Skip to content

Kuinka selvittää, kuka soitti sinulle ”Ei soittajan tunnusta” -yksityisnumerosta

17 de marraskuu de 2021
Kuinka selvittaa kuka soitti sinulle yksityisesta numerosta Ei soittajan tunnusta

Jos olet saanut säännöllisesti puheluita ilman soittajan tunnusta tai yksityisiä numeroita, olet todennäköisesti ollut erittäin turhautunut näiden puhelujen lopettamisesta. Nykyään kaikki ovat asentaneet Truecaller-sovelluksen, joka ilmoittaa sinulle soittajan tunnuksen, kun saat puhelun. Vaikka soittajan tunnus voi auttaa ihmisiä tunnistamaan soittajan, jotkut ihmiset piilottavat puhelinnumeronsa ja soittajan tunnuksensa, jotta he voivat soittaa puheluita paljastamatta henkilöllisyyttään.

No Caller ID -ominaisuutta käytetään pääasiassa estämään henkilöllisyyttäsi, mutta sitä käytetään nykyään suurelta osin laittomiin tarkoituksiin. Nämä puhelut voivat olla naamioituneilta, piilotetuilta ja tuntemattomilta käyttäjiltä, ​​jotka saattavat yrittää häiritä sinua. Toimintoa käytetään pääasiassa suojaamaan tietojasi joutumasta kolmansille osapuolille. Joskus puhelinmyyjät käyttävät tätä ominaisuutta ottaessaan yhteyttä eri ihmisiin tuotemarkkinointia varten.

Onneksi on olemassa useita tapoja löytää tuntemattoman soittajan henkilöllisyys ilman soittajan tunnusta, ja se on melko yksinkertainen prosessi.

Täältä löydät täydellisen oppaan, kuinka voit selvittää, kuka on soittanut sinulle ”Ei soittajan tunnusta” -yksityisnumerosta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka selvittää, kuka soitti sinulle ”Ei soittajan tunnusta” -yksityisnumerosta

1. Ota yhteyttä verkkopalveluntarjoajaasi

Verkkopalveluntarjoajasi tallentaa kaikki puhelusi sekä sinulle soittavan henkilön tiedot. He määrittävät yksilöllisen anonyymin soittajan tunnuksen jokaiselle sinuun yhteyttä ottavalle numerolle. Palvelu on suunniteltu tunnistamaan tuntemattomista numeroista saapuneiden puhelujen luotettavuus ja tarkkuus.

Jos olet ottanut tämän palvelun käyttöön, palveluntarjoajasi velvoittaa jokaisen soittajan paljastamaan henkilöllisyytensä ottaakseen sinuun yhteyttä.

Toisin sanoen kukaan ei voi häiritä sinua tuntemattomalla numerolla, kun soittajan tunnuspalvelu on käytössä. Matkapuhelinyhtiösi pyytää sinua toimittamaan koko nimesi, osoitteesi, päivämääräsi ja kellonaikasi, jolloin sait nämä puhelut, sekä muita tietoja soittajan jäljittämiseksi ja tämän palvelun mahdollistamiseksi.

2. Avaa soittajan tunnus -sovellus

TrapCall on yksi paljastavista soittajan tunnistussovelluksista, joka on suunniteltu paljastamaan käyttäjän todellinen henkilöllisyys. Jos henkilö käyttää Ei soittajan tunnusta -ominaisuutta ottaakseen sinuun yhteyttä, ota TrapCall ja muut vastaavat paljastavat sovellukset käyttöön saadaksesi numeron estettyä.

ei soittajan tunnusta

Kun palvelu on aktivoitu, lisäät tuntemattomat numerot mustalle listalle. Kun olet lisännyt käyttäjän mustalle listalle, hän ei voi soittaa sinulle. Itse asiassa heidän numeronsa estetään, ja he saavat viestin, jonka mukaan numero, jota he yrittävät soittaa, ei ole käytössä. Saat myös tiedot numerosta, jota yrität soittaa, sekä lisätiedot.

Koska ihmiset eivät voi soittaa näihin numeroihin tai seurata numeroiden käyttäjätunnuksia, nämä yritykset uskovat, että he eivät koskaan jää kiinni laittomasta markkinointitoiminnasta. Mutta jotkut muut käyttäjät saattavat käyttää ominaisuutta ottaakseen sinuun yhteyttä.