkin haluat yhdistää matkapuhelimeesi useita Google Voice -numeroita, voit tehdä sen seuraavasti.

Kuinka saada useita Google Voice -numeroita yhteen puhelimeen

1. Luo useita Google-tilejä

Helpoin tapa saada useita Google-ääninumeroita on luoda useita Google-tilejä. Sinulla voi olla yksi GVN jokaista Google-tiliä kohden. Tämän jälkeen voit luoda järjestelmän, jossa eri matkapuhelinnumeroihin saapuvat puhelut ohjataan Google Voice -päänumeroosi.

Tämä menetelmä on melko yksinkertainen, koska se helpottaa puhelujen vastaanottamista ensisijaiseen Google Voice -numeroon ilman, että hänen tarvitsee kirjautua sisään ja ulos useista Google-tileistä.

2. Luo useita satunnaisia ​​matkapuhelinnumeroita

Nyt Google Voice -numerot on yhdistetty fyysiseen puhelinnumeroon, jolloin voit luoda useita puhelinnumeroita, joita voit käyttää eri Google-tilien määrittämiseen. Voit käyttää satunnaisten matkapuhelinnumeroiden luontityökalua luodaksesi useita matkapuhelinnumeroita ja linkittääksesi ne eri Google Voice Number -tileihin.

Vaikka se kuulostaa helpolta, se saattaa aiheuttaa ongelmia, koska Googlella on melko tiukat käytännöt useiden Google Voice Number -tilien suhteen. On mahdollista, että Google Voice -tilisi lopetetaan, jos linkität ne satunnaisiin matkapuhelinnumeroihin, jotka eivät ole ensisijaisia ​​matkapuhelin- tai lankapuhelinnumeroita.