Skip to content

Kuinka seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia

17 de marraskuu de 2021
Kuinka seurata jonkun Snapchat tilin sijaintia

Siitä lähtien, kun Snapchat lanseerattiin, se on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa. Ei vain tarinoidensa ja jännittävien suodattimiensa vuoksi, vaan tämä sosiaalisen verkostoitumisen sovellus on houkutellut nuorempia väestöryhmiä ainutlaatuisilla kyvyillään seurata ihmisten sijaintia. Lisäksi se tarjoaa mahtavia valokuvien ja videoiden jakamisvaihtoehtoja, jotka tekevät siitä varsin luotettavan vaihtoehdon nuorelle sukupolvelle.

Näyttää siltä, ​​​​että alusta paranee jatkuvasti jokaisen julkaisemansa uuden ominaisuuden myötä, ja yksi tällainen ominaisuus, jonka he esittelivät yleisölle vuonna 2017, oli ”Snap Map”.

Kuten nimestä voi päätellä, Snap Map antaa sinulle selkeän kuvan reaaliaikaisesta sijainnistasi, voit seurata ystäviäsi tällä alustalla ja muiden tapahtumien sijaintia.

Se saattaa näyttää yllättävältä, mutta voit itse asiassa saada useita tapoja tietää Snapchat-käyttäjien sijainnit. Snap Map -ominaisuus on myös melko hyödyllinen siellä. Tämä on sisäänrakennettu sijainninseuranta, jota voit käyttää nyt.

Ensi silmäyksellä se saattaa tuntua turva- ja yksityisyysongelmalta käyttäjille, koska se paljastaa reaaliaikaisen sijainnin, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että Snap Map on auttanut ihmisiä monin tavoin.

On myös monia oikeutettuja syitä, miksi saatat haluta seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia. Ehkä tapasit juuri uuden ystävän, seurasit häntä Snapchatissa ja haluat nyt tietää, missä he ovat. TAI Ehkä haluat tietää, missä julkiset tapahtumat pidettiin.

Snapchatissa jonkun sijainnin seurannan päätarkoitus on ymmärtää, kuinka kaukana ystäväsi ovat sinusta. Voit helposti seurata niitä reaaliajassa ja myös määrittää sijaintisi Snapchatissa.

Tällä ominaisuudella on kuitenkin haittapuoli.

Käyttäjien ei ole pakollista näyttää sijaintiaan Snap-Mapissa, he voivat jopa poistaa sijainninseurantaominaisuuden käytöstä. Jos kohdekäyttäjäsi on poistanut sijaintinsa käyttöoikeuden, et voi seurata häntä.

Nyt kysymys kuuluu, kuinka voit seurata jonkun Snapchat-profiilin sijaintia, joka poisti Snap-Map-ominaisuuden käytöstä?

No, voit käyttää iStaunchin Snapchat Location Tracker -sovellusta seurataksesi jonkun sijaintia Snapchatissa ilmaiseksi.

Itse asiassa,

Täältä löydät myös täydellisen oppaan kuinka seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia Google Mapissa reaaliajassa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia

1. Snapchat Location Tracker

Avaa iStaunchin Snapchat Location Tracker. Kirjoita Snapchat-käyttäjänimi annettuun ruutuun ja napauta jäljityspainiketta. Valitse sieltä vain elävä sijaintivaihtoehto, niin näet ystäväsi nykyisen sijainnin.

Snapchat Location TrackerTämä voi kestää jopa 1–2 minuuttia sijainnin seuraamiseen

2. iStaunchin Snapchat IP Address Finder

Jos käyttäjä on poistanut Snap-Map-ominaisuuden käytöstä, älä huoli, voit myös käyttää iStaunchin Snapchat IP Address Finderia ja seurata heidän sijaintiaan helposti.

Näin voit:

 • Avaa Snapchat IP Address Finder.
 • Kirjoita käyttäjänimi, jonka sijaintia haluat seurata.
 • Anna captcha vahvistusta varten.
 • Napauta sen jälkeen lähetyspainiketta.
 • Seuraavaksi näet Snapchat-profiilin sijainnin.

3. Sisäänrakennettu SnapMap-ominaisuus

Tämä prosessi on sinulle helppoa, kun ystäväsi on jakanut sijaintinsa kanssasi SnapMapin kautta. Sinun olisi helppo seurata heidän olinpaikkaansa, koska pidät heitä silmällä.

Seuraavat vaiheet ovat tärkeitä tässä asiassa:

Vaihe 1: Käynnistä ensin Snapchat ja pysy kojelaudassa. Napauta näytön alareunassa olevaa sijaintikuvaketta.

Vaihe 2: Kun teet sen, Snap Map alkaa latautua näytölle. Näyttöön tulee karttakatsaus, jossa on bitmojien lukumäärä, joista jokainen edustaa jokaista ystävää.

Vaihe 3: Jos napautat jonkun ystäväsi bitmojia, voit tietää heidän sijaintinsa. Sijainnit lähennettäisiin, ja tiedät sijainnin tarkasti.

seurata snapchat-tilin sijaintia

Sijainnin käyttöoikeuden pyytäminen ystäviltäsi

Jos et löydä ystävää Snapchat-kartalta, se johtuu todennäköisesti siitä, että heidän sijaintiaan ei ole otettu käyttöön. Nyt ainoa tapa löytää ystäviesi sijainti Snapchatissa on pyytää heitä.

