Skip to content

Kuinka tarkistaa online -näppäimistön tila tai toiminta? (Esimerkki)

14 de elokuu de 2021
teclas a color

Näppäimistö on yksi tietokoneiden perusosista. Joten jos se jossain vaiheessa alkaa epäonnistua, sinulla on suuria ongelmia. Tämän estämiseksi sinun on testattava näppäimistön toimivuus aika ajoin. Se mielessä Tänään opit tarkistamaan tilan tai toiminnan näppäimistö verkossa.

Ja se on niille, jotka eivät nauti a korvaava näppäimistö tai jos heillä on tarpeeksi rahaa korvaavan tuotteen ostamiseen, heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin huolehtia ainoasta, joka heillä on. Tässä mielessä alla näkyvät ohjelmat ovat parhaita hengenpelastajia, joita voit löytää.

Kuinka tarkistaa näppäimistön tila tai toiminta verkossa?

Päästäkseni suoraan asiaan ja Aloita prosessilla, joka auttaa sinua tarkistamaan näppäimistön tilan tai toiminnan verkossa, sinun pitäisi tietää, että periaatteessa mitä teet, on testata mainittua työkalua useilla verkkosivuilla.

Muista, että tänään et näe näppäimistön korjaamista tai määrittämistä, vaan opit vain arvioimaan sitä nähdäksesi, onko siinä vika, ja estämään sen pahenemista. Siksi, jos näppäimistösi on jo vaurioitunut ja tiedät, mikä ongelma siihen vaikutti, tämä ohje ei auta sinua.

Ensimmäinen verkossa oleva ohjelma näppäimistön tarkistamiseksi on nimeltään: Keyboard Checker. Kun kirjoitat sen, huomaat, että näytöllä on näppäimistöasettelu, joka syttyy vihreänä joka kerta, kun kosketat hyvin toimivaa näppäintä, joten sinun on vain yritettävä, ja jos jokin ei syty , se on Koska se ei toimi.

Tämä sivu on yksi parhaista, koska se antaa myös käteviä ehdotuksia missä voit ostaa korkealaatuisia näppäimistöjä verkosta.

Toista sivua, jota voit käyttää, kutsutaan avaintestiksi. Tässä on myös piirretty näppäimistö, ero on siinä, että se vie koko näytön. Voit testata työkalua tai lisävarustetta vain painamalla näppäimiä, jotka tyhjenevät, jos ne toimivat hyvin.

Mainitussa ohjelmassa on se erityispiirre voi mitata hiiren napsautuksia, joten se on yksi suosituimmista.

Keyboardtester.co ja keyboardtester.com

Yllä olevilla vaihtoehdoilla on todennäköisempää, että voit jo tarkistaa näppäimistön tilan tai toiminnan verkossa, mutta lisätäksesi vaihtelua nyt näet vielä kaksi sovellusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan saman tavoitteen.

Numero yksi (luettelon neljäs) on nimeltään Keyboardtester.com, sen käyttöliittymä on sama kuin muissa esimerkeissä, mutta tässä näppäimistön käyttämiseksi sinun on painettava nimettyä painiketta ”Käynnistä testaaja”. Kun olet tehnyt sen, sinun on vain aloitettava näppäinten painaminen, jos ne on merkitty vihreällä, koska ne toimivat.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on keyboardtester.co, joka, vaikka sillä on samanlainen nimi kuin edellinen, ei ole sama. Kuten kaikki, sen kotisivulla on näppäimistö, joka on merkitty vihreällä.

näppäimistö ilman joitakin näppäimiä

Tämän lisäksi siinä on ääni, joka simuloi näppäimen ääntä painettaessa ja mahdollistaa myös hiiren toiminnan arvioinnin. On huomattava, että sen käyttöliittymässä on myös painike nimeltä ”NollaaJoka poistaa avainvalaistuksen ja antaa sinun aloittaa alusta.

Ja voila, sillä tiedät jo, kuinka voit tarkistaa online -näppäimistön tilan tai toiminnan, ei vain yhdeltä sivulta, vaan neljältä. Sinun tarvitsee vain mennä johonkin näistä ja tarkistaa lopuksi, mikä avain epäonnistuu.

Muista, että näppäimistön korjaamiseen on monia tapoja, sinun on vain löydettävä ongelmasi ja ratkaisu (kuten tämä opetusohjelma), esimerkiksi jos sinun on korjattava CTRL V- ja CTRL C -ohjaimet, jos ne eivät toimi, kun kopiointi ja liittäminen. (yleinen virhe), huomaat, että verkossa on tuhansia opetusohjelmia.