Skip to content

Kuinka soittaa takaisin Ei soittajan numeroa

16 de marraskuu de 2021
Kuinka soittaa ei soittajan numeroa

Soita takaisin Ei soittajan numeroa: Puhelimessasi estetty numero ei näy tavallisina soittajatunnuksina, mikä tarkoittaa, että tälle käyttäjälle on monimutkaista soittaa takaisin. Ihmisille voi olla melko turhauttavaa käsitellä puheluita, joihin ei ole liitetty soittajan tunnuksia. Yksi asia, jonka voit tehdä, on soittaa takaisin syöttämällä maasi paluukoodi.

Tämä on paras mahdollinen tapa soittaa takaisin jollekin, joka soittaa sinulle ei-soittajan tunnuksella. Sinun on kuitenkin käytettävä Truecaller-sovellusta tai vastaavaa sovellusta sinulle soittavan henkilön tunnistamiseksi.

Jos haluat soittaa takaisin numeroon, jossa ei ole soittajaa, rakastat tätä opasta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka soittaa takaisin Ei soittajan numeroa

Ennen kuin menemme yksityiskohtiin, tiedä, että tämä menetelmä toimii vain, kun henkilö, jolle haluat soittaa, on viimeksi äskettäin valitsemiesi numeroiden luettelossa. Numeron on kuuluttava henkilölle, jotta tämä temppu toimisi.

Valitettavasti monet ei-soittajanumerot ovat vain Robo-soittajia, jotka soittavat sinulle tarkistaakseen ja varmistaakseen, että numerosi on edelleen käytössä.

Kuten aiemmin mainittiin, menetelmä on melko yksinkertainen. Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

Etsi numero, johon haluat soittaa takaisin. Kirjoita sitten takaisinsoittokoodi soittaaksesi takaisin numeroon.

Joissakin tapauksissa saat tiedon soittajan numerosta ennen kuin puhelu siirretään henkilölle. Soitto-palautuspalvelu auttaa sinua keräämään soittajan tiedot, jolloin sinun on helpompi tietää, kuka sinulle soitti.

Kun tiedät numeron, sinun on helpompi soittaa takaisin henkilölle. Yksi huomioitava asia on, että useimmat puhelut, jotka vastaanotat ei-soittajatunnuksesta, tulevat estetyiltä käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa, että suurin osa näistä puheluista on automaattisia puheluita. Jos saat joskus viestin, jossa sanotaan, että puhelusi on katkennut, tiedä, että se ei ollut henkilöltä.

Viimeinen keinosi on soittaa numeroon *57 Yhdysvalloissa voidaksesi jäljittää sinulle soittavan numeron.

On parempi merkitä numero paperille, jotta sinulla on numero valmiina, jos joudut soittamaan jollekin tulevaisuudessa. Näin saat numeron, josta voit ilmoittaa poliisille, jos henkilö alkaa häiritä sinua tai aiheuttaa muita ongelmia.

Viimeiset sanat:

Viimeinen vaihe toimii, kun et pystynyt jäljittämään numeroa millään yllä mainitulla menetelmällä. Sen lisäksi se on varattava vakaville ongelmille, eli silloin, kun joku häiritsee sinua tai aiheuttaa sinulle minkäänlaista vaivaa. Yllä oleva koodi on tarkoitettu Yhdysvalloissa asuville henkilöille.

Jos olet toisesta maasta, harkitse alueesi paikallispuhelupalvelun soittamista jäljityskoodin tunnistamiseksi. Nämä olivat siis vinkkejä puhelun jäljittämiseen ei-soittajan tunnuksesta. Toivottavasti se auttoi sinua löytämään tiedot henkilöstä, joka on soittanut sinulle usein.