Näin voit:

 • Vieraile ystäväsi profiilissa.
 • Tarkista Snap Map ja valitse sitten ”Pyydä sijaintia”.
 • Nyt on täysin heistä päätettävissä, näyttääkö ystäväsi sinulle sijaintinsa vai ei.
 • He voivat joko hyväksyä pyynnön tai hylätä sen.

Huomautus: Jos joku on poistanut sijaintinsa käyttöoikeuden, et voi seurata häntä. Et voi mitenkään löytää henkilöä, joka kieltää pyyntösi tai joka ei ole paljastanut sijaintiaan sinulle. Vielä tärkeämpää on, että kunnioitat heidän yksityisyyttään.

Kuinka voit ottaa sijaintisi käyttöön

Käännä vain painiketta, jossa lukee ”löydä sijaintisi”, niin sijaintisi näkyy ihmisille, jotka seuraavat sinua tällä sosiaalisen sivustolla. Heti kun olet aktivoinut tämän ominaisuuden, voit ottaa Ghost Mode -tilan käyttöön sovelluksessa.

Jos et ole tehnyt sitä aiemmin, voit käydä profiilissasi, valita ”vaihde”-painikkeen ja napsauttaa sitten ”Katso sijaintini” asetusvälilehdeltä. Kun selaat alustaa Ghost Mode -tilassa, henkilöllisyytesi piilotetaan kaikilta. Toisin sanoen kukaan ei voi tietää milloin ja mistä käytät Snapchatia. Jos se ei kuitenkaan ole jo poistettu käytöstä, sinun on ehkä määritettävä tietosuoja-asetukset.

Alusta vaatii sinua säätämään tietosuoja-asetuksia, ja saat seuraavat vaihtoehdot:

 • Ystäväni: Ihmiset, joiden kanssa olet ystäviä Snapchatissa, näkevät sijaintisi.
 • Ystäväni paitsi: Kaikki läheiset ystäväsi näkevät sijaintisi, paitsi ne, jotka olet jättänyt pois luettelosta.
 • Vain nämä ystävät: Vain valitsemasi henkilöt näkevät sijaintisi Snapchatissa.

4. Kolmannen osapuolen Snapchat Location Tracker

On olemassa joitain kolmannen osapuolen seurantalaitteita, joita voidaan käyttää, kun on kyse oikeista seurantavalinnoista. Sisäänrakennettu seuranta voidaan sammuttaa, joten et voi seurata sitä. Tässä tapauksessa muiden kolmannen osapuolen seurantaohjelmien käyttö voi tarjota sinulle oikean tuloksen.

Näin ollen sinulla voi olla sopivia vaihtoehtoja yksityiskohtien hankkimiseen. Viestit voidaan myös lukea samalla kautta. Nämä viestit voidaan poistaa myöhemmin. Nämä seurantalaitteet ovat yhtä hyödyllisiä myös muissa sosiaalisen median sivustoissa, kuten Instagram, Facebook, Viber, WhatsApp, Line, WeChat jne., jotka käsittivät yhteystiedot, viestit, videot, puhelulokit jne.

Nämä ovat siis edellä mainitut vaihtoehdot, joita voidaan käyttää Snapchatin sijainnin seurannassa. Jos olet tarpeeksi tarkka, on varmaa, että saat nyt oikean menetelmän samaan.

Kuinka kytkeä SnapMap-ominaisuus pois päältä

On totta, että Snapchatin sijainninseurantaominaisuus sattuu olemaan erittäin tärkeä ja hyödyllinen. Joskus ominaisuus voi kuitenkin tarjota negatiivisia tuloksia.

Esimerkiksi, jos väärä henkilö luo ystävyyden lastesi kanssa, hän voi helposti jäljittää heidän sijaintinsa ja tehdä sairaita. Siksi SnapMap-ominaisuuden poistaminen käytöstä on välttämätöntä yksityisyyden suojaamiseksi.

Sinun on käynnistettävä Snapchat ja siirryttävä karttaosaan. Tätä varten sinun on nipistettävä aloitusnäytöstäsi ja napsautettava sitten mainittua rataskuvaketta.

Muuten voit myös siirtyä käyttämääsi Snapchat-profiiliin ja käyttää Snapchat-asetuksia.

Siellä sinulla on mahdollisuus muokata tapoja, joilla haluat jakaa Snapchat-sijaintisi. Ystävienne mukaan voit tehdä mukautuksia.

Jos kytket Ghost Mode -tilaan, seurantaominaisuudet poistetaan käytöstä. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pysäyttää seurantaprosessin.

Kuinka Snapchat voi löytää sijaintisi?

Jos et ole vielä antanut Snapchatille pääsyä sijaintiisi, saat viestin, jossa lukee ”Snapchat haluaa käyttää sijaintiasi”. Heti kun syötät Snap Map -sovelluksen, sinun on napsautettava ”Salli”. Jopa haamutilassa olevien on valittava tämä vaihtoehto, jotta he voivat nähdä ihmisten sijainnin.

Tarkastele ystäviesi ja muiden sijaintia Snapchatissa

Ensinnäkin, voit tarkastella vain seuraamiesi ystävien sijaintia Snapchatissa vain, jos he ovat ottaneet sijaintinsa käyttöön. Aivan Snap Map -sovelluksen yläosasta löydät hakupalkin, josta voit seurata ystäväsi sijaintia. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa heidän käyttäjätunnuksensa, niin sovellus vie sinut samannimisille ihmisille. Snapchatissa on myös toinen mielenkiintoinen ominaisuus eli Heat Map. Tästä osiosta löydät lämpimät alueet, joille ystäväsi ovat luoneet Snapchat-tarinoita.