Skip to content

Kuinka tarkistaa Amazon -lahjakorttisi saldo

3 de lokakuu de 2021
check amazon gift card balance 1 1

Ne ajat ovat menneet, kun ihmiset lähettivät lahjoja osoitteeseesi tai toimittivat ne henkilökohtaisesti. Nykyään kukaan ei halua käydä läpi lahjaostoksia, varsinkin nyt, kun voit lähettää lahjakortteja rakkaillesi, olipa kyseessä ystävän syntymäpäivä tai muut erityiset tilaisuudet, jotka edellyttävät lahjaa.

Äskettäin Amazon alkaa tarjota lahjakorttia, jonka avulla ihmiset voivat ostaa henkilökohtaisia ​​lahjakortteja verkkosivustoltaan. Qwikcilver Solution Private Limited myönsi tämän kortin Intian lakien mukaisesti. Muista käyttää lahjakorttia mihin tahansa tarkoitukseen, hyväksyt sen käyttöehdot.

Jos olet saanut Amazon -lahjakortteja joltain, sinun on etsittävä vaihtoehtoja kortin käytettävissä olevan tai jäljellä olevan saldon tarkistamiseksi.

Onneksi Amazon tarjoaa sinulle yksinkertaisen tavan tarkistaa nykyinen lahjakorttisi saldo verkossa. Parasta on, että voit tarkistaa sen matkapuhelimen ja työpöydän kautta.

Täältä löydät täydellisen oppaan Amazon -lahjakorttisi saldon tarkistamisesta vuonna 2021.

Itse asiassa nämä ovat samat strategiat, joilla voit tarkistaa Amazon -lahjakortin saldon lunastamatta sitä tilillesi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka tarkistaa Amazon -lahjakorttien saldo lunastamatta

tarkista amazonin lahjakortin saldo
  • Kirjoita lahjakorttisi numero ja napauta Tarkista lahjakorttisi saldo.
  • Siinä kaikki, seuraavaksi näet jäljellä olevan summan kortillasi.
tarkista amazonin lahjakortin saldo

Kuinka ostaa Amazon -lahjakortti

On kaksi tapaa ostaa Amazon -lahjakortti verkossa ja käydä lähimmässä kaupassa. Jos ostat sen valitusta kaupasta, muista, että se on saatavilla vain 15, 25, 50 ja 100 dollaria.

Mutta jos ostat sen verkossa, voit ostaa minkä tahansa määrän korttia. Osta Amazon -lahjakortti verkossa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

  • Siirry Amazon -lahjakorttisivulle Android- tai iOS -laitteellasi.
  • Saatavana on erilaisia ​​lahjakorttimalleja, kuten vakio-, animoituja, ja voit myös lisätä valokuvasi.
  • Valitse, minkä tyyppisen kuvion haluat tulostaa kortille.
  • Anna summa ja valitse toimitusvaihtoehto sähköpostista, tekstiviestistä ja jaa viestillä.
  • Jos valitset sähköpostivaihtoehdon, sinun on annettava joitain lisätietoja, kuten kunkin vastaanottajan sähköpostiosoite, tyypin nimi, lopullinen viesti, määrä ja toimituspäivä.
  • Napauta Lisää ostoskoriin -painiketta ja suorita maksu. Muista, että voit luoda jopa 400 sähköpostia samassa järjestyksessä.

Johtopäätös: Toivottavasti kaverit, nyt voit nopeasti tarkistaa amazon -lahjakorttisi saldon lunastamatta tiliäsi. Jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti alle.