Skip to content

Kuinka salata PDF-tiedosto PDFelement-salasanasuojauksella + groovyGiveaway!

27 de toukokuu de 2021
pdfelement

PDF-tiedoston salasanasuojaus on yksi perustoimista, jotka voit tehdä estääkseen arkaluontoisten tietojen joutumisen vääriin käsiin. PDF-salauksella on merkitystä verolomakkeille, lääketieteellisille tiedoille ja muille tiukasti valvottaville asiakirjoille. Edellisessä opetusohjelmassa näytimme, kuinka voit suojata PDF-tiedostot salasanalla Windowsissa ja MacOSissa käyttämällä joitain ilmaisia ​​(ish) ratkaisuja. Tänään näytän sinulle monipuolisemman PDF-salasanasuojausmenetelmän Wondershare PDFelement. PDFelementin avulla voit estää käyttäjiä avaamasta PDF-tiedostoa ilman salasanaa, mutta voit myös rajoittaa muokkaamista ja tulostamista hieman tarkemmin kuin aiemmin osoittamamme menetelmät. PDFelement on saatavana Windowsille ja Mac, mutta näytän sinulle Windows-version.

PDF-tiedoston salaus PDFelementissä (salasanasuojatut PDF-tiedostot)

Kun lisäät salasanan PDF-tiedostoon, salaat sen myös. Tämä tarkoittaa, että vaikka joku ohittaisi jotenkin kehotuksen syöttää salasana, hän ei pystyisi salaamaan sisältöä syöttämättä ensin salasanaa. Salasanan lisääminen olemassa olevaan PDF-tiedostoon PDFelementissä on helppoa.

 1. Avaa PDF PDFelementissä ja napsauta Suojella välilehti.
 2. Klikkaus Salasana.
 3. vuonna Salasanasuojaus Ota valintaikkuna käyttöön ”Vaadi salasana asiakirjan avaamiseksi” -vaihtoehto lisäämällä valintaruutu ruutuun.
 4. Syötä salasana Salasana -kenttään ja vahvista se Vahvista salasana ala.
 5. Klikkaus OK.

Tehty. Kun joku avaa PDF-tiedoston missä tahansa ohjelmassa, häntä pyydetään antamaan salasana.

PDFelement PDF -rajoitukset

Voit rajoittaa PDF-tiedostojen muokkaamista ja tulostamista PDF-tiedostojen salauksen sijasta tai lisäksi Salasanasuojaus valintaikkunassa. Tämä on kätevää sanoa, jos haluat lähettää jollekulle esimerkkiesitteen, mutta et anna heille tekijänoikeuksia tai jos sinulla on vakiolomake, jota et halua kenenkään muuttavan.

  1. Alkaen Salasanasuojaus valintaikkuna (Suojella > Salasana), siirry Käyttöoikeudet -osiossa ja ota käyttöön ”Vaadi salasana suojausasetusten muuttamiseksi ja tiettyjen toimintojen saamiseksi.”
  2. Kirjoita salasana ja vahvista se asianmukaisissa kentissä.
  3. Muokkaa asetuksia mielesi mukaan. Klikkaus OK kun valmis. – Tässä ovat vaihtoehdot:
 • Tulostus sallittu: Valitse Ei mitään, Matala resoluutiotai Korkea resoluutio.
 • Muutokset sallittu: Valitse Sivujen lisääminen, poistaminen ja kääntäminen Lomaketiedostojen täyttäminen ja allekirjoittaminen; Kommentoiminen, lomakekenttien täyttäminen ja allekirjoittaminen; Kaikki paitsi otesivut.
 • Ota käyttöön tekstin, kuvien ja muun sisällön kopiointi: Ota käyttöön tai poista käytöstä.

 

Käyttöoikeudet ja rajoitettu muokkaus eroavat koko PDF: n salaamisesta. Se on myös vähemmän turvallinen. Suurin osa ohjelmista kunnioittaa asettamiasi käyttöoikeuksia. Esimerkiksi, kun poistat tulostamisen käytöstä PDF-tiedostossa ja avaat sen Microsoft Edgessä, Tulosta vaihtoehto on harmaana.

