Skip to content

Kuinka tarkastella jonkun WhatsApp-puheluhistoriaa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka tarkastella jonkun WhatsApp puheluhistoriaa

Tarkastele jonkun WhatsApp-puheluhistoriaa: Jos yrität selvittää, onko mahdollista seurata jonkun WhatsApp-viestejä ja puheluita Android-älypuhelimilla ja iPhone-puhelimilla, olet onnekas, koska tämä artikkeli opastaa sinua tekemään tämän.

WhatsApp-viestejä ja puheluita voidaan seurata kuten muita sosiaalisen median ja internetpohjaisia ​​viestintäjärjestelmiä Android- ja iPhone-puhelimissa. Mutta ennen kuin kuvailet kuinka voit tehdä tämän seurannan, on tärkeää selittää, miksi seuranta voi olla tarpeen tiettyinä aikoina.

Miksi seurata WhatsApp-puheluhistoriaa?

Tällaisten viestien ja puheluiden seurannan tärkein merkitys on turvallisuuden varmistaminen. Tämä koskee erityisesti lapsia ja lapsia. Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia hyvin varhaisesta iästä lähtien. Tilastot osoittavat, että 10–14-vuotiaat lapset omistavat älypuhelimia ja ovat erityisen riippuvaisia ​​niiden käytöstä.

Todellisessa maailmassa kukaan vanhempi ei kuitenkaan haluaisi jättää lapsiaan ilman valvontaa vieraiden kanssa, ja siksi on myös tärkeää tehdä sama verkossa Internetissä. Ei ole järkevää jättää lapsia ilman valvontaa sosiaalisessa mediassa, jossa he voivat ottaa yhteyttä niin moneen vieraaseen, jolla voi olla haitallisia aikomuksia. Tämän huomiotta jättäminen voi saada lapset tekemään vääriä elämänvalintoja tai antautumaan haitallisiin toimiin, jotka voivat vahingoittaa heidän tulevaisuuttaan. Tämän välttämiseksi kannattaa harkita lasten älypuhelimien, WhatsApp-puheluiden ja viestien seurantaa.

Monet yritysten omistajat harkitsevat myös työntekijöidensä WhatsApp-puhelutietojen seurantaa, jos se koskee heidän työprofiiliaan. Useat yritykset tarjoavat työntekijöilleen älypuhelimia liike- ja ulkomaanpuheluiden soittamiseen. JOS havaitaan, että työntekijät eivät tuota hyviä tuloksia, työnantaja saattaa haluta tarkistaa, ovatko he soittaneet ja lähettäneet oikeita viestejä vai eivät. Tämä koskee enemmän markkinointiin erikoistuneita yrityksiä.

Muista kuitenkin, että sinun tulee olla tietoinen lakilausekkeista, joiden mukaan voit valvoa aikuisten elektronisia henkilökohtaisia ​​laitteita vain heidän suostumuksellaan. Kerro siis työntekijöillesi ensin, että heidän yrityspuhelujaan voidaan seurata suorituskyvyn tarkistamista varten.

Kuinka tarkastella jonkun WhatsApp-puheluhistoriaa

Helpoin ja turvallisin tapa seurata jonkun puheluhistoriaa on tehdä se suoraan hänen Whatsapp-sovelluksestaan. Sinun tarvitsee vain ottaa heidän matkapuhelin, johon kohde-WhatsApp-tili on asennettu.

Sitten sinun on avattava WhatsApp. Kojelaudan yläosassa on kolme vaihtoehtoa. Nämä ovat keskustelut, tila ja puhelut. Sinun on siirryttävä ”Puhelut” -osioon, joka on oikealla puolella, ja siinä se! Sinulla on WhatsApp-puhelutietue.

Näet kuka on soittanut kenelle, minä päivänä puhelu on soitettu ja puheluiden keston. Siten tämä toimii olennaisesti puhelulokina. Voit tarkistaa, olivatko puhelut saapuvia vai lähteviä ja muita vastaavia tietoja.

