Skip to content

Kuinka tarkastella lukittua Facebook-profiilikuvaa

16 de marraskuu de 2021
Kuinka tarkastella lukittua Facebook profiilikuvaa

Facebook päivittää jatkuvasti ohjeitaan tarjotakseen käyttäjilleen parempaa palvelua ja kokemusta. Asioiden löytämiseksi on kuitenkin aina olemassa joitakin kiertotapoja. Facebookilla ei aina ole tapaa suojata tietoja teknisten vikojen tai virheiden vuoksi, jotka voivat antaa tuntemattomille ihmisille suoran pääsyn luottamuksellisiin tietoihin.

Se tarjoaa monia ominaisuuksia käyttäjien tarpeiden mukaan. Voit luoda henkilökohtaisen profiilin, yrityssivuja ja ryhmiä yhteydenpitoa varten ystäväsi tai liiketoimintatarkoitukseen.

Kun luot uuden Facebook-tilin, alusta pyytää sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi profiilikuvan kanssa.

Yksityisyyden ylläpitämiseksi alustan avulla voit piilottaa tai lukita profiilikuvasi ja muut valokuvasi tietyltä henkilöltä, ei-ystäviltä ja tuntemattomilta. Tämä ominaisuus voi suojata käyttäjän yksityisyyttä ja olla turvassa tuntemattomilta, vainoajilta ja vakoilevilta silmiltä.

Lukittu profiili tarkoittaa, että kukaan ei näe profiilikuvaasi suurennettuna, ja tätä tietosuoja-asetusta soveltaa käyttäjä, joka ei halua jakaa korkearesoluutioista profiilikuvaa julkisesti.

Mutta on niin monia ihmisiä, jotka haluavat jostain syystä katsella lukittuja Facebook-profiilikuvia täysikokoisina.

Täältä löydät loistavan tempun, jolla voit katsella lukittuja Facebook-profiilikuvia rikkomatta tietosuojasääntöjä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka tarkastella lukittua Facebook-profiilikuvaa

Facebook noudattaa yleistä muotoa tai URL-osoitetyyppiä lukitulle profiilikuvalle. Muutamalla joitain URL-osoitteen osia voit tarkastella lukittua kuvaa suurennettuna.

Siksi sinun tulee ensin ymmärtää Facebookin käyttämien URL-osoitteiden rakenne.

URL-osoitteita on kahdenlaisia, joista toinen on lyhyt 160 x 160 px kuva, joka näkyy yleensä aikajanalla. Toinen on saman kuvan julkinen URL-osoite, joka on suurennettu. Tämä suurennettu kuva on korkeimmalla resoluutiolla kuin profiilin omistaja on ladannut.

Profiilikuvan URL-osoite sisältää kirjaimia ensimmäisessä puoliskossa ja numeroita viimeisessä osassa. Kirjaimet määräävät kuvan koon ja sen, viittaako julkinen URL pikkukuvaan vai täysikokoiseen kuvaan. Numerot ovat toisaalta yksilöllinen tunnus.

Jos haluat tarkastella yksityistä tai lukittua profiilikuvaa Facebookissa, sinun on muutettava joitain julkisen URL-osoitteen elementtejä.

Näin voit:

 • Avaa Facebook ja kirjaudu sisään tilillesi.
 • Etsi profiili, josta haluat nähdä lukitun kuvan.

katso lukittu Facebook-profiilikuva

 • Kopioi nyt käyttäjänimi tai profiilin tunnus.
 • Korvaa käyttäjänimi kopioidulla käyttäjänimellä tai profiilitunnuksella tässä URL-osoitteessa: https://graph.facebook.com/username/picture?width=800
 • Liitä nyt päivitetty URL-osoite uuteen välilehteen nähdäksesi lukitun kuvan.

Vaihtoehtoisia tapoja tarkastella lukittua Facebook-profiilikuvaa

1. Facebookin lukittu profiilikuvan katseluohjelma

Lukitun Facebook-profiilikuvan katsomiseksi sinun tarvitsee vain avata jonkun profiili ja kopioida profiilin linkki. Liitä linkki iStaunchin Facebookin lukitun profiilikuvan katseluohjelmaan ja napauta Näytä lukittu kuva -painiketta.

2. Tarkastele lukittuja profiilikuvia Facebookissa

 • Avaa mikä tahansa lukittu profiili Facebookissa.
 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella heidän profiilikuvaansa.
 • Valitse Avaa kuva uudessa välilehdessä.
 • Poista alilinkkitunnisteet, kuten s160x160 tai s320x320.
 • Seuraavaksi paina enter-painiketta.
 • Se avaa täysikokoisen lukitun Facebook-kuvan.

Johtopäätös

Tämä on ainoa mahdollinen tapa nähdä lukittu Facebook-profiilikuva helposti. Jos joku on kuitenkin lukinnut profiilikuvansa, yksityisyyttä tulee kunnioittaa. Sinun tulee välttää heidän kuviensa lataamista ilman heidän suostumustaan. Mutta voit varmasti käyttää tätä menetelmää profiilikuvan tarkistamiseen.