Skip to content

Kuinka seurata jonkun Facebook-tilin sijaintia

17 de marraskuu de 2021
Kuinka seurata jonkun Facebook tilin sijaintia

Jonkun elävän sijainnin ja IP-osoitteen seuraaminen sosiaalisessa mediassa ei ole enää haastava tehtävä. Itse asiassa elämme maailmassa, jossa jonkun sosiaalisen median tilin sijainnin seuranta voidaan tehdä muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla. Sijainnin seuranta on hyödyllistä, kun joku häiritsee sinua verkossa tai lähettää sinulle sopimattomia viestejä. Rikostutkintaosasto luottaa enimmäkseen sosiaalisiin verkostoihin ihmisten tarkan sijainnin selvittämiseen.

Jos olet innokas Facebook-käyttäjä, saatat jo tietää tämän sosiaalisen median alustan perusominaisuudet. On kuitenkin muutamia ominaisuuksia, joita useimmat käyttäjät eivät tunne.

Ihmiset eivät esimerkiksi tiedä sisäänrakennetusta sijainnin sisäänkirjautumisominaisuudesta, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa jonkun Facebook-sijainnin ilmaiseksi. Olet ehkä myös huomannut, että viestissä on sijaintivaihtoehto, jossa ihmiset voivat näyttää sijaintinsa postauksen aikana.

Joten ihmisten on helpompi seurata jonkun Facebook-tilin sijaintia tarkistamalla heidän viimeisimmät viestinsä ja tarinansa.

Tällä lähestymistavalla on kuitenkin varjopuolensa.

Käyttäjien ei ole pakollista näyttää sijaintiaan Facebook-viesteissä. Useimmat käyttäjät jättävät tämän sijaintialueen tyhjäksi tai joskus he poistavat sijainninseurantaominaisuuden kokonaan käytöstä.

Nyt kysymys kuuluu, kuinka voit seurata Facebook-tilin sijaintia, joka pitää sijaintialueen tyhjänä tai poistaa sijaintiasetukset kokonaan käytöstä?

No, voit käyttää iStaunchin Facebook Location Tracker -työkalua seurataksesi jonkun Facebook-tilin sijaintia reaaliajassa Google Mapissa ilmaiseksi.

Hyvä uutinen on, että voit löytää IP-osoitteen myös Facebookista iStaunchin ja Messengerin Facebook IP Address Finderin avulla.

Facebookin sijainnin seuranta on kuitenkin mahdollista vain, kun kohdekäyttäjälläsi on aktiivinen tili Facebookissa. Vanhemmat voivat esimerkiksi helposti seurata lapsensa sijaintia tietääkseen, ovatko he turvallisissa paikoissa.

Koska Facebook antaa käyttäjien seurata toisen käyttäjän sijaintia, on mahdollista, että joku voi jäljittää myös sinun sijaintisi. Ei voida kiistää, että Messengeriin liittyy suurempi riski kuin käyttäjä voisi kuvitella.

Asiat muuttuvat entistä monimutkaisemmiksi Facebookin käyttäjille, joilla on paljon sosiaalisia ystäviä, joiden kanssa he ovat olleet vuorovaikutuksessa vain Internetin kautta.

Jos haluat seurata jonkun Facebook-tilin sijaintia, tulet rakastamaan iStaunch-työkalun Facebook Location Tracker -sovellusta.

Itse asiassa,

Täältä löydät myös erilaisia ​​tapoja seurata jonkun sijaintia Facebookissa ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka seurata jonkun Facebook-tilin sijaintia

Sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija seurataksesi käyttäjän sijaintia Facebookissa. Prosessi on melko yksinkertainen.

Katsotaanpa kaikkia mahdollisia tapoja tehdä se.

1. Facebook Location Tracker

Avaa iStaunchin Facebook Location Tracker -työkalu puhelimessasi. Kirjoita Facebook-profiilin linkki tai käyttäjänimi annettuun ruutuun ja napauta jäljityspainiketta. Valitse seuraavaksi vain elävä sijaintivaihtoehto, niin näet ystäväsi nykyisen sijainnin Google Mapsissa ilmaiseksi.