Tämä prosessi toimii sekä Android-älypuhelimissa että iPhoneissa. On kuitenkin syytä mainita, että vaikka tämä on helpoin tapa tarkistaa puhelutiedot WhatsAppista, se ei silti ole turvallisin tai tarkin tapa.

Syynä tähän on, että käyttäjä voi helposti mennä ja poistaa WhatsApp-puheluhistorialokin. Käyttäjät voivat joko poistaa koko lokin kokonaisuudessaan tai valita tietyt puhelut ja sitten poistaa ne. Siten, jos joku päättää piilottaa tietyn soittamansa puhelun, hän voi helposti tehdä niin.

Onneksi on olemassa useita kolmannen osapuolen ohjelmistoja, joiden avulla voit seurata WhatsApp-puheluita, joissa käyttäjä ei voi poistaa lokeja. Tämän ohjelmiston avulla voit seurata kohdepuhelimen WhatsApp-kojelautaa omalta puhelimeltasi tai kannettavalta tietokoneeltasi.

Näin voit tehdä valvonnan etänä, eikä sinun tarvitse fyysisesti tarttua puhelimeen. Tämän prosessin avulla voit seurata WhatsApp-puhelutietueita varovaisemmin ja salaisemmin, mikä voi varmistaa, että saat aidot ja oikeat tiedot.

Tarkastele WhatsApp-puheluhistoriaa kolmannen osapuolen sovellusten kautta

Jotta voit valvoa WhatsAppia tällaisten kolmansien osapuolien sovelluksilla, sinun on ensin rootattava ja jailbreakettava kohde Android-älypuhelin tai iPhone-laite. Vasta tämän jälkeen voit tarkistaa kaikki erilaiset saapuvat ja lähtevät puhelut kohde-WhatsApp-tililtä. Voit tehdä tämän etänä oman puhelimen tai kannettavan tietokoneen kojelaudalta.

On olemassa useita tällaisia ​​sovelluksia, jotka ovat vapaasti saatavilla Playstoresta ja Appstoresta. Voit myös saada heidän pro-versiot, jotka auttavat sinua saamaan lisää ominaisuuksia. Näillä ohjelmistoilla voit käytännössä vakoilla kohde-WhatsApp-tiliä.

Kaikki kyberturvallisuusvirastot käyttävät tällaisia ​​ohjelmistoja tietojen seurantaan. Joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voit odottaa tältä ohjelmistolta, ovat: kohdepuhelimeen tallennettujen eri yhteystietojen tarkistaminen, kaikkien tekstiviestien, kaikkien saapuvien, lähtevien puhelujen, niiden keston, aikaleimat, videopuhelutiedot, lähetetyt ja lähetetyt puhelut. vastaanotetut tiedostot ja niin edelleen. Lisäksi voit tallentaa tiedot online-asemaan, joka voidaan suojata hakkeroitumiselta.

Näiden ohjelmistojen avulla voit myös saada GPS-seurannan, jotta voit seurata työntekijöitäsi tai läheisiäsi. Voit myös seurata heidän sähköpostejaan ja tekstiviestejään. Sinun on valittava tilaussopimus, jotta voit käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia. Mutta eräänlaisena tietoturvasijoituksena kannattaa tehdä tilaus.

Johtopäätös

JOS haluat tarkistaa jonkun WhatsApp-puhelutiedot, voit tehdä sen käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmistoa tai tarkistamalla suoraan itse kohdepuhelin. Nykyään olisi varsin viisasta seurata lastesi ja läheistesi älypuhelimia, koska heitä voi väijyä verkossa monia vaaroja. Muista kuitenkin, että aikuisten jäljittämisessä on tärkeää varmistaa heidän suostumuksensa ensin, muuten saatat joutua oikeudellisiin ongelmiin.