Käyttöoikeuksien osaan lisäämäsi salasana koskee vain näiden rajoitusten muuttamista tuetussa ohjelmassa (kuten PDFelement ja Adobe Acrobat). Sinun ei tarvitse antaa salasanaa nähdäksesi tiedoston, joten se tarkoittaa, että joku määritetty voisi mahdollisesti kiertää nämä asetukset. Itse asiassa Wondershare tekee ohjelman, joka poistaa PDF-rajoitukset, nimeltään Wondershare PDF Password Remover. Selkeyden vuoksi ohjelmat, kuten Wondershare PDF Password Remover, eivät anna sinun murtaa salattua PDF-tiedostoa – sinun on silti tiedettävä salasana, jotta pääset alkuun tiedostoon, jos olet suojattu salasanalla koko jutun. Mutta jos olet asettanut rajoituksia vain käyttöoikeuksien avulla, PDF-tiedostoa ei salata.

Salasanojen hallinta

Wondershare PDFelement -sovelluksessa on salasanojen hallintaominaisuus, jonka avulla voit tallentaa salasanoja salattujen ja salasanalla suojattujen tiedostojen helppoon käyttöön. Oletetaan esimerkiksi, että työskentelet toimistossa, joka salaa salasanat aina tietyllä salasanalla. Tai ehkä on olemassa tietty salasana, jota käytetään tietyn tason työntekijöille tai käyttäjille, joilla on tietty tietotarve (NTK). Voit syöttää enintään kolme salasanaa Salasanojen hallinta valintaikkuna, jotta ne syötetään automaattisesti, kun avaat salasanalla suojatun PDF-tiedoston PDFelementissä. Tämä säästää sinua kirjoittamasta ja kirjoittamasta monimutkaisia ​​salasanoja.

 1. Klikkaa Suojella välilehti.
 2. Klikkaus Salasanojen hallinta.
 3. Anna enintään kolme salasanaa ja napsauta OK.

Nyt kun avaat salasanasuojatun PDF-tiedoston, sinua ei pyydetä antamaan salasanaasi (kunhan se on yksi kolmesta salasanan hallinta-asetuksissa). Pidä sitä kuin PDF-avaimenperä.

Koko Wondershare PDFelement -katsaus

Jos tämä ohjelma näyttää sinulle tutulta, se johtuu siitä, että tarkistimme tämän aiemmin groovyPostissa. Katso se: WonderShare PDFelement Review: Kevyt, monipuolinen Adobe Acrobat Alternative.

Haluan todeta, että koska tarkistimme viimeksi PDFElementin, Wondershare on julkaissut päivityksen. Tarkistimme Windows-version PDFelement-version 5.10.1. Viimeisin on PDFelement-versio 5.11.0 Windowsille. Uusia ominaisuuksia ja parannuksia ovat:

 • OCR ja skannaus
  • Vaihda DPI-asetukseksi suurempi tarkkuus, kun suoritat tekstintunnistusta yhdellä skannatulla PDF-tiedostolla.
  • Suorita tekstintunnistus vain valitulla sivulla.
  • Täydentävä OCR-kielituki ruotsille, suomen, tanskan ja norjan kielelle.
  • Keskeytä ja jatka ladatessasi OCR-laajennusta.
  • Erä OCR useista skannatuista PDF-tiedostoista.
 • PDF-tiedostojen muokkaaminen ja katselu
  • Siirrä kohdetta nuolinäppäimillä.
  • PDF-kirjanmerkit näytetään oletuksena, kun näkymäasetus on asetettu automaattitilassa.
  • Parannettu muuttuvan tekstin tuki PDF-tiedostoissa.
  • Parannettu muokkausominaisuuksien suorituskyky suuremmalla tarkkuudella ja nopeudella.
 • Virhekorjauksia ja muita pieniä muutoksia

Vielä yksi asia … se on groovyGiveaway!

PDFelement on tähtien mukainen PDF-muokkaustyökalu, joka vie sinut sen ulkopuolelle, mitä ilmaiset PDF-editorit antavat sinun tehdä. Hinta 69,95 dollaria (ilman tekstintunnistusta) tai 89,95 dollaria (tekstintunnistuksen kanssa) on paljon edullisempi vaihtoehto kuin Adobe Acrobat, joten se on vaihtoehto, jota suosittelen erittäin paljon toimistoille ja pienyrityksille.

Mutta…

Eikö olisi hienoa, jos saisit sen ilmaiseksi? Jos olet yksi kahdeksasta onnekasta groovyPost-lukijaa, voit! Annamme kahdeksan täydellistä lisenssiä Wondershare PDFelementille ilmaiseksi. Päästäksesi uudelleentwiitata tämä artikkeli Twitterissä hashtagilla #groovygiveaway. Ensimmäiset kahdeksan artikkelin uudelleentwiittavaa lukijaa saavat ilmaisen lisenssin PDFelementille.