Facebook Location TrackerTämä voi kestää jopa 1–2 minuuttia sijainnin seuraamiseen

2. iStaunchin Facebookin IP-osoitteen etsijä

Jos käyttäjä ei näytä sijaintiaan Facebook-viestissä, älä huoli, voit käyttää iStaunchin Facebook IP Address Finder -ohjelmaa IP-osoitteen jäljittämiseen ilmaiseksi.

Näin voit:

 • Avaa Facebookin IP-osoitehaku.
 • Kirjoita käyttäjänimi, jonka sijaintia haluat seurata.
 • Anna captcha vahvistusta varten.
 • Napauta sen jälkeen lähetyspainiketta.
 • Seuraavaksi näet Facebook-tilin sijainnin.

3. Sijainnin seuranta Facebook Messengerin avulla

Messenger tarjoaa vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat jäljittää messenger-ystävänsä henkilökohtaisesti. Käyttäjät voivat jakaa nykyisen sijaintinsa Messenger-ystäviensä kanssa ja pitää heidät ajan tasalla olinpaikastaan.

Näin voit:

 • Aloita keskustelu Facebook Messenger -ystäväsi kanssa seurataksesi heidän sijaintiaan.
 • Napsauta neljää pistettä, jotka näkyvät oikeassa alareunassa.

seurata facebook-tilin sijaintia

 • Napauta sinistä sijaintikuvaketta.

seurata facebook-tilin sijaintia

 • Salli sijainnin käyttöoikeus jakaaksesi ystäviesi kanssa.

seurata facebook-tilin sijaintia

 • Valitse seuraavaksi Aloita live-sijainnin jakaminen.

seurata facebook-tilin sijaintia

 • Sijaintisi lähetetään henkilölle, jonka kanssa aloitit keskustelun.
 • On hyvä mahdollisuus, että kohdekäyttäjä vastaa sijaintinsa.

seurata facebook-tilin sijaintia

4. Sijaintitunnisteet ja hashtagit

Toinen tapa löytää ystäväsi sijainti on tarkistaa kaikki hänen Facebook-tarinansa. Käyttäjillä on tapana jakaa osoitteensa ja nykyisen sijaintinsa hashtag-muodossa tarinoissaan ja Facebook-julkaisuissaan. Voit kerätä heidän osoitteensa tarkistamalla heidän tarinansa säännöllisesti.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa hashtagia, joka ehdottaa käyttäjän sijaintia. Heti kun napsautat Näytä sijainti, sinut ohjataan Google Mapsiin, josta voit etsiä heidän osoitteensa.

Temppu ei ehkä auta sinua tietämään käyttäjän nykyistä sijaintia, koska viimeinen kerta, kun käyttäjä julkaisi kuvan, voi olla eri sijainnista kuin hänen todellinen osoite. Mutta menetelmä on silti kokeilemisen arvoinen.

5. Kolmannen osapuolen sijainninseurantasovellukset

Jos et pysty seuraamaan kohdekäyttäjän sijaintia yllä luetelluilla menetelmillä, kokeile parasta mahdollista lähestymistapaa eli kolmannen osapuolen sijainninseurantasovelluksia. Varmista, että nämä sovellukset voivat johtaa käyttäjän yksityisyyden loukkaamiseen. Sitä suositellaan vain, kun käyttäjä häiritsee sinua tai lähettää uhkauksia sosiaalisessa mediassa.

Verkossa on monia Facebookin sijainninseurantaohjelmistoja ja -sovelluksia. Voit kopioida käyttäjän Facebook-profiilin ja liittää sen seurantaruutuun poimiaksesi hänen nykyisen sijaintinsa.

Johtopäätös

Kuten edellä mainittiin, Facebook-käyttäjän sijainnin seuraaminen ei ole haastavaa, kunhan olet kohdekäyttäjän ystävä. Varmista, ettet seuraa käyttäjän IP-osoitetta tai sijaintia laittomissa tarkoituksissa.